رفتن به مطلب

TeamViewer کاربران ایرانی را تحریم کرد

behnamalizade69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 48 دقیقه قبل، hamedlim گفته است :

,واقعا داداش نمیدونی؟ یکم تحیقیق کنین میفهمین کاری که ما کردیم بزرگترین کار های تاریخ هست و در آخر سرونشتش باعث میشه که دیگه امریکا بر دنیا حکم رانی نکنه.

بعد از انقلاب ایران و روی پای خودمون وایسادن باعث شد کشور ها دیگه زیر سلطه امریکا هم ببینن و از ما یاد بگیرن نمونش مصر . لبنان . سوریه و اونام زیر بار زور و سلطه نرن.

منم اطلاعاتم باز کمه ولی میرم تحقیق میکنم و بیشتر تاریخ میخونم تا بدونم واقعا چه دلیل داره تحریم میکنن و یا مشکلشون با ما چی هست و به نتایج خیلی جالبی هم میرسم که نمونش رو گفم.

پیشرفت ایران = نابودی سلطه طلبی امریکا بر دنیا

-------

این خبر تحریم رو حدود یک سال پیش من شنیدم ولی اون موقع تحریم نکرده بودن کامل مثل اینکه و الان تحریم کردن. خب بکنن خدا داده جایگزین D:

مرسی از دوستان که دنبال یک جایگزین خوب هستین. سایت زومیت هم دیدم یک سری جایگزین های خوب معرفی کرده بود ولی تست نکردم هنوز چجوریه

دوست خوبم اینارو جدی می فرمایید یا شوخی می کنید؟ 

لینک به دیدگاه

خیلی هم خوب کاری کردن

مگه ایرانیا برا این نرم فزار هزینه میکنن که انتظار پشتیبانی هم دارن ازش ؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، AJOR گفته است :

دوست خوبم اینارو جدی می فرمایید یا شوخی می کنید؟ 

سلام و درود

دنیای سیا*ست پیچیده‌تر از این حرفاست که ما قشر معمولی جامعه بخوایم درموردش صحبت و نتیجه‌گیری کنیم. اون افرادی هم که دم از سیا*ست میزنن و در چشم مردم "خیلی بارشون میشه"، مطمئناََ 95% اونا همین چیزایی که در رسانه‌های داخلی و خارجی نوشته میشه رو بیان می‌کنند، که خب همه‌ی ما می‌دونیم که رسانه‌ها همیشه یک سمت رو می‌گرفته، مگر اینکه اون آدم، فردی بوده که در سیا*ست بصورت جدی فعالیت داشته.

در هر صورت، دلیل تحریم شدن ایران می‌تونه یکی از این دو مورد باشه:

1- مسائل پیچیده سیاسی

2- استفاده غیرقانونی کاربران ایرانی بطور گسترده، به‌گونه‌ای که شرکت رو کلافه کرده!

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، مجتبی حیدرزاده گفته است :

سلام و درود

دنیای سیا*ست پیچیده‌تر از این حرفاست که ما قشر معمولی جامعه بخوایم درموردش صحبت و نتیجه‌گیری کنیم. اون افرادی هم که دم از سیا*ست میزنن و در چشم مردم "خیلی بارشون میشه"، مطمئناََ 95% اونا همین چیزایی که در رسانه‌های داخلی و خارجی نوشته میشه رو بیان می‌کنند، که خب همه‌ی ما می‌دونیم که رسانه‌ها همیشه یک سمت رو می‌گرفته، مگر اینکه اون آدم، فردی بوده که در سیا*ست بصورت جدی فعالیت داشته.

1- مسائل پیچیده سیاسی

2- استفاده غیرقانونی کاربران ایرانی بطور گسترده، به‌گونه‌ای که شرکت رو کلافه کرده!

سلام

دومی احتمالش کمه .

