رفتن به مطلب

فروش دو عدد فن 12 سانت LED انرمکس و کولرمستر

mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با درود,
دو عدد فن 12 سانت یکی LED قرمز و دیگری آبی جهت فروش ارائه می شود.

فروخته شد

فن Cooler Master JetFlo دارای گارانتی آواژنگ تا تاریخ 22 جولای 2018 . یکی از قوی ترین فن های موجود در بازار می باشد و ضد گرد و غبار. فن بسیار کم کارکرده و در حد تست استفاده شده و حتی پیچ نشده است با کارتن و همه لوازم پک. کاملاً مشابه با آکبند!
مشخصات بیشتر و قیمت روز :

http://lioncomputer.ir/product/9063/فن+کیس+کولر+مستر+JetFlo+LED+120mm+Case+Fan+-+Red/

فن دوم ; فن آپولیش از روی ایرکولر خوشنام ETS-T40F-BK شرکت انرمکس باز شده. کم کارکرد و بسیار تمیز و زیبا و در حد می باشد.مسلماً فاقد کارتن و گارانتی است.
لینک ایرکولر برای بررسی و مشخصات بیشتر فن :

http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=49&lv1=105&no=302

spr1_untitled.png

هر دو فن فقط با هم و به قیمت 80 هزار تومان به فروش می رسند. معاوضه ندارم.
فروش در تهران به صورت حضوری در محدوده غرب یا از طریق ارسال با پیک با هزینه خریدار می باشد. ارسال به شهرستان با مسئولیت خریدار تنها با تیپاکس پس کرایه مقدور می باشد. در این صورت هزینه بسته بندی نیز به قیمت کالا اضافه می گردد.

فروش در پرشین تولز نیز برقرار است.سپاس.

IMG_0627.JPG

IMG_0628.JPG

IMG_0629.JPG

IMG_0630.JPG

IMG_0631.JPG

ویرایش شده توسط mm65
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، mm65 گفته است :

فن Cooler Master JetFlo دارای گارانتی آواژنگ تا تاریخ 22 جولای 2018 . یکی از قوی ترین فن های موجود در بازار می باشد و ضد گرد و غبار. فن بسیار کم کارکرده و در حد تست استفاده شده و حتی پیچ نشده است با کارتن و همه لوازم پک. کاملاً مشابه با آکبند!

با عرض پوزش خدمت استارتر محترم ، دیدم این نکته که یاد کردین این فن ضد گرد و غبار هست رو روش تاکید کنم ، من 3 ماهه این فن رو بستم سر سیستم ولی هنوز مقدار خیلی خیلی کمی روی پره هاش خاک گرفته واقعا شگف انگیزه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

با عرض پوزش خدمت استارتر محترم ، دیدم این نکته که یاد کردین این فن ضد گرد و غبار هست رو روش تاکید کنم ، من 3 ماهه این فن رو بستم سر سیستم ولی هنوز مقدار خیلی خیلی کمی روی پره هاش خاک گرفته واقعا شگف انگیزه.

درود

مهمترین فاکتوری که خیلی توجه من رو به خودش جلب کرد,کیفیت ساخت بالا بود. کاملاً مشخصه از مواد بسیار با کیفیت ساخته شده (بر خلاف فن های انرمکس و بیتفنیکس!)  و فریم فن بسیار محکمه. روتور بسیار روان حرکت می کنه بر خلاف فن های نوکتوا . من حتی کیفیت ساخت این رو بالاتر از فن های NZXT می دونم.  تنها نکته منفی این فن نویز هستش که با مادربرد هایی که قابلیت تعیین پترن برای شدت چرخش در بایوس دارند کاملاً قابل حله (بدون نیاز به نرم افزار در محیط ویندوز)

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

درود سید مجید عزیز.

اگر فروش نرفته بنده jetflo رو میخوام.

با تشکر

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1396/06/12, 13:50:05، HeX گفته است :

درود سید مجید عزیز.

اگر فروش نرفته بنده jetflo رو میخوام.

با تشکر

درود معین عزیزم

بله موجوده.با کمال میل در خدمتتون هستم

هماهنگی در پی ام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 56 دقیقه قبل، mm65 گفته است :

درود معین عزیزم

بله موجوده.با کمال میل در خدمتتون هستم

هماهنگی در پی ام

ممنون از لطفی که به بنده دارین.

پ خ داده شد خدمتتون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ضمن پوزش از دوست گرامی soh3il.rt 

فن ها تقدیم معین جان می شوند. ان شاءالله سعادت داشته باشیم و دوست خوبمون رو بعد از مدت ها از نزدیک زیارت کنیم:x

خاتمه تاپیک

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...