رفتن به مطلب

سیستم گیمینگ تا 7.5 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

عزیز برای شما سیستم زیر مناسبه در رزولوشن 4K.

thumb_1501151675_1.jpg
مادربرد ام اس آی B350 GAMING PLUS
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 3 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۴۸۹,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۴۸۹,۰۰۰ تومان
thumb_1491977358_1.jpg
سی پی یو ای ام دی Ryzen 7 1700
وضعیت گارانتی : با گارانتی ماتریکس - 2 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۱,۲۴۳,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۱,۲۴۳,۰۰۰ تومان
thumb_1473070803_20-158-070-Z01.jpg
رم گیل اوو فورزا DDR4 16GB 8GBx2 3000Mhz
وضعیت گارانتی : با گارانتی گارانتی ایستا - لایف تایم     رنگ : قرمز
delete.png حذف
قیمت : ۶۱۵,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۶۱۵,۰۰۰ تومان
thumb_1457358942_p300%202tb.jpg
هارد پی 300 توشیبا 2 ترابایت
وضعیت گارانتی : با گارانتی اصلی (ماتریکس - لایف برد) 2 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲۶۹,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۲۶۹,۰۰۰ تومان
thumb_1421746993_850%20EVO%20-%2001.jpg
اس اس دی سامسونگ 850 EVO 250GB SATA3
وضعیت گارانتی : با گارانتی دو سال MIT     رنگ : مشکی
delete.png حذف
قیمت : ۳۷۷,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۳۷۷,۰۰۰ تومان
thumb_1496754344_01.jpg
کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX GTX1080TI-11G-GAMING
وضعیت گارانتی : با گارانتی گارانتی اصلی ( تابا , لایفبرد , سازگار , ویستا )     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۳,۸۹۰,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۳,۸۹۰,۰۰۰ تومان
thumb_1461682052_V650%20gold%20-%2001.jpg
پاور کولرمستر وی 650 گلد RS650-AFBAG1
وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ - 4 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۴۸۹,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۴۸۹,۰۰۰ تومان
thumb_1470495851_GREEN_Z4.jpg
کیس گرین زد 4 آستیاک
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین     رنگ : مشکی
delete.png حذف
قیمت : ۲۱۰,۰۰۰ تومان تعداد :
جمع : ۲۱۰,۰۰۰ تومان
  مبلغ قابل پرداخت : ۷,۵۸۲,۰۰۰ تومان

سیستم خوبی هست ولی کارت گرافیک و کیس انتخاب خوبی نیست!

میشه 1080ti ام اس ای گیمینگ رو 500 تومن زیر این قیمت خرید با همین کارایی و کیفیت بسیار بالای قطعات بکار گرفته شده ام اس ای

این کیس فن هاش بدرد بخور نیست و مجبوریم چند فن قوی و با کیفیت روش سوار کنیم تا تهویه درست عمل کنه و هنگام اجرای بازی مجبور نشیم در کیس رو باز بکنیم!فضای کیس هم محدود هست از نظر تهویه ای برای کارتی مثل 1080 ti

پیشنهاد میشه از اول کیسی با فضای بیشتر و فن های بهتر تهیه بشه!کیس قطعه ای هست که میشه بیشتر از 10 سال ازش استفاده کرد!

در کل پیشنهاد من چند ماه صبر کردنه البته به شرط اینکه دلار قیمتش بالا نره چون تازگی ها...

ویرایش شده توسط g.z
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

چند مورد رو خدمتتون بگم

پردارنده کافی لیک بعید میدونم زودتر از 7-8  ماه دیگه وارد بازار بشه چون هنوز معرفی هم نشده.

در گیم هیچ تفاوتی بین 1600x و 1800x نیست (در حد 1-2 فریم) پس انتخاب عاقلانه خرید 1600x هست.

برای رزلوشن فول اچ دی تفاوتی بین پردازنده رایزن 1600x و 7700k نیست (دربازی) ولی در رزولشن 2k و 4k پردازنده 7700k کمی بهتر عمل میکنه. این دیگه بستگی به خودتون داره amd انتخاب کنید یا intel

ولی من amd رو پیشنهاد میدم چون جدای از گیم توانش خیلی بیشتر از 7700k هست.

