رفتن به مطلب

خرید کیس بین 9 تا 12 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام؛

برای کارهای سه بعدی معماری، انیمیشن و جلوه های ویژه، فقط کیس بین قیمت 9 میلیون الی 12 میلیون چه پیشنهادی دارید؟

لطفا این را هم مد نظر داشته باشید گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی بسیار حائز اهمیت هست برای ما. (مد نظر 1080 Ti)

با تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام مجدد؛

بسیار متشکرم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.
من به رم بیشتری احتیاج دارم، با ماژول های 16 گیگ مشکلی ندارند؟ 

قبلا باید اشاره میکردم، من 64 گیگ رم مد نظر دارم (صحنه های بزرگی گاها کار میکنیم و شبیه سازی ذرات بالا)

این رم رو می پسندید؟ (http://lioncomputer.ir/product/12092/رم+کروشیال+بالستیک+Elite+64GB+16GBx4+3200Mhz/)

و اینکه من تاحالا با سیستم AMD کار نکردم، intel سری 7 این کارایی رو نداره؟

متشکر.

ویرایش شده توسط djcsaeed
لینک به دیدگاه

و اینکه ظاهرا این سی پی یو حداکثر 64 گیگ رم پشتیبانی میکنه؟ یعنی در آینده افزایش رم نمی تونم داشته باشم.

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، djcsaeed گفته است :

و اینکه ظاهرا این سی پی یو حداکثر 64 گیگ رم پشتیبانی میکنه؟ یعنی در آینده افزایش رم نمی تونم داشته باشم.

عزیز فعلا ای ام دی بهترین انتخاب شما هستش با توجه به بودجه ای که دارید. اما به نظرم صبر کنید تا یک الی دو ماه دیگه پردازنده های جدید Ryzen Threadripper میاد و این می تونه بهترین انتخاب شما باشه . تا 128 گیگ هم رم پشتیبانی می کنه. قیمت قوی ترین پردازنده این سری که 16 هسته و 32 رشته داره هم 1000 دلاره که قیمتش واقعا عالیه. با 12 تومن می تونی این پلتفورم رو داشته باشی.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در در 1396/05/14, 02:59:01، djcsaeed گفته است :

سلام مجدد؛

بسیار متشکرم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.
من به رم بیشتری احتیاج دارم، با ماژول های 16 گیگ مشکلی ندارند؟ 

قبلا باید اشاره میکردم، من 64 گیگ رم مد نظر دارم (صحنه های بزرگی گاها کار میکنیم و شبیه سازی ذرات بالا)

این رم رو می پسندید؟ (http://lioncomputer.ir/product/12092/رم+کروشیال+بالستیک+Elite+64GB+16GBx4+3200Mhz/)

و اینکه من تاحالا با سیستم AMD کار نکردم، intel سری 7 این کارایی رو نداره؟

متشکر.

دوست عزیز مدل مد نظرتون رم خوبی هستش اما با بودجه شما سازگار نیست شما رم و گرافیک مدنظرتون 7 تومن حدودا درمیاد و باید بودجه بیشتری اختصاص بدید واگه از سوکت 1151 بردارید بازم توازن بین قطعاتتون وجود نداره در واقع بیشتر از 70درصد بودجه کل سیستمتون برای رمو گرافیک رفته 

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، sajad25 گفته است :

دوست عزیز مدل مد نظرتون رم خوبی هستش اما با بودجه شما سازگار نیست شما رم و گرافیک مدنظرتون 7 تومن حدودا درمیاد و باید بودجه بیشتری اختصاص بدید واگه از سوکت 1151 بردارید بازم توازن بین قطعاتتون وجود نداره در واقع بیشتر از 70درصد بودجه کل سیستمتون برای رمو گرافیک رفته 

ممنون از هر دو بزرگوار

صحیح میفرمایید اما رم و گرافیک مهمترین آیتم ها برای کار من هست، چاره ای ندارم. با احتساب رمی که آدرس داده بودم 12تومن میشه فکر میکنم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، djcsaeed گفته است :

