رفتن به مطلب

دعوت ب چنل خودم ، برنامه ای که بشه ویدیو ساخت برای موسیقی همزمان لیریک پخش بشه

Redwolf10
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلا دوستان من یه چنل زدم به اسم برنامه ی محبوب musicXmatch  که متاسفانه یک سالی هستم تحریممون کرده اما من در زمان فعالیت داشتم و ترجمه برای اهنگای مورد علاقم میکردم حالا دوباره شروع کردم و در کنارش هم تفریحی یه چنل زدم که محض سرگرمی اگه ششما هم علاقه به لیریک اهنگا و ترجمشون دارین میتونید جوین شین البته تنوع خیلی کمه چون تلگرام خیلی محدود و دسته بندی سخته من تمام تلاشم رو کردم که منظم باشه امیدوارم لذت ببرین !

آدرس چنل هم t.me/xmatch هستش

اما مشکل من امروز داشتم تو یوتیوب چرخ میزدم که با ویدیو های آشنا شدم که همزمان که آهنگ پخش میشه لیریک هم نشون داده میشه دقیقا مثل برنامه ی music Xmatch چندتا هم تو چنل قار دادم اما من میخوام همین ویدیو ها رو خودم بسازم که ترجمه هم داشته باشه ولی برنامه ی مناسبی پیدا نکردم گفتم کسی میشناسه!؟ ترجیحا ویندوز اگه اندروید یا مک هم باشه مشکلی نیست یه سریا گفتن power point که اصلا کاره طاقت فرسایی یه سری هم windows movie creator پیشنهاد کردن که این هم یه مقدار اذیت میکنه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...