رفتن به مطلب

راهنمایی انتخاب سیستم برای گیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت همه دوستایی گلم

قصد خرید یک کیس برای گیم  دارم  اینها رو هم دارم          (  کیس-هارد - DVD- پاور580 )

بودجه 3 میلیون لطفا بالاتر نشه به مشکل میخورم:35_thinking:

کارهای مدنظرم ؟

گیم -فیلم -فوتوشاپ-و کارهای معمولی   بیشتر ساعات گیم بازی میکنم

کار کرده ؟

لطفا قطعات که میشه کارکرده با قیمت خوب هم پیدا کرد بگین ممنونم

اینده نگری ؟

الان مانیتور فول اچ دی دارم شاید در اینده 4K بگیرم  پس یه چیزی باشه در اینده به مشکل بر نخورم از نظر حافظه گرافیک یا تعداد هسته هایCPU

تعصب؟

تعصب خاصی روی ADM-INTEL-NVIDIA ندارم پس خواهش میکنم سلیقه ای  یا تعصبی بر خورد نکنید چون به ضرر همه ماست  این شرکت ها هیچ وقت قرار نیست ما رو استخدام کنند یا چیز مجانی بهمون بدن

انتخاب برند؟

لطفا پیشنهادات رو از برندهایی MSI-GIGA-ASUS بدید  ظاهر هم برام مهمه بیشتر خودم تم مشکی قرمز مد نظرم هست

INTEL    یا    AMD ?

و در اخر ممنون میشم در مورد پردازنده INTEL-AMD  با دقت راهنمای کنید چون چندتا مطلب سایت رو خوندم هر کسی داره سعی میکنه سلیقه خودشو تحمیل کنه  لطفا راهنمایی کنید چیزی که به نفع مصرف کنندست بگید نه شرکت های سود جو 

تشکر ؟

از همه که سعی میکنید راهنمایی مفید  انجام بدید ممنونم

ویرایش شده توسط XBOX ONE
لینک به دیدگاه

پیشنهاد بنده این هستش

اگر تونستید بودجتون رو ارتقا بدید پردازنده ۱۶۰۰x ویا یک سیستم کولینگ مایع برای سی پی یو تهیه کنید

در مورد کارکرده، سی پی یو و مادربرد رو بعید میدونم بتونید دسته دو پیدا کنید چون رایزن زیاد محبوب نیست

ولی رم و کارت گرافیک رو به راحتی میتونید تهیه کنید

Screenshot_۲۰۱۷-۰۸-۰۷-۱۲-۱۵-۱۶.png

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

با سلام

کارت گرافیک : MSI GTX 1060 GAMING X+ 9Gbps 6GB GDDR5

مادربرد :  MSI B350 TOMAHAWK AMD AM4 Motherboard

رم : Gskill Ripjaws V 8GB 4GBx2 2400Mhz CL15 DDR4

سی پی یو : AMD Ryzen 5 1500X AM4 Processor
بازم پیشنهادی پیدا کردم بهت ارسال می کنم

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، XBOX ONE گفته است :

با سلام خدمت همه دوستایی گلم

قصد خرید یک کیس برای گیم  دارم  اینها رو هم دارم          (  کیس-هارد - DVD- پاور580 )

بودجه 3 میلیون لطفا بالاتر نشه به مشکل میخورم:35_thinking:

سلام

سیستم زیر خوبه و قابل ارتقا،بعدا وقتی بودجه ش جور شد سیپیو رو  به 1600 یا 1700 پرو اتقا بدین.یه ssd هم بگیرید.

توجه کنید تهویه کیس مناسب باشه و پاور هم از برندهای معتبر باشه تا سیستم اسیبی نبینه.(پاور اگه خیلی قدیمیه بفروشید و نو بگیرید)

xcnl0r3obm93vduejbf.jpg

لینک به دیدگاه

CPU 1400 یکم ضعیف نیست یا  هزینه رم630 تومن با بودجه من یکم زیاد گرون نیست 

بازم مرسی از پیشنهادتون

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، XBOX ONE گفته است :

CPU 1400 یکم ضعیف نیست یا  هزینه رم630 تومن با بودجه من یکم زیاد گرون نیست 

بازم مرسی از پیشنهادتون

درود

خیر ضعیف نیست و همرده i5 6400 هستش و توی مالتی کور هم قویتر از اونه.سری پرو هم بزودی موجود میشه و اگر نیاز دیدین میتونید ارتقا بدین.

رایزن با رم فرکانس بالا  کاراییش افزایش پیدا میکنه.همچنین این رم حدود 100ت از رمهای دیگه گرونه که ارزشش رو داره.

واسه گیمهای جدید رم 8 کافی نیست و بهتره 16 بگیرین.

خواهش میکنم

لینک به دیدگاه

سلام

بهترین سیستمی که میشه با این بودجه تهیه کرد

در نظر داشته باشید که برای بازی روی رزلوشن 4k کارت گرافیک های 1070 به بالا مناسب هستند. با 1060 هم میشه ولی فریم خیلی پایین میگیرد

رم 8 گیگ هست که اکثر گیم ها رو میتونید به راحتی  ران کنید و در صورت نیاز بعدا میتونید یدونه رم 8 دیگه اضافه کنید.

