رفتن به مطلب

پیشنهاد دوسیستم یکی تا سقف 1.200 دومی تا سقف 1.000

Recommended Posts

سلام دوستان

دوتا سیستم رو خودم حدودا بعضی از قطعات رو مشخص کردم ولی باز مظمئن نیستم

اولی تا سقف 1.200.000 بدون مانیتور و اورکلاکینگ خوبی هم بشه باهاش انجام داد

دومی هم تا سقف یک میلیون با مانیتور LCD باشه این دومی سی پی یوش رو 6000+ amd انتخاب کردم به نظر شما توی بازی های جدید که کم نمیاره ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

دوتا سیستم رو خودم حدودا بعضی از قطعات رو مشخص کردم ولی باز مظمئن نیستم

اولی تا سقف 1.200.000 بدون مانیتور و اورکلاکینگ خوبی هم بشه باهاش انجام داد

دومی هم تا سقف یک میلیون با مانیتور LCD باشه این دومی سی پی یوش رو 6000+ amd انتخاب کردم به نظر شما توی بازی های جدید که کم نمیاره ؟

با سلام

دوست خوبم لطفا مشخص کنید که جفت سیستمها رو برای چه کاری می خواید .

در مورد CPU 6000+ باید بگم که چیز بدی نیست . الان قیمتش حدودا 150000 تومانه ولی 6400 هم حدودا 1750000 تومانه شما خودتو در مورد اینها تصمیم بگیر . اگر اینتل خواستی که 6600 خیلی ارزون شده .

لینک به دیدگاه

دومی رو که به طور کامل مخصوص بازی باشه البته والبته با همون قیمت

اولی هم هم اوورکلاکینگ و هم بازی روی گرافیک شک دارم که ATI 3870 رو بردارم یا از جیفورس هم رده هاش رو شک دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

این سی پی یو اصلا مناسب نیست!! ای ام دی نه پرفورمنس خوبی در مقابل اینتل ها داره و نه میتونی اور اش کنی ... خودم 6000 دارم , دماش و مصرف برق اش بالاست اصلا ام خوب اور نمیشه.

شما به E8400 و E8200 فکر کن ...

مین IP35-Pro اگر گیر بیاری که خیلی خوبه! همون IP35-E هم خیلی خوبه اما اونم کمیاب شده... دیگه BloodIron DFI و گیگا هم هست...

رم جی اسکیل HK ... بالاتر ماشکین....Mushkin و ...

گرافیک 8800GT/GTS 512 اما از نظر قیمت 8800GT زیر 280 تومن هم کارایی خوبی داره هم قیمت خوبی... بودجت رسید SLI کن! 3870 ام خوبه...

لینک به دیدگاه

دوست عزیزولکان جان من خودم هم میدونم سی پی یو های ای ام دی هر چی بالاتر میرن قدرت اوورکلاک شون میاد پایین دوستم سیستم میخواد خودش هم گفته ای ام دی تا سطح 160 تومن شما اگه چیز بهتری میشناسی در این رنج بگو

دوستان نمیخواین سیستم رو پینهاد بدید ؟؟؟/

لینک به دیدگاه

اندکی صب سحر نزدیک است

دوست من بودجه شما لب مرز هست و پیشنهاد دادن هم سخته ولی چشم

لینک به دیدگاه

اون سیستم دوم حداکثر تا 1.100 میاد و برای کس دیگه هستش ولی سیستم اول رو تا 1.300 حداکثر میتونم ببندم در ضمن نیازی به اسپیکر مونیتور مودم و اینا برای سیستم اول نیستش

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان چرا کسی به این بنده خدا جواب نمیده

cpu : Intel Core 2 Quad Q6600 اگر بتونید Intel Core 2 Quad Q9450 بگیرید عالی میشه

M.B : ASUS - Maximus Formula با چیپ X38 اگر بتونید مادربرد با چیپ X48 بگیرین عالی میشه

VGA : GF 8800GT یا 9800GTX

RAM : GSKIL- Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB) HK

Western Digital - SATA 2 - 500GB + - 32mb buffer

Case : Tuniq 3

DVD RW : PIONEER - DVR-A12FXُِِِD1 18xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer

Power : بزارین آخر کار

اگر چیزی جا افتاد بگین تا پیشنهاد بدم

دومی

cpu : Intel Core 2 Quad Q6600

M.B : Abit Ip 35 pro

VGA : GF 8800GT

RAM : GSKIL- Dual Channel 2GB - 1066-(2x1GB) HK

H.D.D : Western Digital - SATA 2 - 320GB + - 16mb buffer

Case : GREEN - SILENT STORM

DVD RW : PIONEER - DVR-A12FXُِِِD1 18xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer

Monitor : SAMSUNG - 19_ - CW1931

Power : بزارین آخر کار

موس+ کی+ اسپیکر دوستان پیشنهاد میدن

اینم از استارت کار

با تشکر

لینک به دیدگاه

حاجی خیلی ممنون بالاخره یکی جواب داد

دوست عزیز قیمت حدودیشون رو هم میشه بگید؟ چون من فک میکنم اولی از یک ملیون و 250 یکم بیشتر میشه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

اگر واقعا می خوای اورکلاک کنی یک cooler خوب هم بخر- ولی من پیشنهاد اور کلاک نمیدم در ضمن سعی کن رم ها رو

از رم های پیشنهاد شده واسه مادر بردت بخری!

لینک به دیدگاه

كنار مادربورد ايسوس ماكسيموس يه گزينه ديگه هم بزار چون ممكنه ماكسيموس ديگه نياد البته در حد يه گمانه..چون جديداً تو خود سايت ايسوس زده به تعداد محدود ..ممكنه ديگه وارد نشه و مدلهاي ديگه وارد بشه..

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

آقا من یه 19 روز صبر کردم یعنی واقعا توی این 19 روز فقط یه دونه سیستم رو به غیر اونی که iriali معرفی کرد هیچ کسی نیستش که معرفی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

main; abit p35

vga:8800gt

cpu :q6600

hard : wd 500 32buffer

case:green tolip

speaker:A500

ram:Gskill 2 GB 1066 4x1

اینا قطعاتی هستند که از نظر قیمت افت خودشونو کردن و به اوج خوش قیمتی رسیدن مخصوصا هارد و cpu که 88 و 210 تومن شدن

علیرضا این مین رو پیشنهاد داده که اینم حرف نداره اینجا رو ببین

رم هم یکی از دوستان این رو به من پیشنهاد داد : Transcend aXeRam 4GB 1200MHz 5-5-5-15 2.2v

لینک به دیدگاه

آقا من یه 19 روز صبر کردم یعنی واقعا توی این 19 روز فقط یه دونه سیستم رو به غیر اونی که iriali معرفی کرد هیچ کسی نیستش که معرفی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام

دوست عزیزم فعلا با این مبلغ همین سیستم رو میتویند بخرید و به این تاپیک هم نگاهی بندازید و نظرتون رو همینجا بفرمایید تا راجبش بحث بشه تا بهترین انتخاب رو داشته باشید

http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?p=6865#post6865

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...