ممنون از هر دو بزرگوار

صحیح میفرمایید اما رم و گرافیک مهمترین آیتم ها برای کار من هست، چاره ای ندارم. با احتساب رمی که آدرس داده بودم 12تومن میشه فکر میکنم

خب پس پیشنهاد میدم بجای 7700 برید سراغ سوکت 2011 که هم  رم بیشتری ساپورت میکنه و هم پردازنده قویتری داره مثل 6800 و 6850 

اینجوری تقریبا 13 تومن میشه ولی تواز بهتری بین قطعات هست و امکان ساپورت حجم بیشتر رم براتون مقدوره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، sajad25 گفته است :

خب پس پیشنهاد میدم بجای 7700 برید سراغ سوکت 2011 که هم  رم بیشتری ساپورت میکنه و هم پردازنده قویتری داره مثل 6800 و 6850 

اینجوری تقریبا 13 تومن میشه ولی تواز بهتری بین قطعات هست و امکان ساپورت حجم بیشتر رم براتون مقدوره

متشکر، ولی متاسفانه من در سخت افزار تقریبا سوادی ندارم، امکانش هست بیشتر راهنمایی بفرمایید.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، djcsaeed گفته است :

متشکر، ولی متاسفانه من در سخت افزار تقریبا سوادی ندارم، امکانش هست بیشتر راهنمایی بفرمایید.

http://lioncomputer.ir/product/8618/اینتل+کور+ای+سون+6850+کا+بردول+ای/ 

http://lioncomputer.ir/product/8617/اینتل+کور+ای+سون+6800+کا+بردول+ای/ 

دومورد پردازنده هرکدوم با بودجتون جور شد رو با مادربردی مثل این مدل  رو اگه بردارید هم رمهاتون بصورت چهار کاناله کار میکنن(سوکت 1151 و 7700کا بصورت دوکاناله استفاده میکنه) و هم اینکه تا 128 گیگ میتونید استفاده کنید مابقی قطعات هم با سیستمهای مدنظر قبلی یکسان هستش  

لینک به دیدگاه

پردازنده Ryzen 1800x اگر پشتیبانی حداکثر 64 گیگ رم رو مد نظر نگیریم، بهتر از 6850k هست؟ 4 کاناله هست؟

چون در بنچ مارک ها من نگاه میکنم توی Multi Core که طبیعتا استفاده میکنیم خیلی خوب جواب میده.

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، djcsaeed گفته است :

پردازنده Ryzen 1800x اگر پشتیبانی حداکثر 64 گیگ رم رو مد نظر نگیریم، بهتر از 6850k هست؟ 4 کاناله هست؟

چون در بنچ مارک ها من نگاه میکنم توی Multi Core که طبیعتا استفاده میکنیم خیلی خوب جواب میده.

عزیز بهتره . در پردازش چند هسته ای با توجه به قیمت بهترین انتخاب شما ای ام دی هست. فقط در مبحث گیمینگ اونم در رزولشن 1080 اینتل بهتره که خوب این موضوع برای شما مطرح نیست. پردازنده 1700X یا 1800X در مولتی کور با پردازنده 6900 رقابت می کنه و از 6850k بهتره . ضمنا توصیه اکید دارم اگه می خواید اینتل بخرید دیگه از سری X99 نخرید چون قدیمی شده و پردازنده های جدیدتر در راه هستش با چیپ X299 . اگه یکم بیشتر صبر کنی پردازنده 16 هسته ی 32 رشته ای 1950X  ای ام دی رو می تونی بخری البته با یکی دو میلیون افزایش بودجه اما خوب سیستم شما در پردازش چند هسته ای قدرتش حدودا دو برابر می شد. ضمنا عزیز به نظرم با توجه به قیمت پردازنده ها، 1700X رو بخرید از 1800X بهتره چون از نظر قدرت تقریبا در یه سطح هستن. فقط 200 مگاهرتز فرکانس 1800X بیشتره که میشه دستی خودتون اور کنید . من باشم 1700X رو می خرم با توجه به قیمت بهترین انتخابه. ضمنا چون احتمال داره از سیستم مدت ها استفاده کنید به نظرم خنک کننده بادی بهتره . چون قراره ساعت ها کار کنه و کولر بادی بیشتر عمر می کنه چون پیچیدگی خاصی نداره. سیستم زیر به نظرم خوبه باز اگه وایسید پردازنده های جدید ای ام دی بیاد بهتره . ضمنا می تونید حجم اس اس دی و هارد رو متناسب بانیازتون تغییر بدید. ضمنا این کارت گرافیک حرف نداره و جزو بهترین کارت های گرافیک موجود در جهانه هم از نظر خنک کننده و هم از نظر مداری . غیر این انتخاب نکنید. 

