رفتن به مطلب

خرید ایرفون یا هدفون

Redwolf10
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من نیت خرید هدفون یا ایرفونی دارم که صدای محیط رو نده تو و ترجیحن سبک باشه خواستم ببینم شما چه مدلی رو تجربه داشتین من الان razer karken دارم زیاد ازش راضی نبودم الان گزینه مد نظره من samsung-level-u-proهستش یا sony mdr ex750 یا beyerdynamic-byron-bt  برای هدست و هدفون هم فقط این مدل چشمم رو گرفت محدودیت بودجه هم 600تا 800 تومن هستش بیشتر هم موزیک ملایم و پاپ گوش میدم اما تنها هدفم سبک بودن و عدم ورود نویز و سروصداس چون محیط زندگی من خیلی شلوغه//

ب شخصه از lvl u pro خوشم اومد اما نمیدونم جنس و طول عمرش چه جوریه؟ و ایا نویز محیط رو میده تو؟

photo_2017-07-25_17-44-29.thumb.jpg.88a739f5263dfdc23f57ada3d25fe54f.jpgphoto_2017-07-25_17-47-48.thumb.jpg.a9b4f704e65c0eac8dec33b4502ac92c.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.

دوست من همونطور که میدونین هدفون ها از لحاظ sound isolation دو دسته هستند یا passive هستند یا active . دسته ی اول صدای محیط رو کاهش میدن وقتی روی گوش یا درون گوشتون قرار میدین اما دسته ی دوم نویز بیرونی رو کامل(بعضا تا 90 درصد) حذف میکنن که بهشون noise cancelling گفته میشه(دقت داشته باشین این موارد برای استفاده در خیابان مناسب نیستند چون آگاهی رو نسبت به محیط اطراف کاهش میدن و خطرساز هست) .درهمون سایتی که 3مدل رو انتخاب کردین قسمت ویژگی هدفون noise cancelling رو انتخاب کنین تا موارد مناسب رو نمایش بده.از لحاظ کاهش نویز بهترین و محبوب ترین هدفون های نویز کنسلینگ رو bose تولید میکنه مانند QuietComfort 35  که متاسفانه فکر نمیکنم در کشور موجود باشن.گزینه هایی با قیمت مناسب(خودم تست نکردم) برای ایرفون میتونین https://iranheadphone.com/property/noise-canceling-headphones/audio-technica-ath-anc33is

یا https://iranheadphone.com/property/noise-canceling-headphones/audio-technica-anc40bt  رو نگاهی بندازین.

هدفون هم  sennheiser hd 4.50 btnc قیمت و کیفیت مناسبی داره(البته شخصا متاسفانه صداش رو نشنیدم) 

درهرحال همونطور که عرض کردم هدفون های دارای نویز کنسلینگ اکتیو برای خیابان مناسب نیستند و خطرساز میشن و همچنین با هزینه های کمتر میتونین هدفون با sound isolation مناسب اما passive با کیفیت بیشتر پیدا کنین و درصورتی که بیس با کیفیت مدنظرتون هست  audio technica ath-m50x صدا و بخصوص بیس بسیار با کیفیتی داره در محدوده ی قیمتش که  کاهش نویز مناسبی هم داره . beyerdynamic custom one هم مناسب هست اما sound isolation کمتری داره نسبت به audio technica m-50 .درصورتی هم که به جزییات اهمیت میدین beyerdynamic dt770 مدلی که پد هاش چرمی هست نسبت به مدل معمولی isolation بهتری داره

موفق باشین.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...