پردازنده رو از جایی تهیه کنید که فن روش داشته باشه. بعضی فروشگاه ها بدون فن ارائه میدن

Screenshot (7).png

ویرایش شده توسط i-Farzad
لینک به دیدگاه

مرسی از پیشنهادتون 

دوستان در مورد سیستم انتخابی خودم یه راهنمایی و نظر میدید

سپاس

Untitled.png

ویرایش شده توسط XBOX ONE
لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، XBOX ONE گفته است :

مرسی از پیشنهادتون 

دوستان در مورد سیستم انتخابی خودم یه راهنمایی و نظر میدید

سپاس

Untitled.png

کارت گرافیک هم تا پیدا کردم کار کرده 

1- 480  ایسوس 8 گیگ استریکس قیمت 1200

2-ایسوس 390 8 گیک قیمت 850 

به نظر شما کدوم ارزش خرید بیشتری داره

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/18, 04:47:21، XBOX ONE گفته است :

کارت گرافیک هم تا پیدا کردم کار کرده 

1- 480  ایسوس 8 گیگ استریکس قیمت 1200

2-ایسوس 390 8 گیک قیمت 850 

به نظر شما کدوم ارزش خرید بیشتری داره

سلام داداش اگه دسته دو پیدا کردی احتمال زیاد ممکنه ماین کرده باشن همون کارت انویدیا بگیری بهتره.

لینک به دیدگاه

من به شخصه واسه بازی های الانم gtx 1060 روی 1080p که بازی میکنم باید تنظیمات بازیو روی high بیارم تا رو ۶۰ فریم ثابت بکشه. روی very high یا ultra فریم افت میکنه. شما واسه اینده نگری میخوای تازه از یه طرفم 4k!! حداقل من gtx 1080 پیشنهاد میدم برای 4k. بستگی به خودت داره که روی ۵۰ فریم تا ۴۵ فریم در اینده راحتی یا نه. من چشمم طوریه که فریم از ۶۰ بیاد رو ۵۵ اذیت میشم. کل بحث من سر ۶۰ فریم ثابته. اگرم رو 4k نرفتی gtx1070 بگیر ۱۰۰% واسه رزولوشن 1080p که واسه اینده هم جواب میده راحت. رم هم فعلا ۸ گیگ بگیر تا ۸ ماه دیگه بکنش ۱۶. فعلا رم ۸ جواب میده واسه 1080p. سی پی یو هم ۱۰۰% r5 1600x. زیر این نیا رزولوشنت  1080p عه.

پس شد r5 1600x

Gtx 1070 برای اینده و رزولوشن 1080p و 60 فریم کلا ثابت.

رم ۸ گیگ.

مادربرد هم از دوستان بپرس یه چی تو مایه های ۳۵۰ تا ۴۰۰.

اصلا سمت gtx1060 نرو که کم میاری. بهترین انتخاب gtx1070 عه واسه این بودجه

موفق باشی

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، XBOX ONE گفته است :

سلام داداش به خاطر cpu amd بیشتر کارت amd مد نظرم هست 

دوست گرامی‌ارتباط خاصی وجود نداره که اگر سی پی یو ای ام دی بود حتما کارت گرافیک خم ای ام دی باشه و اگر انویدیا باشه گلوگاه ایجاد کنه

پیشنهاد بنده و اغلب دوستان باتوجه به اوضاع ماین که الان فروم رو گرفته و اینکه  کم پیدا میشن کسایی که بگن کارتشون ماین شده هست؛ ترجیحا نو تهیه کنید خیالتون راحت تر باشه

لینک به دیدگاه

یکم بودجه ات رو افزایش بدی میتونی قطعات بهتری بگیری

سی پی یو 1600 با برد با چیپست B350   . رم 8 گیگ فعلا کافیه بعد اضافه کن . گرافیک هم بنظرم فعلا یه 480 بگیر . بعد عوض کن پول دستت اومد 1080 بگیر . 

وگرنه برای بازی مثل تامپ ریدر تو تنظیمات اولترا و رزولیشن 4K رم 16 و 1080 و یه سی پی یو قدرتمند i7 حداقلهایی هست که باید داشته باشی تا بدون لگ بازی کنی و راحت 60 فریم بگیری .من خودم روی 5k با یه جفت 1080ti و 6950 و 64 گیگ رم حدود 60 فریم میگیرم . البته مانیتورم 60Hz هست و بیشتر نمیگیره .خودم مانیتور 4K با هرتز بالا نداشتم نمیدونم مثلا با 1080 چند فریم میشه گرفت .جایی هم پیدا نکردم . ولی 1080 حداقل کارتی هست که میشه بدون افت فریم راحت گیم زد . 

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان

الان یه سیستم خوب برای گیم 1080 بدید من گیج شدم .

بشه بعد کارت گرافیکم برای 4کا عوض کنم نه قطعه دیگه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...