رفتن به مطلب

ختم تاپیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

بدون دیتا خریدارم 2ترا رو

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

بدون دیتا خریدارم 2ترا رو

معذرت میخوام. ولی با دیتا فروخته میشه

لینک به دیدگاه

امکان تغییر دیتا هستش ؟

مثلا 1 ترا فیلم داخل هارد 2 ترا ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، big VULTURE گفته است :

امکان تغییر دیتا هستش ؟

مثلا 1 ترا فیلم داخل هارد 2 ترا ؟

خوب اونوقت من 2 ترابایت فایل دانلودی پلی استیشن رو باید چیکار بکنم. باور کنید خودم توی این چند ماه دانلود کردم . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آخه دوست عزیز جسارت نمیکنم ولی این اطلاعات به درد کسی نمیخوره که شما میخواید بفروشیدش ، مگررررر کسی که ps4 داشته باشه و دقیقا همین بازی هارو نیاز داشته باشه و بخواد این هاردو بخره که اونم توی ps4 دردسرای خودشو داره که من اطلاعی ازش ندارم ولی فکر نکنم حالا حالاها همچین کسی پیدا بشه ، از طرفی 90 درصد افرادی که هارد میخوان بخرن برای کمبود فضا هستش ، چه دلیلی باید داشته باشه کسی یه هارد 2ترای فول اطلاعات رو بخره.

شرمنده قصد فضولی نداشتم فقط جهت اطلاع عرض کردم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، rahmanshahi گفته است :

آخه دوست عزیز جسارت نمیکنم ولی این اطلاعات به درد کسی نمیخوره که شما میخواید بفروشیدش ، مگررررر کسی که ps4 داشته باشه و دقیقا همین بازی هارو نیاز داشته باشه و بخواد این هاردو بخره که اونم توی ps4 دردسرای خودشو داره که من اطلاعی ازش ندارم ولی فکر نکنم حالا حالاها همچین کسی پیدا بشه ، از طرفی 90 درصد افرادی که هارد میخوان بخرن برای کمبود فضا هستش ، چه دلیلی باید داشته باشه کسی یه هارد 2ترای فول اطلاعات رو بخره.

خب مورد اینجاس که الان یک سرچ بزنید میبینید چقدر دنبال ارشیو پلی استیشن و اپدیت های پی اس ایکس و جدید ان

و اینکه منم همین مورد رو گذاشتم برای کسی که توی این کار هستو نیاز داره دیتا رو 

و اینکه مشتری داره توی پیغام خصوصی دارم بررسی میکنم که ارسال کنم براش 

کسی که هارد میخره با ارشیو دیتا فیلم چی ؟ اونم نیاز داشته به فضاش فقط ؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

اقا یه وقت فکر نکنید بد صحبت کردما. کلا توضیح دادمو طرفم اون دوستانه :) . مخلصه شمام هستیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

صلاح خویش خسروان دانند

خوب بفروشید انشاالله

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...