دلیل استفاده نکردن از پاورهای گرین هم یه سرچ توی همین سایت بکنید دلیلش رو متوجه میشید. بنده از محصولات ایرانی حمایت میکنم ولی محصولات با کیفیت

سی پی یو ای ام دی Ryzen 5 1600

مادربرد ام اس آی X370 GAMING PLUS

کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX GTX1080TI-11G-GAMING

رم گیل اوو فورزا DDR4 16GB 8GBx2 3000Mhz

اس اس دی کورسیر فورس ال ای 120 گیگ

هارد وسترن سری بلو 2 ترابایت WD20EZRZ

پاور کولرمستر وی 750 گلد RS750-AFBAG1

کیس گرین زد 4 آستیاک

۷,۵۱۵,۰۰۰ تومان

120 گیگ برای اس اس دی واقعا کم هست

شما یه ویندوز 10 نصب کنی با چندتا برنامه پیش فرض نصف بیشترش اشغال شده و به مرور زمان و افزایش فایل های سیستمی مشکل جدی پیش میاد!!!

ترجیحا وقتی مادربورد از برند ام اس ای انتخاب میشه کارت گرافیک هم باید از همون برند باشه تا هماهنگی بیشتری ایجاد بشه!حتی بعضی از شرکت های گارانتی اشاره میکنن مواردی رو دیدیم که مشکلاتی در سیستم بوده ولی نقص فنی مشاهده نشده و به طور مثال مشکل فقط عدم هماهنگی دو برند در کارت گرافیک و برد بوده!!!ضمنا یه پونصد تومنی هم ارزون تر هست ولی کیفیت و کارایی و دماش مثل ایسوزه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، g.z گفته است :

سیستم خوبی هست ولی کارت گرافیک و کیس انتخاب خوبی نیست!

میشه 1080ti ام اس ای گیمینگ رو 500 تومن زیر این قیمت خرید با همین کارایی و کیفیت بسیار بالای قطعات بکار گرفته شده ام اس ای

این کیس فن هاش بدرد بخور نیست و مجبوریم چند فن قوی و با کیفیت روش سوار کنیم تا تهویه درست عمل کنه و هنگام اجرای بازی مجبور نشیم در کیس رو باز بکنیم!فضای کیس هم محدود هست از نظر تهویه ای برای کارتی مثل 1080 ti

پیشنهاد میشه از اول کیسی با فضای بیشتر و فن های بهتر تهیه بشه!کیس قطعی هست که میشه بیشتر از 10 سال ازش استفاده کرد!

در کل پیشنهاد من چند ماه صبر کردنه البته به شرط اینکه دلار قیمتش بالا نره چون تازگی ها...

عزیز کجا میشه کارت 1080Ti رو 500 ارزون تر خرید؟ شما لینک خریدش رو بدارید. اگه بشه که خیلی خوبه اما قبلا اورده بودن با این قیمت و الان تموم شده . اگه کارت ام اس آی گیمینگ رو 500 ارزون تر پیدا کردن همون رو بخرن.

عزیز من این کیس رو 9 عدد برای پردازش های سنگین مهندسی خریدم سیستم از 365 روز سال 300 روزش در حال کار کردن بود و دماها خیلی خوب بود. نسبت به قیمت این کیس حرف نداره البته اگه 1 تومن پول داری خوب میشه کیس کورسیر خرید. اما خوب با 200 تومن این بهترین انتخابه . خودم هم خریدم براساس تجربه شخصی می گم. 

در مورد صبر کردن هم میشه همیشه صبر کرد اما صبر کردن ما هم هزینه محسوب میشه . هزینه عمر. شما چند ماه صبر کنی تابستان تمومه و تابستون رو از دست می دیم. این رو باید لحاظ کرد. 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

عزیز کجا میشه کارت 1080Ti رو 500 ارزون تر خرید؟ شما لینک خریدش رو بدارید. اگه بشه که خیلی خوبه اما قبلا اورده بودن با این قیمت و الان تموم شده . اگه کارت ام اس آی گیمینگ رو 500 ارزون تر پیدا کردن همون رو بخرن.

