رفتن به مطلب

سوال در مورد انتقال ویندوز از هاردی به هارد دیگر

danyal.fa79
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان و اساتید گرامی

بنده قصد داشتم ویندوزم رو از هاردی به هارد دیگر منتقل کنم، کسی از دوستان نرم افزاری، راهکاری چیزی پیشنهاد داره؟؟ 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، micpet گفته است :

Acronis True Image

بهترین برای این کار و بکاپ

با این نرم افزار ابتدا باید بکاپ بگیرم و روی هارد دیگرم ریستور کنم یا مستقیما میشه منتقل کرد؟ 

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

با این نرم افزار ابتدا باید بکاپ بگیرم و روی هارد دیگرم ریستور کنم یا مستقیما میشه منتقل کرد؟ 

بله همین طور هست که گفتید

اول از روی ویندوز بک آپ بگیرد و بعد بک آپ رو بر روی هارد دیگه رستور کنید.

لینک به دیدگاه

خوب دوستان با این نرم افزار ریستور کردم

حالا هارد رو به سیستم وصل میکنم در صفحه بوت گیر میکنه و هیچ پیشرفتی نمیکنه(صفحه ای که زمانی که هیچ هاردی متصل نباشه مینویسه Please Enter a bootable disk)

پیشنهادی دارید؟

لینک به دیدگاه

درود

اگر هارد دیسک اصلی رو داری با برنامه‌ی پاراگون از بخش copy and migration  از گزینه‌ی migrate os با تنظیمات پیشفرض استفاده کن.

اگر برنامه در express mode اجرا می‌شه در صفحه‌ی اصلی migrate os هست و خیلی سریع و بی‌درسر، سیستم عامل منتقل می‌شه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

اگر هارد دیسک اصلی رو داری با برنامه‌ی پاراگون از بخش copy and migration گزینه‌ی migrate os با تنظیمات پیشفرض استفاده کن.

اگر برنامه در express mode اجرا می‌شه در صفحه‌ی اصلی migrate os هست و خیلی سریع و بی‌درسر، سیستم عامل منتقل می‌شه.

متاسفانه رو هارد اصلی ویندوزی که قبلا رو این هارد بود رو ریختم و ویندوزی که روی اون هارد بود رو روی این ریختم

سری اول بدون مشکل مادربردم  هاردو ویندوزو همه رو شناخت ولی این سری داره اذیت میکنه! 

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

متاسفانه رو هارد اصلی ویندوزی که قبلا رو این هارد بود رو ریختم و ویندوزی که روی اون هارد بود رو روی این ریختم

سری اول بدون مشکل مادربردم  هاردو ویندوزو همه رو شناخت ولی این سری داره اذیت میکنه! 

آکرونیس یک باگ داره که برخی وقتها به درایو سیتم عامل حرفی جز c نسبت می‌ده و سبب چنین مشکلاتی می‌شه. پاراگون بنا به تجربه‌م بهتر از برنامه‌های شرکتهای اکرونیس و ایزآس است.

اول با فلش ویندوز گزینه‌ی startup repair رو بیازما. 

اگر نشد، راه زیر رو بیازما و البته قلبش از هارددیسک پشتیبان بگیر. برنامه‌ی داراگون hdm گزینه‌ی backup to vd این کار رو می‌کنه.

پاراگون rescue kit رو دانلود کن و دیسک بوتش رو بساز و گزینه‌ی repair master boot record رو اجرا کن. اگر بازنشد یک با چند پارتیشن کوچکی که پیش از دراوی ویندوز هستند رو پاک کن و از نو repair master boot record رو اجرا کن.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

آکرونیس یک باگ داره که برخی وقتها به درایو سیتم عامل حرفی جز c نسبت می‌ده و سبب چنین مشکلاتی می‌شه. پاراگون بنا به تجربه‌م بهتر از برنامه‌های شرکتهای اکرونیس و ایزآس است.

اول با فلش ویندوز گزینه‌ی startup repair رو بیازما. 

اگر نشد، راه زیر رو بیازما و البته قلبش از هارددیسک پشتیبان بگیر. برنامه‌ی داراگون hdm گزینه‌ی backup to vd این کار رو می‌کنه.

پاراگون rescue kit رو دانلود کن و دیسک بوتش رو بساز و گزینه‌ی repair master boot record رو اجرا کن. اگر بازنشد یک با چند پارتیشن کوچکی که پیش از دراوی ویندوز هستند رو پاک کن و از نو repair master boot record رو اجرا کن.

خوب من به سیستم دیگه دارم که اون بدون مشکل کار میکنه، این هارد  رو وصل کنم به اون یکی سیستم و بعد با نرم افزار Easeus گزینه Rebuild MBR رو بزنم نتیجه بهتری نمیگیرم؟ 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

خوب من به سیستم دیگه دارم که اون بدون مشکل کار میکنه، این هارد  رو وصل کنم به اون یکی سیستم و بعد با نرم افزار Easeus گزینه Rebuild MBR رو بزنم نتیجه بهتری نمیگیرم؟ 

اگر یک رایانه‌ی دیگر داری کار آسانتره. بله این روش هم کارسازه. باز اگر نشد، یک یا چند پارتیشن پیش از درایو ویندوز رو پاک کن و mbr رو بازسازی کن.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اگر یک رایانه‌ی دیگر داری کار آسانتره. بله این روش هم کارسازه. باز اگر نشد، یک یا چند پارتیشن پیش از درایو ویندوز رو پاک کن و mbr رو بازسازی کن.

تمامی کار های بالا انجام شد و بازم تاثیر نداشت! فکر کنم باید بیخیال ویندوز روی اون هارد بشم یه سری دیگه بریزم!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

تمامی کار های بالا انجام شد و بازم تاثیر نداشت! فکر کنم باید بیخیال ویندوز روی اون هارد بشم یه سری دیگه بریزم!

علی‌الحساب ازش یک پشتیبان بگیر. شاید بعدا راهی براش یافتی.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

علی‌الحساب ازش یک پشتیبان بگیر. شاید بعدا راهی براش یافتی.

پشتیبانش رو که داشتم از رو پشتیبان ریستور کرده بودم

مشکل اینجا بود که هاردی که از روش بکاپ گرفته بودم یه ترا بود و این هاردی که داشتم روش ریستور میکردم پونصد بود اگرچه از هارد یه ترا جمعا 20 گیگ هم مصرف نشده بود، این نرم افزار ناقص ریستور میکرد به همین دلیل بود که این مشکل پیش اومد! 

من هم گفتم خوب پس بیایم پارتیشن پارتیشن ریستور کنیم شاید مشکل برطرف شد

و به این صورت مشکل ماهم برطرف شد! 

دست جناب بهمنیان و سایر دوستان بابت راهنمایی ها و نرم افزار درد نکنه گره ای از کار مسلمونی باز کردند! 

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...