رفتن به مطلب

قیمت گذاری برای کارت 980ti

Recommended Posts

سلام دوستان کارت زیر برای یکی از دوستانه میخواستم بدونم چقدر میتونه بفروشه. کارتن و متعلقات موجوده. گارانتی هم فکر کنم کمتر از دو ماه داره

http://lioncomputer.ir/product/6583/کارت+گرافیک+evga+GTX+980+Ti+Superclocked%2B/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

حدود 1400.

البته صرفا الان!

و با توجه به وضعیت بد موجودی و قیمت کارتهای گرافیک وگرنه تا یک ماه پیش پایین تر بود قیمتش.  
با 1400 یه GTX1060  6GB که سرش به تنش بیارزه رو بزور میشه خرید که حداقل 20 درصد هم از این کارت ضعیف تر هست.

کارتهای های اند تو بازار کمیاب شده و کارت همرده که GTX1070 باشه حتی از برند معمولی زوتک که همیشه یه لول قیمتش از بقیه برندها پایین تر هست رو دست دوم حدود 1800 قیمت میذارن.

لینک به دیدگاه

سلام.

چنانچه با 1400 بصورت مزایده آگهی بشه ممکنه تا 1500 هم پیشنهاد بخوره.

لینک به دیدگاه

همینطوره

بین 1350 تا 1450

هرچند از نظر من 1060 در برابر 980ti پشمک بحساب میاد

و از کارت کوچولو و خیلی کم مصرف چندش میشیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، Javadmpower گفته است :

همینطوره

بین 1350 تا 1450

هرچند از نظر من 1060 در برابر 980ti پشمک بحساب میاد

و از کارت کوچولو و خیلی کم مصرف چندش میشیم

تا چند دقیقه دیگه تفاوت واقعی دو کارت رو همینجا بهتون نشون میدم.

کارتی GTX1060 با 1280 واحد پردازشی و فقط به واسطه فرکانس بالا میدرنج قرار گرفته،  در جزئیات و رزولوشن های بالای بازیهای روز تقریبا حرفی برای گفتن نداره...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پست اول با کارت GTX1060 اجرا شده و بنده در لینکی که گذاشتم با GTX980ti اجرا کردم.

مشخصات سیستم ها بسیار شبیه به هم هست.

نکته ای که هست بازی در نسخه بتا به وسیله دوستمون تست گرفته شده و بهبود درایور و بازی در این مدت باید لحاظ بشه گرچه معتقدم از یوبی باگ آبی گرم نمیشه:D

مقایسه رو به خودتون میسپرم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

با این اوصاف یعنی ۱۰۶۰ نخرم ؟ :(

با این قیمت 1500 که الان داره صرفه خرید پایینی داره.

خرید با قیمت های قبلی هم به کاربردتون بستگی داره. اگر صرفا کارتی هست که در کوتاه مدت(1 سال نهایتا 2 سال) روش حساب می کنید و با رزولوشن 1080P و با جزئیات متوسط و بالا خریدش توصیه میشه.

ولی اگر به دنبال اجرای بازیهای روز با بالاترین سطح جزئیات هستین و کمی هم آینده نگری توصیه میشه کارت بالاتری بردارین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 55 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

با این اوصاف یعنی ۱۰۶۰ نخرم ؟ :(

بستگی به روزلیشنی که بازی میکنی داره

فعلا برای 1080 و تنظیمات آخر بازی عالی هست

ولی عمر این کارت تا دو سال دیگه هست نهایتن

همین کارت 980ti تا دو سه سال پیش خدایی میکرد

حالا ببین کجاست

شما هر کارتی برای روزلیشن خاصی بگیری نهایت دو تا سه سال جواب میده

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، M.Data گفته است :

سلام دوستان کارت زیر برای یکی از دوستانه میخواستم بدونم چقدر میتونه بفروشه. کارتن و متعلقات موجوده. گارانتی هم فکر کنم کمتر از دو ماه داره

http://lioncomputer.ir/product/6583/کارت+گرافیک+evga+GTX+980+Ti+Superclocked%2B/

والا با این شرایط بازار خیلی بالاپایین داره...الان که مدل های معمولی 1070 از حدود 2200 شروع می شه کارت ایشون ممکنه بین 1500 تا حتی 1700 هم مشتری براش پیدا بشه...چون وقتی مدل Armor قیمت 2300 خورده و می شه گفت با این کارت 980ti  دوستتون تو یه رده هستن 30 درصد که از اون قیمت کم کنید می شه نزدیک 1550-1600...از طرفی الان 1060 رو با قیمت 1500-1600 میدن.

البته قیمت 980ti واقعا که این نیست وقتی همین 1 ماه پیش 1070 مدل  Xtreme Gaming قیمتش 2100 بوده ولی از اونجایی که قیمت گذاری بر اساس قیمت های روز هست، قیمت کالای دست دوم هم بالا پایین میشه...اگه می تونه مشتری پیدا کنه که بفروشه یا علی... ولی بعید می دونم مشتری براش باشه با قیمت 1500-1600 چون از مدل های تاپ 980ti هم نیست.

به فرض هم که ایشون فروخت 1700 بعد باید 500 بزاره روش که یه 1070 بخره که با کارت الانش هیچ فرقی نداره یا اینکه 1100 بزاره روش یه 1080 بخره برای تهش 25-40 درصد کارایی بهتر.پیشنهاد من اینکه ایشون کارتشون رو نگه دارن و نفروشن.هر چی دیگه بخوان به جاش بخرن ضرره.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...