عزیز من این کیس رو 9 عدد برای پردازش های سنگین مهندسی خریدم سیستم از 365 روز سال 300 روزش در حال کار کردن بود و دماها خیلی خوب بود. نسبت به قیمت این کیس حرف نداره البته اگه 1 تومن پول داری خوب میشه کیس کورسیر خرید. اما خوب با 200 تومن این بهترین انتخابه . خودم هم خریدم براساس تجربه شخصی می گم. 

در مورد صبر کردن هم میشه همیشه صبر کرد اما صبر کردن ما هم هزینه محسوب میشه . هزینه عمر. شما چند ماه صبر کنی تابستان تمومه و تابستون رو از دست می دیم. این رو باید لحاظ کرد. 

یک ماه پیش قصد خرید داشتم این کارت رو و تا 3400 قیمت دادن و حتی پایین تر ولی پشیمون شدم!گفتم ببینم ای ام دی چکار میکنه و اینکه ممکنه اگه عملکردش خوب باشه انویدیا قیمت کارت هارو بیاره پایین!!!

ادرس دقیق نمیتونم بدم ولی مرکز کامپیوتر ایران اگه بگردید و یکم زبون بریزید میتونید قیمتای خوبی پیدا کنید!سراغ بازار رضا نرید که مرکز گران فروشی ایرانهxD

البته من ساکن تهران نیستم و به دلایل کاری رفت و امد دارم و یه سری از دوستان رو میبینم که به طور مثال کارتی رو که من 2400 قیمت داشتم 2270 خریده بودن از جای دیگه و امارم نمیدادن!!!xDO.o

نمیدونم منظورتون از پردازش سنگین مهندسی چیه ولی بنده با کیسی در ابعاد و استاندارد های این کیس مشکل حرارتی داشتم با کارت های گرافیک رده بالا!!!عملا باعث میشن حتی تا 10 درجه دمای کارت بالا بره!لازم نیست یک میلیون هزینه کنن!!با 500 تومن هم نمونه های خوبی هست در همین برند گرین 

باز هم میگم فن ها در این نمونه بسیار بی کیفیت هستن که با توجه به قیمت منطقی هست!نمیشه انتظار فن های با کیفیتی که حداقل سی هزار تومن هزینه برمیدارن رو در چنین کیسی داشت اونم به این تعداد

ویرایش شده توسط g.z
لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

عزیز می خوام مراجع حرف شما رو بدونم یه مرجعی که خیلی از نظر شما معتبره بده تا در موردش صحبت کنیم و اینکه ببینیم 1600X چقدر از 1700 بهتره و ارزش داره قدرت چند هسته ای اون رو که در آینده با پیشرفت بازی ها بکار میاد از دست بدیم. همچنین می دونم فرکانسش بیشتره . اما اون 300 مگاهرتز فرکانس بیشتر رو میشه با یه اور ساده حل کرد البته اگه نیاز باشه. وقتی خیلی راحت میشه 300 مگاهرتز رو دستی اور کنیم تا پردازنده 1700 فرکانسش مثل 1600X بشه چه نیازی به خرید این پردازنده و خرید یه مادربرد گرون تر هستش با همون پول میشه پردازنده 1700 خرید و همیچین یه مادربرد با چیپ B350.

عزیز لینک زیر رو نگاه کنید اگه قبولش دارید به قدری تفاوت در رزولوشن  4K کمه که صحبت در مورد اینکه کدوم بهتره زیاد مطرح نیست . به قدر کافی 1700 و همچین 1600X خوبن و کار رو راه می اندازن. همچین اون مقدار فرکانس کمتر پردازنده 1700 رو راحت میشه با اورکلاک جبران کرد اگه نیاز بشه البته. اما خوب خریدن 1700 بسیار آینده نگرانه تر هست. تو کارای دیگه هم اگه داشته باشن می تونه این قوی تر بودن کمکش کنه.

https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Ryzen_5_1600X/12.html

دوست عزیز خدمتتون که گفتم در اینکه 1700 قدرش خیلی بیشتر از 1600x هیچ شکی نیست ولی کارت 1600x برا گیم مناسبتره. در ضمن لینکی که دادین برا 1700x هست نه 1700

در 10 دقیقه قبل، g.z گفته است :

120 گیگ برای اس اس دی واقعا کم هست

شما یه ویندوز 10 نصب کنی با چندتا برنامه پیش فرض نصف بیشترش اشغال شده و به مرور زمان و افزایش فایل های سیستمی مشکل جدی پیش میاد!!!

