رفتن به مطلب

مدل 9gbs

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من قصد خرید یه کارت gtx 1060 را دارم

مدل انتخابی خودم MSI GTX 1060 Gaming X Twin Frozr VI OC 6GB GDDR5 است اما تازگیا یه مدل جدیدتر قرار به زودی موجود بشه به اسم MSI GTX 1060 GAMING X+ 9Gbps 6GB GDDR5

میخواستم بدونم دقیقا ایندو چه تفاوتی باهم دارن چون از لحاظ فرکانس پردازنده و حافظه یکی هستن فقط مدل 9gbs سرعت حافظه 9126 است در حالی که مدل اولی 8108 است

می خواستم بدونم این سرعت حافظه چیه و چقدر توی کارایی کارت تاثیر داره؟اینقدری تاثیر داره که صبر کنم موجود بشه؟هرچند زمان و قیمتش هم مشخص نیست

لینک به دیدگاه

حتی یک فریم هر تفاوت ندارن . amd چون سری 500 داشت انویدیا هم گفت ما هم یه ریبرند بدیم . مدل معمولی کفایت میکنه

لینک به دیدگاه

ارزششو نداره به خاطر یه تغییر تو کلاک مموری که تاثیرش کلا به 5 فریم هم نمیرسه پول یه 1070 رو پای 1060 بدید

نسخه های 9gbps رو دیجی کالا از برند ایسوس با قیمت 1750 موجود کرده بود که فکر نمیکنم تو لیون بیشتر از 50-60 تومن کمتر باشه

تو این اوضاع بیریخت بازار بگردید میتونید 1070 فاندرز با قیمت 1800 پیدا کنید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

تو این اوضاع بیریخت بازار بگردید میتونید 1070 فاندرز با قیمت 1800 پیدا کنید

نه خیر عزیز از این خبرا هم نیست بیخود جو الکی نده!

gtx 1070 ichill x4 فروختم ۱۵۵۰  با گارانتی اصلی در حد با ۴-۵ ماه کارکرد، مدل فاندرز هم خیلی ارزش داشته باشه ۱۴۵۰ .

دلیل نمیشه ۴ تا دلال ریختن تو فروم قیمت همون باشه که اونا میگن!

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، Illidan گفته است :

نه خیر عزیز از این خبرا هم نیست بیخود جو الکی نده!

gtx 1070 ichill x4 فروختم ۱۵۵۰  با گارانتی اصلی در حد با ۴-۵ ماه کارکرد، مدل فاندرز هم خیلی ارزش داشته باشه ۱۴۵۰ .

دلیل نمیشه ۴ تا دلال ریختن تو فروم قیمت همون باشه که اونا میگن!

بنده قیمت فاندرز نو رو گفتم

دست دوم که اصلا بحثش جداست

1070 دست دوم در هیچ حالتی بیشتر از 1600 نمیرزه (رده بالاترین مدل ها مثل زوتک amp یا galax hof  یا ichill x4 که خودتون فروختین) چه برسه به 1800 اونم برای فاندرز دست دوم |:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...