رفتن به مطلب

خریدار کارت گرافیکGTX970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

خریدارکارت گرافیکGTX970ترجیها زوتاک . ایسوس .گیگابایت هستم قیمت هم مناسب باشه  دارای گارانتی جعبه ولوازم  باشه یا  با کارت  خودم  

تعویض میکنم  گارانتی کارت یک ساله بوده تازه تموم شدهInno3D GeForce GTX 9604G iChill X3 Air Boss

ویرایش شده توسط jalal00405
لینک به دیدگاه

درود. داداش خدایی با 600 تومن میخوای 970 بگیری؟  اونم تو این آشفته بازار ماینینگ و گرافیک؟ بنظرم اگه بودجت محدوده صبر کن چندماه دیگه هم موج ماینینگ میخوابه و بازار میاد سر جاش هم بودجت واس خرید 970 بیشتر و منطقی تر میشه

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، jalal00405 گفته است :

سلام

خریدارکارت گرافیکGTX970ترجیها زوتاک . ایسوس .گیگابایت هستم قیمت هم فضایی نباشه دارای گارانتی جعبه ولوازم باشه منصفانه خواهشا...

بودجه درحد600 تا 650 تومن                                                                                                         

با 600-650 تومن 960 میدن نه 970

لینک به دیدگاه

منظور بنده کسی داشته باشه به این قیمت خریدارم قیمت پرتی هم نیست که بگی نمیدن...

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، LEON1994 گفته است :

با 600-650 تومن 960 میدن نه 970

اون که پول زوره چون آکبند 1050ti هستش ۷۰۰ تومن

کارت ۹۷۰ در حال حاضر فکر میکنم کارکردش بالا ۷۰۰ باشه چون گرافیکم گرون شده

البته قبلش هم من زیر ۷۵۰ ندیدم و واقعا هم زور داشت.چون آکبند 1060 6GB که خیلی بهتره 1150 بود ۹۷۰ که سری قدیمی تر هست و ضعیفتر و کلی هم کارکرده.بلاخره جنس کارکرده وقتی سری جدیدتر هم اومده باید افت بکنه

ویرایش شده توسط ArashMiniStar
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، nariman jafari گفته است :

درود. داداش خدایی با 600 تومن میخوای 970 بگیری؟  اونم تو این آشفته بازار ماینینگ و گرافیک؟ بنظرم اگه بودجت محدوده صبر کن چندماه دیگه هم موج ماینینگ میخوابه و بازار میاد سر جاش هم بودجت واس خرید 970 بیشتر و منطقی تر میشه

موافقم الان گرافیکا هم آکبندش گرون شده هم بازار دست ۲ خیلی خنده دار شده.اینجا پر شده از دلال و مغازه دار

یک چند ماع دیگه سری ولتا هم میاد که خیلی بهتره تب ماینینگ هم میخوابه باید قیمتا بهتر بشه

لینک به دیدگاه

بله برادر الان پرشده از دلال ومغازه دار ولی من برای خودم میخوام..تو کار خرید فروش سود اینا نیستم..

لینک به دیدگاه

سلام چه کارت گرافیکی یا برندی هستش شرایط رو برام پخ کن

لینک به دیدگاه

عجب به ما که رسید 970 پر کشید یا خدا ریخته دلال که جا نی

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، jalal00405 گفته است :

عجب به ما که رسید 970 پر کشید یا خدا ریخته دلال که جا نی

برخی دوستان بعضی قطعه هارو  رو هوا میزنن 

لینک به دیدگاه

کارت هست نکه نیست نمیدن با این اوضاع دلال ومغازه دارا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...