ترجیحا وقتی مادربورد از برند ام اس ای انتخاب میشه کارت گرافیک هم باید از همون برند باشه تا هماهنگی بیشتری ایجاد بشه!حتی بعضی از شرکت های گارانتی اشاره میکنن مواردی رو دیدیم که مشکلاتی در سیستم بوده ولی نقص فنی مشاهده نشده و به طور مثال مشکل فقط عدم هماهنگی دو برند در کارت گرافیک و برد بوده!!!ضمنا یه پونصد تومنی هم ارزون تر هست ولی کیفیت و کارایی و دماش مثل ایسوزه

دوست عزیز برا درایو ویندوز 120 کافیه حتی زیاد هم هست. برا گیم باید ssd جدا گرفت یا یدونه 256 خرید

ترجیحا وقتی مادربورد از برند ام اس ای انتخاب میشه کارت گرافیک هم باید از همون برند باشه تا هماهنگی بیشتری ایجاد بشه!

خواهشا این حرف ها رو جایی دیگه نزن

درمورد کارت گرافیک خدمتتون بگم که شما میگی کارت 1080ti حدود 500 تومن زیر این قیمته یعنی 3400 ؟؟؟ شما بیار من میخام

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، g.z گفته است :

یک ماه پیش قصد خرید داشتم این کارت رو و تا 3400 قیمت دادن و حتی پایین تر ولی پشیمون شدم!گفتم ببینم ای ام دی چکار میکنه و اینکه ممکنه اگه عملکردش خوب باشه انویدیا قیمت کارت هارو بیاره پایین!!!

ادرس دقیق نمیتونم بدم مرکز کامپیوتر ایران اگه بگردید و یکم زبون بریزید میتونید قیمتای خوبی پیدا کنید!سراغ بازار رضا نرید که مرکز گران فروشی ایرانهxD

نمیدونم منظورتون از پردازش سنگین مهندسی چیه ولی بنده با کیسی در ابعاد و استاندارد های این کیس مشکل حرارتی داشتم با کارت های گرافیک رده بالا!!!عملا باعث میشن حتی تا 10 درجه دمای کارت بالا بره!لازم نیست یک میلیون هزینه کنن!!با 500 تومن هم نمونه های خوبی هست در همین برند گرین 

عزیز یه ماه پیش بود الان نا موجود شده همه هم به تهران دسترسی ندارن . گرچه بعید این کارت موجود باشه چون در سایت ها خیلی وقته تموم شده . 

عزیز همیشه با پول بیشتر انتخابای بهتری هست . شما 350 بیشتر هزینه کنید و کیس Z8 رو بخرید. اما من کیس Z4 رو داشتم مشکلی از بابت دما نداشتم.  

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، i-Farzad گفته است :

دوست عزیز خدمتتون که گفتم در اینکه 1700 قدرش خیلی بیشتر از 1600x هیچ شکی نیست ولی کارت 1600x برا گیم مناسبتره. در ضمن لینکی که دادین برا 1700x هست نه 1700

دوست عزیز برا درایو ویندوز 120 کافیه حتی زیاد هم هست. برا گیم باید ssd جدا گرفت یا یدونه 256 خرید

ترجیحا وقتی مادربورد از برند ام اس ای انتخاب میشه کارت گرافیک هم باید از همون برند باشه تا هماهنگی بیشتری ایجاد بشه!

خواهشا این حرف ها رو جایی دیگه نزن

درمورد کارت گرافیک خدمتتون بگم که شما میگی کارت 1080ti حدود 500 تومن زیر این قیمته یعنی 3400 ؟؟؟ شما بیار من میخام

اتفاقا همه جا میگم!!!طرف تعمیر کاره این حرفو میزنه!!!میخوای اسم شرکت گارانتی کننده و شمارشم بهت بدم!!!

