رفتن به مطلب

RAM

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان مین و سی پی یو رو انتخاب کردم ولی نمیدونم چه رمی بخرم که هم خوب باشه و هم قیمتش مناسب باشه و هم صفحه ابی نده (16GB)

GIGABYTE AB350-Gaming 3 AM4 B350 Mainboard

RYZEN 1700

و اینکه ایا این سی پی یو فن داره همراش؟ چون نوشته باکس

لینک به دیدگاه

میخوام از لیون بخرم وقتی سفارش اینترنتی دادم باید زنگ بزنم بپرسم؟

2600 کل بودجه برای رم سی پی یو مین

ویرایش شده توسط Behraad
لینک به دیدگاه

سلام

بهتره که قبلش تماس بگیرید و راجع به سازگاری رم با مادربرد سوال کنید بعد رم مورد نظرتون رو انتخاب کنید... در مورد فن ۱۷۰۰ هم با توجه به اطلاعات موجود در صفحه فروش این سی پی یو در لیون دارای "سیستم کولینگ Wraith Spire همراه با سیستم نورپردازی LED" می باشد.

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

با توجه به قیمت مادربرد و پردازنده ی انتخابیتون و مقدار بودجه میتونید gskill trident z rgb 16GB بخرید

لینک به دیدگاه

راستش الان کمی دو دل شدم  

آیا بهتر نیست  رم ارزان بخرم ولی سی پی یو و یا مینبرد بهتری بردارم؟

چون اصلا اهل ارتقا نیستم و به نظرم رم رو سریع تر میشه تعویض کرد و خیلی قابل ارتقا تر نسبت به مین و سی پی یو هست 

شما تا 2600 بودجه CPU MAIN RAM چی پیشنهاد میکنید؟

ویرایش شده توسط Behraad
لینک به دیدگاه

اگر بخواهید که رایزن خریداری کنید که به نظر من همین ۱۷۰۰ خیلی خوب هست و خوب هم اورکلاک میشه و همون مادربرد گیگابایت هم بهترین در میان رده ها با چیپست ۳۵۰ هست با کارت صدای عالی و شبکه اینتل وگرنه مادربرد بهتر با چیپست ۳۷۰ میتونم ام اس آی پرو کربن رو پیشنهاد کنم که ۳۰۰ تومن گرون تره، الان متاسفانه مادربرد های رایزن خیلی متنوع نیستند و انتخاب ها محدود هستند!

در مورد اینتل نظر خاصی ندارم امیدوارم سایر دوستان شما رو راهنمایی کنند...

.. البته رم رو اگر مدل ساده  Trident Z بردارید که حدود ۱۰۰ تومن از RGB دار ارزون تره و مدل Ripjaws با باس ۲۴۰۰ که ۲۰۰ تومن ارزون تر از مدل RGB هست ولی فراموش نکنید که سرعت و فرکانس رم هم مهم هست، نظر من مدل معمولی Trident Z اما از سازگاری ش با رایزن مطمئن نیستم حتما قبل از خرید سوال کنید!

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

مدل ساده  Trident Z موجود نبود

نظرتون در مورد PRIME X370-PRO چیه؟ ارزش داره 764 تومن؟

این کانفیگ رو تایید میکنید:

Ryzen 7 1700

PRIME X370-PRO

Ripjaws V 16GB 8GBx2 3000Mhz CL15 DDR4

جمعا 2662 تومن

لینک به دیدگاه

سلام، بله به نظر من که عالی هست... مادربرد های ایسوس خیلی خوبن ! رم چطور موجود نبود تو سایت که زده موجود؟

رم های کروشیال هم خوبن اگر سازگاری داشته باشن:

http://lioncomputer.ir/product/12074/رم+کروشیال+بالستیک+Tactical+16GB+8GBx2+3000Mhz+CL15/

فکر کنم مادربرد گیگابایت با چیپست ۳۷۰ هم هست بازار دوستان گرفته بودن اما قیمت ندارم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...