رفتن به مطلب

شایعه : به نظر میرسد کارت های RX VEGA برای عملیات ماینینگ مناسب باشند!!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

4.thumb.PNG.fe0ead5a2fe6cda69d675b8b93558167.PNG

گیمرها گوش به زنگ باشید، شایعاتی از گوشه و کنار به گوش میرسند که گفته شده است ، کارتهای Radeon RX Vega جهت استفاده در عملیات ماینینگ مناسب به نظر میرسند.این موضوع باعث خواهد شد ، ماینرها ، این کارت ها را به قیمت های بالاتر خریداری کنندو باعث شوند که این محصول به مقدار حجم کم در بازار پیدا شوند و با قیمت بالا به فروش برسد.به علت اینکه این سری کارت ها از یک معماری جدید و متفاوت و با قیمت بالاتر برخوردارند ، امیدواریم مناسب کار ماینینگ نبوده و برای ماینرها بزرگ به نظر نرسد.اما در حال حاظر همانطور که شایعه شده آرشیو جمعی تعداد 70 تا 100 عدد از این کارتها یک هشدار دیوانه کننده را به ما خواهد داد.این بیانیه توسط کارکنان ،OC UK که یکی از همکاران AIB و نزدیک به AMD هستند منتشر شده است .

درحالی که میزان hash-rate برای کارت Vega Frontier edition برابر با 30 بود ، اما ظاهرا با بروز رسانی درایور جدید،جهت بهبودویژگی ها در بازیها ، توانایی های عملیات ماینینگ نیز به همراه آنها دوبرابر شده است. حتی میزان hash-rate به مقدار 60 نیز می تواند عالی به نظر برسد.اگر این شایعات درست باشند ، این یک خبر بد برای گیمرهاست.ماینرها تمامی موجودی های فعلی را خریده اند و باعث بالاتر رفتن قیمت ها شده اند. ممکن است همکار AIBبا قرار دادن این شایعات در فضای وب ، مشغول ایجاد هیجان در زمان انتشار این سری کارتها باشد کسی چه میداند .با این وجود امید واریم AMD در هنگام عرضه به اندازه کافی موجودی در اختیار داشته باشد.

منبع : Guru3d

مترجم : محمدفتحی

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

این وگا هنوز نیومده براش نقشه کشیدن و کلی تفسیر میکنند... بابا حالا بزارین بیاد ببینیم چند مرده حلاجه بعد حرف بزنیم!

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

در در 1396/05/15, 18:46:42، Amir_Z گفته است :

پس اینطور که معلومه. ایران نمیاد اصلا.?

خخخ  حرف حساب  :4_joy:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

پیشبینی من برای کارت وگا 64 با توجه به قیمت MSI 470 Armor

خوب کارت آرمور منطقا 200$ هستش که به قیمت 1400 بفروش میرسد حدود دلاری 7 تومن

کارت وگا 64حدود 400$ هست که با دلاری 7 تومن میشود 2.8 میلیون! 

خوب خیلی منطقیه هر سال به دلایل مختلف قیمت واردات کالا ها داره هزارتومانی زیاد میشه به ازای هر دلار

سه سال پیش دلاری 5، پارسال دلاری 6، امسالم دلاری 7

لینک به دیدگاه

از نظر من که ماینر هستم شرکتای تولید کننده براشون مهم نیست که گیمر باشی یا ماینر .تنها چیزی که مهمه سود بیشتر در بازه زمانی کمتر پس انتظار بیشتری هم داشته باشید که برای هر دو بهینه بشه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 35 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

پیشبینی من برای کارت وگا 64 با توجه به قیمت MSI 470 Armor

خوب کارت آرمور منطقا 200$ هستش که به قیمت 1400 بفروش میرسد حدود دلاری 7 تومن

کارت وگا 64حدود 400$ هست که با دلاری 7 تومن میشود 2.8 میلیون! 

خوب خیلی منطقیه هر سال به دلایل مختلف قیمت واردات کالا ها داره هزارتومانی زیاد میشه به ازای هر دلار

سه سال پیش دلاری 5، پارسال دلاری 6، امسالم دلاری 7

درود

فکر می کنم در مورد قیمت کارت اشتباه می کنین و کارت VEGA 56 هست که قیمتش 399 دلار هست. کارت VEGA 64 در ارزانترین مدل 499 دلار خواهد بود.

از طرفی مقایسه شما در حال حاضر درست نیست. این بالا رفتن قیمت ها به دنبال افتادن تب ماین اتفاق افتاده وگرنه RX470 شب عید حدود 900 تومان بود!

بعد از عید و تا قبل از کم شدن موجودی کارتهای انویدیا شما میتونستین زیر یک میلیون تومان رقیب RX470 یعنی GTX1060 3GB  رو خرید کنین. انواع GTX1060 6GB هم حدود 1100-1200 بود.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

از نظر من که ماینر هستم شرکتای تولید کننده براشون مهم نیست که گیمر باشی یا ماینر .تنها چیزی که مهمه سود بیشتر در بازه زمانی کمتر پس انتظار بیشتری هم داشته باشید که برای هر دو بهینه بشه 

سودم داره؟:D

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

فکر می کنم در مورد قیمت کارت اشتباه می کنین و کارت VEGA 56 هست که قیمتش 399 دلار هست. کارت VEGA 64 در ارزانترین مدل 499 دلار خواهد بود.

از طرفی مقایسه شما در حال حاضر درست نیست. این بالا رفتن قیمت ها به دنبال افتادن تب ماین اتفاق افتاده وگرنه RX470 شب عید حدود 900 تومان بود!

بعد از عید و تا قبل از کم شدن موجودی کارتهای انویدیا شما میتونستین زیر یک میلیون تومان رقیب RX470 یعنی GTX1060 3GB  رو خرید کنین. انواع GTX1060 6GB هم حدود 1100-1200 بود.

بله یه اشتباه جزیی در قیمت کارت کردم

آخه مسله دیگری که هست اینه که هرچی داخل کشور عزیزمون گرون بشه، دیگه ارزون نشده و نمیشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...