خیلی وقتی ها تو اسمبل قطعات این مورد پیشنهاد میشه!!!حالا شما رو چه حسابی این حرفو زیر سوال میبری و مسخره میکنی نمیدونم!!!

در ضمن درایوی که روش ویندوز نصب میشه باید حداقل چهل درصئ فضای خالی داشته باشه و 120 گیگ به مرور زمان این فضای خالی رو در اختیار نخواهد گذاشت!!!

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، i-Farzad گفته است :

عزیز در رزولوشن 4K اختلاف بین پردازنده ها ناچیزه . من از شما خواستم یه لینک بدید از یه سایت معتبر که این دو رو مقایسه کردن. می خوام بهتون نشون بدم که اختلاف به قدری کمه که اصلا جای صحبت نیست ک کدوم پردازنده ها بهتر هستش. در رزولوشن 4K همانطور که دیدید پردازنده ها در یه حدود عملکرد داشتن چه اینتلی و چه ای ام دی. ضمنا با اور کلاک 1700 پرفورمنس اون میشه در حد 1700X .  تاکید کردم رو این موضوع که وقتی میشه اور کرد نیازی به خرید سری X نیست. ای ام دی برای همه پردازنده هاش جای اور گذاشته با کمی دانش میشه 1700 رو اور کرد. البته اگه نیاز باشه.

ضمنا عزیز مدل 1600X داخل لیون فن نداره باید 100 تا 150 تومن حداقل پول یه فن مناسب رو هم حساب کرد.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

عزیز یه ماه پیش بود الان نا موجود شده همه هم به تهران دسترسی ندارن . گرچه بعید این کارت موجود باشه چون در سایت ها خیلی وقته تموم شده . 

عزیز همیشه با پول بیشتر انتخابای بهتری هست . شما 350 بیشتر هزینه کنید و کیس Z8 رو بخرید. اما من کیس Z4 رو داشتم مشکلی از بابت دما نداشتم.  

منم واسه همین میگم باید صبر کرد یه مدت!!هم موجودی بیشتر بشه هم حباب اولیه شکسته بشه و هم ببینیم سیاست انویدیا بعد عرضه کارت های ای ام دی چیه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

عزیز در رزولوشن 4K اختلاف بین پردازنده ها ناچیزه . من از شما خواستم یه لینک بدید از یه سایت معتبر که این دو رو مقایسه کردن. می خوام بهتون نشون بدم که اختلاف به قدری کمه که اصلا جای صحبت نیست ک کدوم پردازنده ها بهتر هستش. در رزولوشن 4K همانطور که دیدید پردازنده ها در یه حدود عملکرد داشتن چه اینتلی و چه ای ام دی. ضمنا با اور کلاک 1700 پرفورمنس اون میشه در حد 1700X .  تاکید کردم رو این موضوع که وقتی میشه اور کرد نیازی به خرید سری X نیست. ای ام دی برای همه پردازنده هاش جای اور گذاشته با کمی دانش میشه 1700 رو اور کرد. البته اگه نیاز باشه.

ضمنا عزیز مدل 1600X داخل لیون فن نداره باید 100 تا 150 تومن حداقل پول یه فن مناسب رو هم حساب کرد.

خدمت شما

http://www.gamersnexus.net/hwreviews/2875-amd-r5-1600x-1500x-review-fading-i5-argument/page-4

جاهای دیگه با فنه

اگر شما بحثتون سر 1700x بود قانع میشدم ولی 1700 نه. در تصدیق صحبتتون باید بگم خودم green z4 دارم و از نظر تهویه یکی از بهترینهاست (توی رنج خودش)

اون دوستمون هم هنوز با disk cleanup آشنایی ندارن برا همین درایو ویندوزشون به مرور پر میشه

ما بریم پی زندگی .یه راهنمایی میخای بکنی باید 10-20 تا پست جهت اثبات صحبتت بدی

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، g.z گفته است :

منم واسه همین میگم باید صبر کرد یه مدت!!هم موجودی بیشتر بشه هم حباب اولیه شکسته بشه و هم ببینیم سیاست انویدیا بعد عرضه کارت های ای ام دی چیه