thumb_1501141156_13-144-030-V03.jpg
مادربرد ام اس آی X370 GAMING PLUS
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 3 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۶۸۹,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۶۸۹,۰۰۰ تومان
thumb_1496128353_orginal_1491996691_19-113-430-S01.jpg
سی پی یو ای ام دی Ryzen 7 1700X
وضعیت گارانتی : با گارانتی ماتریکس - 2 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۱,۵۷۳,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۱,۵۷۳,۰۰۰ تومان
thumb_1445961524_Trident%20Z%20QUAD%20-%2001.jpg
رم جی اسکیل Trident Z 64GB 16GBx4 3000Mhz CL14 DDR4
وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ - لایف تایم     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲,۹۵۰,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۲,۹۵۰,۰۰۰ تومان
thumb_1457358388_x300%206tb%20-%2001.png
هارد ایکس 300 توشیبا 4 ترابایت
وضعیت گارانتی : با گارانتی اصلی - 2 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۴۶۸,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۴۶۸,۰۰۰ تومان
thumb_1421746993_850%20EVO%20-%2001.jpg
اس اس دی سامسونگ 850 EVO 500GB SATA3
وضعیت گارانتی : با گارانتی 2 سال     رنگ : مشکی
delete.png حذف
قیمت : ۶۳۰,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۶۳۰,۰۰۰ تومان
thumb_1501683337_01.jpg
کارت گرافیک ام اس آی GTX 1080 TI LIGHTNING Z 11GB
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 36 ماه     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۳,۹۹۹,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۳,۹۹۹,۰۰۰ تومان
thumb_1471348932_Screenshot_2.jpg
کولر سی پی یو ترمالرایت لگراند ماچو
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲۱۹,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۲۱۹,۰۰۰ تومان
thumb_1461681464_V750%20Gold%20-%2001.jpg
پاور کولرمستر وی 750 گلد RS750-AFBAG1
وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ - 5 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۵۸۸,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۵۸۸,۰۰۰ تومان
thumb_1470495851_GREEN_Z4.jpg
کیس گرین زد 4 آستیاک
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ : مشکی
delete.png حذف
قیمت : ۲۱۰,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۲۱۰,۰۰۰ تومان

مبلغ قابل پرداخت :

۱۱,۳۲۶,۰۰۰ تومان

اگه اصرار دارید اینتل ببندید سیستم زیر خوبه اما سیستم بالایی قوی تره . البته وایسید پردازنده های جدید اینتل بیاد بهتره.

thumb_1478447437_X99%20Extreme4%2001.jpg
مادربرد ازراک X99 Extreme4
وضعیت گارانتی : با گارانتی سازگار ارقام     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۸۹۹,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۸۹۹,۰۰۰ تومان
thumb_1467537689_6900k.jpg
اینتل کور ای سون 6800 کا بردول ای
وضعیت گارانتی : بدون گارانتی     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۱,۶۴۹,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۱,۶۴۹,۰۰۰ تومان
thumb_1445961524_Trident%20Z%20QUAD%20-%2001.jpg
رم جی اسکیل Trident Z 64GB 16GBx4 3000Mhz CL14 DDR4
وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ - لایف تایم     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲,۹۵۰,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۲,۹۵۰,۰۰۰ تومان
thumb_1457358388_x300%206tb%20-%2001.png
هارد ایکس 300 توشیبا 4 ترابایت
وضعیت گارانتی : با گارانتی اصلی - 2 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۴۶۸,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۴۶۸,۰۰۰ تومان
thumb_1421746993_850%20EVO%20-%2001.jpg
اس اس دی سامسونگ 850 EVO 500GB SATA3
وضعیت گارانتی : با گارانتی 2 سال     رنگ : مشکی
delete.png حذف
قیمت : ۶۳۰,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۶۳۰,۰۰۰ تومان
thumb_1501683337_01.jpg
کارت گرافیک ام اس آی GTX 1080 TI LIGHTNING Z 11GB
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 36 ماه     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۳,۹۹۹,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۳,۹۹۹,۰۰۰ تومان
thumb_1471348932_Screenshot_2.jpg
کولر سی پی یو ترمالرایت لگراند ماچو
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲۱۹,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۲۱۹,۰۰۰ تومان
thumb_1461681464_V750%20Gold%20-%2001.jpg
پاور کولرمستر وی 750 گلد RS750-AFBAG1
وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ - 5 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۵۸۸,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۵۸۸,۰۰۰ تومان
thumb_1470495851_GREEN_Z4.jpg
کیس گرین زد 4 آستیاک
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ : مشکی
delete.png حذف
قیمت : ۲۱۰,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۲۱۰,۰۰۰ تومان
  مبلغ قابل پرداخت : ۱۱,۶۱۲,۰۰۰ تومان
ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