چین و سایر کشورها هم پر هست از کسانی که از این نرم افزارهای کرک شده استفاده می کنند.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، hamedlim گفته است :

,واقعا داداش نمیدونی؟ یکم تحیقیق کنین میفهمین کاری که ما کردیم بزرگترین کار های تاریخ هست و در آخر سرونشتش باعث میشه که دیگه امریکا بر دنیا حکم رانی نکنه.

بعد از انقلاب ایران و روی پای خودمون وایسادن باعث شد کشور ها دیگه زیر سلطه امریکا هم ببینن و از ما یاد بگیرن نمونش مصر . لبنان . سوریه و اونام زیر بار زور و سلطه نرن.

منم اطلاعاتم باز کمه ولی میرم تحقیق میکنم و بیشتر تاریخ میخونم تا بدونم واقعا چه دلیل داره تحریم میکنن و یا مشکلشون با ما چی هست و به نتایج خیلی جالبی هم میرسم که نمونش رو گفم.

پیشرفت ایران = نابودی سلطه طلبی امریکا بر دنیا

-------

این خبر تحریم رو حدود یک سال پیش من شنیدم ولی اون موقع تحریم نکرده بودن کامل مثل اینکه و الان تحریم کردن. خب بکنن خدا داده جایگزین D:

مرسی از دوستان که دنبال یک جایگزین خوب هستین. سایت زومیت هم دیدم یک سری جایگزین های خوب معرفی کرده بود ولی تست نکردم هنوز چجوریه

لایک

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، مجتبی حیدرزاده گفته است :

سلام و درود

1- مسائل پیچیده سیاسی

درسته منم گفتم تو توضیحم که کم میدونم و اینم نتیجه ای هست که تا الان طبق چیزایی هست  که از تاریخ خوندم. شمام بخونین متوجه میشین!

مثالش برنامه 40 ساله آمریکا برای شوروی رو برین بخونین که چجور شوروی رو از پا در آوردن. یا نمونه داخلی  ایران مثل دکتر مصدق که چی شد. خیلی مثال ها هست.

ما قشر معمولی نباید اینقدرم خودمون معمولی در نظر بگیریم شما رسانه ها رو قبول نداری درست منم قبول ندارم ولی هر کسی میتونه خودش بره تحقیق کنه درست و حسابی تا به نتیجه درست برسه که به نظر من بهترین راه تحقیقشم خوندن همون تاریخ هست.

خیلی ممنون نظرتون رو گفتین :) چقدر خوبه راجب این موراد بحث بشه اونم به صورت درست تا آدم مسیر درست رو از غلط تشخیص بده. منم کوچیک شمام اگر حرف ناجوری زده باشم ببخشین هنوز خیلی مونده تا یاد بگیرم.

ویرایش شده توسط hamedlim
لینک به دیدگاه

در در 1396/05/08, 17:10:02، hamedlim گفته است :

یعنی داری میگی تو ایران همه در خوشی  ان و هیچ فقیری نداریم و هیچ ظلمی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس  این حقوقای نجومی چیه؟؟؟؟؟؟؟ پس این ژن خوب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ پس این دزدیهای میلیاردی و تریلیاردی چیه؟؟؟؟؟نفتمون رو ندزدیدن؟؟؟؟؟؟؟ به جای اینکه خرج جوونا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس این نابرابری ها و بی عدالتی ها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینقدر بیکاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا یه جوون نمیتونه سر موقع ازدواج کنه ؟؟؟؟؟؟؟ اینا ستم نیست ؟؟؟؟؟ تو ایران نیست؟؟؟؟؟؟؟

یه جوری حرف میزنی که انگار تو ایران گل و بلبله نه داداش مدیران کشور فقط به فکر خودشون و جیبشوننن اونوقت تو میگی کشورهای دیگه از ما یاد گرفتن زیر بار زور و ستم نباشن

بیا جواب بده 

ویرایش شده توسط erfan90ir
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، erfan90ir گفته است :