تا کی ، داره تابستون تموم میشه و هر زمان بخوایم بخریم باز میشه وایستاد. به نظرم هر موقع نیازه باید سیستم رو خرید مگر اینکه احتمال زیادی باشه که قیمتا کاهش پیدا می کنه. یکی دوماهه کارت 1080Ti اومده و اصلا این کارت در سمت ای ام دی رقیب نداره و نیازی به تغییر قیمت این کارت دیده نمیشه . البته نظرا متفاوته اما به نظرم اگه نیاز داره سیستم رو جمع کنه.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، i-Farzad گفته است :

خدمت شما

http://www.gamersnexus.net/hwreviews/2875-amd-r5-1600x-1500x-review-fading-i5-argument/page-4

جاهای دیگه با فنه

اگر شما بحثتون سر 1700x بود قانع میشدم ولی 1700 نه. در تصدیق صحبتتون باید بگم خودم green z4 دارم و از نظر تهویه یکی از بهترینهاست (توی رنج خودش)

اون دوستمون هم هنوز با disk cleanup آشنایی ندارن برا همین درایو ویندوزشون به مرور پر میشه

ما بریم پی زندگی .یه راهنمایی میخای بکنی باید 10-20 تا پست جهت اثبات صحبتت بدی

عزیز جان لینکی که دادید برای رزولوشن 1080 هست و نه 4K. جدا از این اختلاف بین پردازنده های 1600X و 1700X و 1700 در لینیکی که دادید بسیار ناچیزه و اگه نگاه کنید در نمودار قطاری زیر هم هستن. چند بار تکرار کردم بازم می گم. اول اینکه ایشون در رزولوشن 4K بازی می کنن ونه 1080 . در رزولوشن 4K گلوگاه شدن پردازنده خیلی خیلی احتمالش کمتر میشه. د وم اینکه میشه پردازنده  1700 اور کرد و در حد پردازنده 1700X ازش پرفورمنس گرفت. ای ام دی خوشبختانه اجازه اور به تمام پردازنده هاش داده. فقط اندکی دانش می خواد. و همچنین به یه نکته هم توجه نکردی در لیون پردازنده 1600X کولر نداره اما 1700 داره که باید حداقل 100 تومن پول کولر پردازنده بدید.

باز فکر می کنید خرید 1600X با مادربرد 370X و به همراه پرداخت هزینه برای یه کولر مناسب چون پردازنده 1600X در لیون کولر نداره ، عاقلانه تر از خرید پردازنده  1700 با مادربرد با چیپ B350 هست؟

در نهایت عزیز خود شما اول کامنت من رو ریپلای کردی و ایراد گرفتید. والا من فقط سیستم پیشنهاد دادم. توقع دارید ریپلای کنید کسی پاسخ ریپلای شما رو هم نده. عجبا 

خیر پیش عزیز شما برید به زندگیتون برسید.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

عزیز جان لینکی که دادید برای رزولوشن 1080 هست و نه 4K. جدا از این اختلاف بین پردازنده های 1600X و 1700X و 1700 در لینیکی که دادید بسیار ناچیزه و اگه نگاه کنید در نمودار قطاری زیر هم هستن. چند بار تکرار کردم بازم می گم. اول اینکه ایشون در رزولوشن 4K بازی می کنن ونه 1080 . در رزولوشن 4K گلوگاه شدن پردازنده خیلی خیلی احتمالش کمتر میشه. د وم اینکه میشه پردازنده  1700 اور کرد و در حد پردازنده 1700X ازش پرفورمنس گرفت. ای ام دی خوشبختانه اجازه اور به تمام پردازنده هاش داده. فقط اندکی دانش می خواد. و همچنین به یه نکته هم توجه نکردی در لیون پردازنده 1600X کولر نداره اما 1700 داره که باید حداقل 100 تومن پول پردازنده بدید.

