رفتن به مطلب

فروش 4850

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یک گرافیک 4850 دارم بسیار تمیزه نزدیک به 8-9 ماه است که روی کار نرفته (5830 خریدم بعدشم در حال حاضر 460)

زمانی هم که روی کار بود نه تنها Overclock نشده بلکه Underclock هم بوده (از کنترل پنل ATI) چون دور فنش رو کم کرده بودم سرعتش رو هم کم کرده بودم چون یک کارت DVB اسکای استار زیرش بود داغ که میشد اون رو هم داغ میکرد (که خودش هم خیلی داغ بود) سرعت D-O (Stream Sniffing) میومد پائین و دی سی میشد

واقعا تمیزه نه باز شده، نه آورکلاک شده نه هیچی

4850 نیازی به تعریف و تمجید نداره!

برای خرید لطفا فقط سریع اقدام کنید در حال تعویض سیستم هستم معطل بشم ممکنه چند روزی بره روی کار (به تاریخی که عکس ها رو انداختم دقت کنید، از قبل از اون توی جعبه خوابیده بوده، منتها به عنوان کارت زاپاس نگه داشته بودم)

با جعبه و تمام متعلقات

قیمت پایه 100 (بدون هزینه ارسال) - چون تا حالا کسی اینجا چیزی از من نخریده میشه هزینه کالا، پست و بیمه (+ حق الزحمه) رو بدید به آقای حسینی (البته اگر بپذیرند) و من گرافیک رو برای ایشان میفرستم مشکلی نیست (فقط هزینه های جنبی همه به عهده خریدار است) و البته اصفهانی ها الویت دارند!

ضمنا لطفا برای استفاده از این گرافیک پاور مرغوب بکار بگیرید خصوصا اینکه از تبدیل برق استفاده نکنید

post-4739-073331400 1309726460_thumb.jpg

post-4739-057782100 1309726582_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

من آکبند این کارت رو تابستون سال 88 خریدم 132000 تومن !!!!!!!!!! دقیقا همین مدل بوداز نظر ظاهری(مال من 512 بود)

گارانتی هم که خدا رحمت کنه یونیکام رو.

من 78 هستم هزینه ی ارسال 50-50

edit

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

من آکبند این کارت رو تابستون سال 88 خریدم 132000 تومن !!!!!!!!!! دقیقا همین مدل بوداز نظر ظاهری(مال من 512 بود)

گارانتی هم که خدا رحمت کنه یونیکام رو.

من 70 هستم هزینه ی ارسال 50-50

نه عزیز واقعا کمه! در ضمن 90 مشتری دارم حی و حاضر... 110 هم مشتری دارم ولی پولش جور نیست (این بشر هیچوقت هیچیش جور نیست)

من 145 کمتر ندیدم و تا بود قیمت میکردم همین حدود بود خودم هم 146 خریدم 30درصد کم بگیر 100، حالا یا شما خوب خریدی یا کل اینترنت و مغازه هایی که من قیمت داشتم گرون میگفتن

اذیت میکنی ها 70 تومن!

بهرحال عزیز ترجیح میدم 100 بفروشم تا 90-80 و... تا حساب و کتابم درست بشه!

اون آندرکلاک و... واقعی بودها تبلیغ نبود، فقط تو چنتا بازی مثله کرایسیس و اینها قفل رو برمیداشتم

لینک به دیدگاه

بیشتر از 78 نمی ارزه واسه ی من. تشکر من انصراف می دم. :-? ;)

بسیار خب دوست من مشکلی نیست برای من 100 کمتر نمیارزه خصوصا بالاتر از این مشتری دارم

در ضمن سعید جان من شما رو دورادور میشناسم ولی خب شما من رو نمیشناسی! ارادتمندیم برادر

لینک به دیدگاه

80 خريدارم.

10 تومن Boost خوبه برای تاپیک ولی باز هم با قیمت مد نظر من اختلافاتی داره متاسفانه

من 90 تومن براش مشتری دارم

با 80 تومن چه کارتی میشه خرید که همه بازی روون اجرا کنه حتی تو رز بالا (1650 یا حتی HD)، من با این کارت در فول اچ دی کرایسیس و کرایسیس وارهد با تمام جزئیاتی که اجازه میداد با 29.9 بازی کردم (اون زمان اینتل 9550 داشتم، فریم هم اعلام خوده بازی بود با پارامتر -dev و بدون هیچ آورکلاکی)

کال آو دوتی ها تا مدرن وارفر 2، کمپانی آو هیروز، جریکو، آنریال تورنامنت جدید و... همه رو با رزولوشن بالا و با جزئیات عالی بازی کردم تو عمرم گرافیک به این باحالی نداشتم که مثلا با 150 گرافیکی بخرم که همه بازی های زمانه رو با گرافیک عالی اجرا کنه همین حالا هم پیدا نمیشه! دقیقا حرکت ای ام دی یک موج جدید رو شروع کرد که گرافیک میان-قیمت کارایی نزدیک به بالا-قیمت داشته باشه همیشه اختلافشون آسمونی بوده 5600 با 5900 - 6600 با 6800 - 7600 با 7800-7900 و همینطور خانواده ای تی آی... یهو 4850 با 4890 اختلاف قیمت بسیار اختلاف کارایی نه آنقدر (100 درصد وبیشتر)... ای کاش همیشه این شرکتها در حال ورشکستگی باشن

نکته جالب اینکه کارتهای میان قیمت نمیتونستن اکثریت غالب بازی ها رو با گرافیک حداکثر اجرا کنن در صورتیکه مثلا 4850 تو بعضی صحنه های سنگین ترین بازی زمان خودش (کرایسیس) ممکنه دچار لگ بشه (با حداکثر گرافیک) این خیلی اختلاف عظیمی بود با نسل های قبلش!

قیمت هایی که دوستان میدن برای 9600-220 و... اینها مناسبه که الگوشون همون روش "کارت متوسط بی ارزش" هست

قیمتی که من روی این کارت زدم برای ارزشش بود در مقایسه با کارتهای موجود (چه دست دو چه نو) و همینطور سلامت کارت

لینک به دیدگاه

85 هستم اصفهانم...

چون اصفهانی 5 درصد تخفیف

95 تومن و میارم در خونه یا مغازه یا...، مطمئن باش 100% میارزه خیلی تمیزه

یه موس جی 500 هم دارم نوئه تو قسمت فروش موس هست با هم بخوای بهت میدم 150

90 مشتری دارم حاضر دوست دارم بفروشم به کس دیگه

لینک به دیدگاه

دوستان 95 خارج از انجمن فروخته شد

با سپاس از همه دوستانی که در این تاپیک ارسال داشتند :-<

گروه محترم مدیریت در مورد قفل یا حذف تاپیک اقدامات لازم رو لحاظ کنند ;)

با آرزوی موفقیت برای همه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...