رفتن به مطلب

این سیستم چقدر می ارزه؟؟ فوری جواب بدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان عزیز لطفا نظر کارشناسی خودتون رو در مورد قیمت و قطعات این سیستم بگید؟؟ البته این سیستم کارکرده است اینو مد نظر قرار بدید

لطف کنید بگید اصلا سیستم خوبی هست یا نه ؟؟ کاربریشم برای گیمه ! ببینید قطعات با هم مچ هستن؟؟؟

در مورد کارت گرافیکشم یه توضیحی بدید ؟؟؟ فقط فوری

دوستان این سیستم آخرش چقدر ارزش داره؟؟؟

Cpu i7 -950

mather gigabyte ga-x58a-ud3r

ram 6gig corsair 1600

vga 480 geforce inno

power greeen 530 ab

case perfect

dvd lg

hard 320

لینک به دیدگاه

سیستم چقدر کار کرده و کدوم قطعات گارانتی دارن ؟ کیس و پاور اصلا مناسب این سیستم نیستن . هارد هم برای یک سیستم گیم خیلی کمه . چهار قطعه اول به شرطی که سالم باشن ارزش خرید دارن . البته برای سیستم گیم . بقیه قطعات به این سیستم نمی خوره . درایو خارج از بحثه . چون فرقی نمیکنه . گرافیکش خیلی خوبه ولی باید ببینی مدل رفرنس هست یا اور شده . هر چی باشه مصرف زیادی داره و باید برای همچین سیستمی حداقل 700 وات پاور داشته باشی . 835 گرین توصیه میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان عزیز لطفا نظر کارشناسی خودتون رو در مورد قیمت و قطعات این سیستم بگید؟؟ البته این سیستم کارکرده است اینو مد نظر قرار بدید

لطف کنید بگید اصلا سیستم خوبی هست یا نه ؟؟ کاربریشم برای گیمه ! ببینید قطعات با هم مچ هستن؟؟؟

در مورد کارت گرافیکشم یه توضیحی بدید ؟؟؟ فقط فوری

دوستان این سیستم آخرش چقدر ارزش داره؟؟؟

Cpu i7 -950

mather gigabyte ga-x58a-ud3r

ram 6gig corsair 1600

vga 480 geforce inno

power greeen 530 ab

case perfect

dvd lg

hard 320

بنظر میاد که میخواین دست دو بردارید!پیشنهاد میکنم بودجوت رو مشخص کنید!smile.gif

لینک به دیدگاه

دوستان گرامی من این سیستم رو میخواهم بخرم لطف کنید قیمت هم بگید که عادلانه باشه و چه من و چه فروشنده ضرر نکنیم

این سیستم 6 ماه پیش بسته شده و بعضی از قطعات گرانتی دارن

در مورد اورکلاک فکر کنم اوور نشده در مورد پاور هم من به فروشنده گفتم که ضعیفه اما گفته که خودش داره استفاده میکنه و هیچ مشکلی نداره

و این سیستم دست دوم هستش اینو ملاک قرار بدین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...