باز فکر می کنید خرید 1600X با مادربرد 370X و یه پرداخت هزینه برای یه کولر مناسب چون پردازنده 1600X در لیون کولر نداره ، عاقلانه تر از خرید پردازنده  1700 با مادربرد با چیپ B350 هست؟

در نهایت عزیز خود شما اول کامنت من رو ریپلای کردی و ایراد گرفتید. والا من فقط سیستم پیشنهاد دادم. توقع دارید ریپلای کنید کسی پاسخ ریپلای شما رو هم نده. عجبا 

کاملا حق باشماست ;)

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

تا کی ، داره تابستون تموم میشه و هر زمان بخوایم بخریم باز میشه وایستاد. به نظرم هر موقع نیازه باید سیستم رو خرید مگر اینکه احتمال زیادی باشه که قیمتا کاهش پیدا می کنه. یکی دوماهه کارت 1080Ti اومده و اصلا این کارت در سمت ای ام دی رقیب نداره و نیازی به تغییر قیمت این کارت دیده نمیشه . البته نظرا متفاوته اما به نظرم اگه نیاز داره سیستم رو جمع کنه.

به هر حال اونچه مسلمه الان بازه زمانی خوبی برای خرید کارت گرافیک نیست چون کارت ها به دلیل موجودی کم در بازار قیمت هایی کاملا غیر منطقی دارن و یه سری کارت های ای ام دی هم که به دلیل ماینیگ تبدیل به جواهراتی نایاب شدن فعلا!!!

اکثر پیش بینی ها و نگاه به تاریخچه سیاست های شرکتی مثل انویدیا نشون میده که کارت ها در چند ماه اینده قیمت بسیار منطقی تری خواهند داشت!!!

ادم یه سه چهار ماهم بازی نکنه زیاد به جایی بر نمیخورهxD

بودجه ایشونم یکم محدوده اگه کارت بیاد پایین میتونن کیس و اس اس دی بهتری ببندن

ویرایش شده توسط g.z
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

عزیز جان لینکی که دادید برای رزولوشن 1080 هست و نه 4K. جدا از این اختلاف بین پردازنده های 1600X و 1700X و 1700 در لینیکی که دادید بسیار ناچیزه و اگه نگاه کنید در نمودار قطاری زیر هم هستن. چند بار تکرار کردم بازم می گم. اول اینکه ایشون در رزولوشن 4K بازی می کنن ونه 1080 . در رزولوشن 4K گلوگاه شدن پردازنده خیلی خیلی احتمالش کمتر میشه. د وم اینکه میشه پردازنده  1700 اور کرد و در حد پردازنده 1700X ازش پرفورمنس گرفت. ای ام دی خوشبختانه اجازه اور به تمام پردازنده هاش داده. فقط اندکی دانش می خواد. و همچنین به یه نکته هم توجه نکردی در لیون پردازنده 1600X کولر نداره اما 1700 داره که باید حداقل 100 تومن پول کولر پردازنده بدید.

باز فکر می کنید خرید 1600X با مادربرد 370X و به همراه پرداخت هزینه برای یه کولر مناسب چون پردازنده 1600X در لیون کولر نداره ، عاقلانه تر از خرید پردازنده  1700 با مادربرد با چیپ B350 هست؟

در 1 ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

کاملا حق باشماست ;)

در ۱ ساعت قبل، g.z گفته است :

به هر حال اونچه مسلمه الان بازه زمانی خوبی برای خرید کارت گرافیک نیست چون کارت ها به دلیل موجودی کم در بازار قیمت هایی کاملا غیر منطقی دارن و یه سری کارت های ای ام دی هم که به دلیل ماینیگ تبدیل به جواهراتی نایاب شدن فعلا!!!

اکثر پیش بینی ها و نگاه به تاریخچه سیاست های شرکتی مثل انویدیا نشون میده که کارت ها در چند ماه اینده قیمت بسیار منطقی تری خواهند داشت!!!

ادم یه سه چهار ماهم بازی نکنه زیاد به جایی بر نمیخورهxD

بودجه ایشونم یکم محدوده اگه کارت بیاد پایین میتونن کیس و اس اس دی بهتری ببندن

چرا اینقدر بحث میکنید تو تاپیک مشاوره استارتر  رو گیج میکنید

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/13, 22:01:20، whouse گفته است :

سلام من می خوام یه سیستم گیمینگ ببندم  لطفا پیشنهاد بدید

به نظرتون صبر برای core i7 7800x کار منطقی است یا 7700k بگیرم

سلام. کار منطقی اینه که شما از بین 7700k و 1700 انتخاب کنید

برای گیمینگ 4K هم کارت گرافیک 1080ti مناسبه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...