بسیار ممنونم، من هیچ اصراری به خرید intel ندارم، فقط چون تجربه کار با AMD رو نداشتم عرض کردم.

حقیقت امر کنار کارهای عادی، منتظر یک پروژه هستیم که به ما تاییدیه رو اعلام کنند، اگر طول کشید که پردازنده جدیدتر در بازار بود و بودجه ما هم خورد خریداری میکنیم؛ اگر نه، همین پیشنهاد شما فکر میکنم خیلی مناسب هست.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام

البته که میتونید صبر کنید ولی زمان ورود و قیمت پردازنده های ترید ریپر ای ام دی معلوم نیست... اینجا میتونید مقایسه ای که با این پردازنده انجام شده رو ببینید، در دو چارت آخر اختلاف فاحش ترید ریپر با همتای اینتل و نیز قدرت رایزن رو در پردازش مولتی کور و رندر ملاحظه کنید

به نظر من با تغییراتی در ذخیره سازی میتونید عملکرد بهتری دریافت کنید، مثلا به جای هارد ۴ ترا، ۲ یا ۱ ترا ( بسته به نیازتون ) خریداری کنید در عوض به جای هارد ۵۰۰ گیگ ssd ساتا از درایو های m2  پر سرعت با ظرفیت ۲۵۶ گیگ استفاده کنید... مادربرد رو به نظرم ایسوس X370 Prime بردارید بهتره، کارت گرافیک ام اس آی لایتینگ زد هم در حال حاضر یکی از بهترین ۱۰۸۰ تی آی های موجود در بازار هست، پاور های کولر مستر هم عالی هستند و کیس رو هم گرین خوبه اما میتونید کولر مستر بگیرید که کولینگ بهتری داره یا در عوض سی پی یو رو 1800X بردارید.

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

متشکر، البته هارد دیسک و ... اهمیتی نداره و احتمالا نخرم، چون دارم، 16 تراباید هم اکسترنال کنار سیستم همیشه هست و به سیستم متصله

SSD که فرمودید m2 چی هست؟ من اصلا اطلاعی ندارم در این مورد.

سیپی یو 1800 هم من طبق فرمایشات دوستان بررسی کردم درست فرمودند، تفاوت خاصی با 1700 نداشت و کاراییش نهایتا 5 درصد بالاتر بود. در سایت userbenchmark

ویرایش شده توسط djcsaeed
لینک به دیدگاه

آه پس که اینطور! منظور از m2 رابط اتصال ssd به سیستم هست که ssd های m2 بروی مادربرد و در پورت خاصی نصب میشه که سرعت بسیار بالایی داره و مناسب کارهای حرفه ای هست درست مثل این مدل:

http://lioncomputer.ir/product/10197/اس+اس+دی+سامسونگ+Samsung+960+Evo+250GB/

بله، تفاوت ۱۷۰۰ با ۱۸۰۰ ایکس زیاد نیست و در حدود ۱۰ درصد هست و این هم از مقایسه بین هر دو پردازنده

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-7-1800X-vs-AMD-Ryzen-7-1700/3916vs3917

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...