رفتن به مطلب

خریدار فوری XBOX360 ARCADE

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز.

من به یک عدد XBOX360 فوری نیاز دارم.بودجم هم حدود 110 هزار تومن هست.مسلما با این بودجه چیزی جز آرکید گیرم نمی آد.لطفا سریعا کمک کنید.دستگاه به هیچ شکل تعمیر نشده باشد و لطفا تمیز و سالم باشد.

اگر دسته اضافی هم داشته باشه جدا خریدارم.

خیلی خیلی ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان عزیز.

من به یک عدد XBOX360 فوری نیاز دارم.بودجم هم حدود 110 هزار تومن هست.مسلما با این بودجه چیزی جز آرکید گیرم نمی آد.لطفا سریعا کمک کنید.دستگاه به هیچ شکل تعمیر نشده باشد و لطفا تمیز و سالم باشد.

اگر دسته اضافی هم داشته باشه جدا خریدارم.

خیلی خیلی ممنونم

دوست عزيز Acade الان 3 سال هم كاركرده باشه زير 500 هزار تومان نيست چون الان كپي خور نيست و شديدا قيمتا زده بالا!

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز Danitondar راست میگه من یکی داشتم 450 فروختم الان دیگه گیر نمیاد

یک ایکس باکس اسلیم 250 گیگ کپی خور شده دارم 700 مشتری داره

الان یا گیر نمیاد یا اگه گیر بیاد قیمت فضاییه

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

700 که خیلی عالیه!Rose.gif

لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان.

شما مطمین هستید؛اینجور باشه که اصلا نمی صرفه.الان یه کیس 700 تومنی چندین برابر یه XBOX360 قدرت داره.

دوستان درباره لینک زیر چی می گید؟ تازه قیمت ELITE نو رو زده 360000 تومن.آکرید هم که تا بوده از ELITE ارزونتر بوده.هزینه کپی خور شدن هم تا اونجایی که من خبر داشتم بین 5 تا 10 هزار تومن بود.

http://lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=291

من که حسابی گیج شدم.لطفا کمک کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقای حسینی چند وقته کنسول کار نمیکنن یا قیمت قدیمه یا موجود نیست یه تماس بگیرین معلوم میشه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از دوستان.

شما مطمین هستید؛اینجور باشه که اصلا نمی صرفه.الان یه کیس 700 تومنی چندین برابر یه XBOX360 قدرت داره.

دوستان درباره لینک زیر چی می گید؟ تازه قیمت ELITE نو رو زده 360000 تومن.آکرید هم که تا بوده از ELITE ارزونتر بوده.هزینه کپی خور شدن هم تا اونجایی که من خبر داشتم بین 5 تا 10 هزار تومن بود.

http://lioncomputer....tegories&id=291

من که حسابی گیج شدم.لطفا کمک کنید

ببنید کپی خور نرم افزاری نیست باید لنز دستگاه لحیم کاری بشه و همینطور تعویض بشه تا بشه کپی رو اجرا کرد که اونم شدیدا هزینه ی بالایی داره من خودم یه Super Elite دارم 800 مشتری داره چون عینه دسته گله ولی 1 سال کارکرده ولی خوب دستگاه عالییه بخاطر همین طالب زیاد داره تازه چند نفر حتی هستند پول براشون مهم نیست بگو 1 میلیون حاضرا بدن داشته باشن اونم نه نو دسته دو!silly.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Slim هم همه ی مدل هاش کپی خور نیستند اونایی که درایوشون 9504 هست!که اونا هم قیمت بالایی دارند الان به صرفه ترین روش همون خرید Slim کپی خور هست!smile.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما به لینک امضام بیایید کمکتون میکنم!smile.gif

لینک به دیدگاه

پس با این تفاسیر باید بگم خداحافظ کنسول.

از این که وقت دوستان رو گرفتم معذرت می خوام.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا این قیمتایی که میگید جداً واقعیه؟؟؟؟ اگه اینطور باشه من یه Elite 120GB دارم. تمیز تمیز در حد نو واقعاً خیلی کم ازش استفاده کردم . همین دیروز هم LT+ 1.9 روش ریختم داشبوردشم آپدیت جدیده فایل های AVI و MP4 رو هم پخش میکنه. خلاصه آخر XBOX 360 !! به نظرتون چند فروش میره؟ ( 15-10 تا هم بازی جدید دارم همراهش میدم). شرمنده از دوست عزیزمون جناب "منتظر" که تو تاپیک شما این پست رو میزنم ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا این قیمتایی که میگید جداً واقعیه؟؟؟؟ اگه اینطور باشه من یه Elite 120GB دارم. تمیز تمیز در حد نو واقعاً خیلی کم ازش استفاده کردم . همین دیروز هم LT+ 1.9 روش ریختم داشبوردشم آپدیت جدیده فایل های AVI و MP4 رو هم پخش میکنه. خلاصه آخر XBOX 360 !! به نظرتون چند فروش میره؟ ( 15-10 تا هم بازی جدید دارم همراهش میدم). شرمنده از دوست عزیزمون جناب "منتظر" که تو تاپیک شما این پست رو میزنم ;)

آقا LT+1.9 مبارک خبر ندادی؟ایکس باکس راحت تا 600 یا 580 میتونی بفروشی!ارکد شده همین دور و بر 580 !silly.gifsilly.gifsilly.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا LT+1.9 مبارک خبر ندادی؟ایکس باکس راحت تا 600 یا 580 میتونی بفروشی!ارکد شده همین دور و بر 580 !silly.gifsilly.gifsilly.gif

ممنون دیروز زدم. جالبه واقعا ً !!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه ووقت کنسول به این توپی حوس نکنی بفروشیها!!Shame%20On%20You.gif

لینک به دیدگاه

سلام همشهری Danitondar

می خواستم بپرسم الان با ps3 هم میشه مثل ایکس باکس راحت بازی کرد منظورم بازیهای کپی هست؟

من ایکس باکس 360 اسلیم 250 دارم فول کپی خوره می خوام بفروشم دلم هوای ps3 کرده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام همشهری Danitondar

می خواستم بپرسم الان با ps3 هم میشه مثل ایکس باکس راحت بازی کرد منظورم بازیهای کپی هست؟

من ایکس باکس 360 اسلیم 250 دارم فول کپی خوره می خوام بفروشم دلم هوای ps3 کرده؟

به آدرسی که داخل امضام هست بیا پست سوم رو با دقت بخون خودم مقایسه کردم بینشون انتخاب کن فقط چنتا چیز رو مقایسه نکردم مثل دستش که عمرا دسته PS3 به خوش دستیه Xbox برسه اگه هم خواستی PS3 بگیری بهترین مکان برای خرید رو میدونم کجاست خواستی برات پ.خ کنم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام آقا اینو دارم میخوای؟

http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=3713436&posted=1#post3713436

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام آقا اینو دارم میخوای؟

http://forum.persian...d=1#post3713436

دوست گلم یه وقت راضی نشی زیر 400 بفروشیها!Shame%20On%20You.gifضاهرا اونجا خوب ازت برنمیدارن باید بری بازی سنتر یا یه فرومی که فروشش بیشتر باشه!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...