رفتن به مطلب

خرید لپ تاپ گیمینگ یا پی سی ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من حدود پنج میلیون تا پنج پونصد بودجه دارم می خاستم ببینم یه لپ تاپ گیمینگ بخرم یا یه سیستم ببندم. مثلا لپ تاپ rog gl552یا553.

اگه لپ تاپ خریدم تا چند سال کارایی داره. یا اینکه اگه سیستم بستم تا چند سال میتونم بازی های به روز رو بازی کنم. و اینکه لپ تاپ گیمینگ هم خراب میشه اگه با هاش بازی کنی با این حال که برای بازی کردن ساخته شده ؟ 

البته من با خرید کنسول مشکلی ندارم ولی به نظر خودم فکر کنم لپ تاپ یا پی سی بهتر باشه چون مثلا ps4حدودا دو سال دیگه از رده خارج میشه و خیلی هم خرج داره . 

نظر شما چیه ؟

ویرایش شده توسط محمد شيرزادي
لینک به دیدگاه

درود داداش پولتو حروم لپتاپ گیمینگ نکن پی سی  بخر حالشو ببر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 58 دقیقه قبل، محمد شيرزادي گفته است :

سلام من حدود پنج میلیون تا پنج پونصد بودجه دارم می خاستم ببینم یه لپ تاپ گیمینگ بخرم یا یه سیستم ببندم. مثلا لپ تاپ rog gl552یا553.

اگه لپ تاپ خریدم تا چند سال کارایی داره. یا اینکه اگه سیستم بستم تا چند سال میتونم بازی های به روز رو بازی کنم. و اینکه لپ تاپ گیمینگ هم خراب میشه اگه با هاش بازی کنی با این حال که برای بازی کردن ساخته شده ؟ 

البته من با خرید کنسول مشکلی ندارم ولی به نظر خودم فکر کنم لپ تاپ یا پی سی بهتر باشه چون مثلا ps4حدودا دو سال دیگه از رده خارج میشه و خیلی هم خرج داره . 

نظر شما چیه ؟

درود

برای گیمینگ یا هر نرم افزار3d

pc بهتر جواب میدهد ثانیا قابلیت کنترل دما دارد درضمن آینده قابلیت تغییر در سخت افزار دارید

از طرفی سرعت کلاک cpu لب تاپ پایین تر از طرف دیگه معمولا تمام هسته ها معمولا درگیر نمیشوند جهت کنترل توان

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

والا لپتاپ که عمرش از همه چی کمتره! بخوای کم خرج کنی یه کنسولم کافیه بازی کارکرده میخری بازی میکنی باز میفروشی بازی دیگه میخری! اینجوری خرجش زیاد نمیشه ولی در کل با 5 تومن میشه سیستم خوبی بست.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون سایت فوقالعاده ای  هست.

لینک به دیدگاه

عزیز جان من زیاد با مقایسه لپتاپ و پی سی موافق نیستم هر کدوم ویژگی خاص خودش رو داره . مثلا اگه فردی باشی که سفر می کنی خوب نمی تونی پی سی رو با خودت هر جا ببری در نتیجه لپتاپ بهتره و مجبوری لپتاپ بخری اما اگه قابل حمل بودن برات اولویت نداره من توصیه می کنم پی سی بخری و با این پول هم می تونی یه سیستم گیمینگ خوب خریداری کنی.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

مگر اینکه بیرون اسرار داری بازی/ کاره سنگین روی GPU کنی یک PC بخر با یک لپتاپ خیلی ارزون (یا کلن نخر)

لپتاپ گیمینگ سنگین و بزگ و غیز قابل ارتغا هست و باتری هم تقریبا ندارن P: 

5 تومن الیه برای PC گیمینگ 1080p من 5 سال با یک 7750 بازی میکردم :P عید فقط 1 تومن دادم rx 480 خریدم قدرتم 4x شد! (بخاطر مانیتور جدید 1440p خریدم!)

برای لذت بردن از بازی نیاز به پول زیاد نیست. من واقعن 5 دقیقه بعد بازی یادم میره اسلا کارت گرافیکی جدید دارم!!!

ویرایش شده توسط kamhagh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...