یعنی داری میگی تو ایران همه در خوشی  ان و هیچ فقیری نداریم و هیچ ظلمی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس  این حقوقای نجومی چیه؟؟؟؟؟؟؟ پس این ژن خوب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ پس این دزدیهای میلیاردی و تریلیاردی چیه؟؟؟؟؟نفتمون رو ندزدیدن؟؟؟؟؟؟؟ به جای اینکه خرج جوونا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس این نابرابری ها و بی عدالتی ها چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینقدر بیکاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا یه جوون نمیتونه سر موقع ازدواج کنه ؟؟؟؟؟؟؟ اینا ستم نیست ؟؟؟؟؟ تو ایران نیست؟؟؟؟؟؟؟

یه جوری حرف میزنی که انگار تو ایران گل و بلبله نه داداش مدیران کشور فقط به فکر خودشون و جیبشوننن اونوقت تو میگی کشورهای دیگه از ما یاد گرفتن زیر بار زور و ستم نباشن

بیا جواب بده 

فکر میکنم صحبت های منو اشتباه متوجه شدین. من فقط از نظر خودم، دلیل تحریم های مختلف امریکا برای کشورمون رو گفتم.

میدونین مشکل ما چیه البته حقم داریم. دولت کار نمیکنه میندازیم گردن نظام.

داداش بیشتر کشش ندیم تایپیک رو میبندن کلا از موضوع هم خارج شده خواستین بیاین خصوصی بیشتر صحبت میکنیم

لینک به دیدگاه

به قول استاد بزرگ (م.ا.ن.) انقدر تحریم کنن تا تحریم دونشون مورد عنایت قرار بگیره:4_joy:

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، hamedlim گفته است :

فکر میکنم صحبت های منو اشتباه متوجه شدین. من فقط از نظر خودم، دلیل تحریم های مختلف امریکا برای کشورمون رو گفتم.

میدونین مشکل ما چیه البته حقم داریم. دولت کار نمیکنه میندازیم گردن نظام.

داداش بیشتر کشش ندیم تایپیک رو میبندن کلا از موضوع هم خارج شده خواستین بیاین خصوصی بیشتر صحبت میکنیم

عزیز  شما صحبت کردید و صحبتای شما رو خوندم. بد نبود نظر خودم رو بدم. فقط هم همین تک کامنت و می دم که تایپیک منحرف نشه . به نظرم تاریخ هر ابر قدرتی رو در هر زمانی بخونید ظالم از آب در میاد. البته منظورم اینه با ذهن باز و غیر ایدئولوژیک بخونی. از نظر من تاریخ نشون داده هر کس یا هر گروهی قدرت بسیار زیادی داشته کم و بیش ظلم کرده و باز هم تاریخ نشون داده هیچ مظلومی نبوده که نتونه ظالم بشه اگه موقعیتش رو داشته باشه. به نظر من هر کشوری جای آمریکا بود ظالم میشد. کشور ما هم ابر قدرت بود و سازمان ملل دستش بود ظالم میشد. مثلا تو نیویورک یا لاس وگاس یا پاریس و ... گ*ش*ت* ا*ر*ش*ا*د میذاشت. در هر صورت تنها راهی که وجود داره مورد ظلم واقع نشی این هست قوی باشی وگرنه ازت سواستفاده میشه. هرکس یا هر گروهی یا هر کشوری به فکر خودشه و تمام سعی خودش رو می کنه افکار و نظر خودش در جهان حاکم بشه و تنها چیزی که مانعش میشه این کار رو نکنه این هست زورش نرسه اگه برسه این کار رو می کنه. آمریکا هم ضعیف بشه همین ایران ابر قدرت بود ازش سواستفاده می کرد. به نظرم بهتره عمیق تر به مسائل نگاه کنیم. نه ما خیلی خوبیم و نه اونا خیلی بد . در کل تقریبا هممون مثل همیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...