رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم گیمینگ و رندرینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران و اساتید فن ....

در حال حاضر یدونه iMac 5k و یدونه Surface Book دارم منتها هیچ چیزی جای سیستم رو نمیده.

میخوام مثل سابق باز بزنم تو خط سیستم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایین بنده رو.

کاربری :

گیمینگ ماورایی

طراحی سه بعدی با نرم افزارهای مکس و مایا و امثالهم و ادوات فتوشاپ

چیزهایی که دارم :

Corsair 900d

Corsair AX1500i

چیزهایی که نیاز دارم :

باقی متعلقات کیس

صندلی گیمینگ

صندلی ریسینگ

فرمون

قلم نوری

مونیتور

کیبورد

بودجه هم لیمیت نمیزارم ولی خوب هرچی کمتر بهتر.

در خاتمه تشکر میکنم بایت وقت گرانقدرتون که صرف این تاپیک میکنین.

با سپاس:$

ویرایش شده توسط Santa Cruise
لینک به دیدگاه

خب بدون بودجه که نمیشه میشه یه سیستم با 1060 بست یه سیستم با 1080 ti یه سقفی معین کن

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

خب بدون بودجه که نمیشه میشه یه سیستم با 1060 بست یه سیستم با 1080 ti یه سقفی معین کن

فقط کنم با 900دی و 1500 کرسیر از 1060 بیشتر فکر میکنن 

100% یه سیستم با گرافیک 1080تی ای 

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز بیشترین کاربردتون با سیستم چیه؟ گیمینگ یا رندرینگ؟

اگه بیشتر رندرینگ و ... باشه یه حالت داره و اگه بیشتر گیم باشه چند حالت داره؟

شما مشخص کن تا درست راهنمایی بشی...

لینک به دیدگاه

Screenshot_2017-08-08-17-35-25.thumb.png.1d1c61a9ac53f7a99c1d87743e566378.png

رم trident z rgb پیشنهاد میشه

Ssd و میشه دو تا 500 گرفت raid کرد

کارت هم غول msi پیشنهاد میشه

فعلا اینا روی سایت موجود بود

لینک به دیدگاه

عزیز حتما باید حدود قیمتی که مد نظر داری رو مشخص کنی. بدون قیمت اصلا نمیشه به کسی سیستم پیشنهاد داد. چون به هر حال باید شاخصی باشه تا بر اساس اون افراد نظر بدن. شما قیمت رو مشخص کن تا افراد بهتر راهنماییتون بکنن.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران و اساتید فن ....

در حال حاضر یدونه iMac 5k و یدونه Surface Book دارم منتها هیچ چیزی جای سیستم رو نمیده.

میخوام مثل سابق باز بزنم تو خط سیستم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایین بنده رو.

کاربری :

گیمینگ ماورایی

طراحی سه بعدی با نرم افزارهای مکس و مایا و امثالهم و ادوات فتوشاپ

چیزهایی که دارم :

Corsair 900d

Corsair AX1500i

چیزهایی که نیاز دارم :

باقی متعلقات کیس

صندلی گیمینگ

صندلی ریسینگ

فرمون

قلم نوری

مونیتور

کیبورد

بودجه هم لیمیت نمیزارم ولی خوب هرچی کمتر بهتر.

در خاتمه تشکر میکنم بایت وقت گرانقدرتون که صرف این تاپیک میکنین.

با سپاس:$

دوستان پیشنهاد های مناسبی دادند اما  من پیشنهادم بجای سری های جی فورس با توجه به کاراصلی تون

سری کوادرو  P5000 هست

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/17, 18:16:54، farshid0018 گفته است :

دوستان پیشنهاد های مناسبی دادند اما  من پیشنهادم بجای سری های جی فورس با توجه به کاراصلی تون

سری کوادرو  P5000 هست

ایشون گفتن گیم ماوریایی میخوان بزنن بعد با p5000 گیم بزنن؟

لینک به دیدگاه

داداش چون هم گیم میخوای هم رندر بهتره دنبال titan xp-titanx باشی که هردو رو جواب بده.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

در 3 ساعت قبل، The.13east گفته است :

فقط کنم با 900دی و 1500 کرسیر از 1060 بیشتر فکر میکنن 

100% یه سیستم با گرافیک 1080تی ای 

در 3 ساعت قبل، DPSYS گفته است :

درود

دوست عزیز بیشترین کاربردتون با سیستم چیه؟ گیمینگ یا رندرینگ؟

اگه بیشتر رندرینگ و ... باشه یه حالت داره و اگه بیشتر گیم باشه چند حالت داره؟

شما مشخص کن تا درست راهنمایی بشی...

در 3 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

عزیز حتما باید حدود قیمتی که مد نظر داری رو مشخص کنی. بدون قیمت اصلا نمیشه به کسی سیستم پیشنهاد داد. چون به هر حال باید شاخصی باشه تا بر اساس اون افراد نظر بدن. شما قیمت رو مشخص کن تا افراد بهتر راهنماییتون بکنن.

در 2 ساعت قبل، farshid0018 گفته است :

سری کوادرو  P5000 هست

در 13 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

داداش چون هم گیم میخوای هم رندر بهتره دنبال titan xp-titanx باشی که هردو رو جواب بده.

با سلام مجدد خدمت همه شما خوبان

شرمنده فکر نمیکردم بودجه رو ننویسم مشکل میشه

بودجه من حدود ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ تومن هست حالا یکم بالا پایین داره ولی خوب فعلا همینه :D

در مورد کارت کوادرو خیلی فکر کردم . قطعا بهترین انتخاب هست برا رندر ولی در عین حال بدترین انتخاب هست برا گیمینگ.

یکی از دوستان پیشنهاد تایتان دادن . به قول معروف هم خدا رو دارم هم خرما رو

منتها نمیدونم برم سمتش یا نه مخصوصا که بازار دست دوم هم نداره

یکی از دوستان لطف کردن و پیشنهاد سیستم دادن حتما بررسیش میکنم

باز هم ممنونم که وقت گزاشتین

لینک به دیدگاه

داداش تایتان دسته دو هم ههست بگردی حتما شاید باورت نشه اما چند وقت پیش titan x دسته دو اوردن 1.7 دقیقا اومدم بخرم سریع رو هوا خریدنش.

فکر میکنم یکم بگردی باشه. فعلا ببخشید کار داشتم سیستم نتونستم پیشنهاد بدم.

به نظرم برای theardripper صبر کن که ی غول گیرت بیاد!

لینک به دیدگاه

سلام

به نظر من هم صبر کنید تا پردازنده های Thread Ripper بیاد با کارت های گرافیک Radeon Vega FE، اون وقت میتونید یک کامپیوتر خیلی خیلی قوی ببندید که هم برای رندر مناسب باشه هم برای بازی دیگه!

صندلی ریسینگ فرمول یک یا رالی هم تو لیون مدل های معرکه ای هست بسته به تیم مورد علاقه تون یکی رو انتخاب کنید... کیبورد هم بسته به سلیقه تون و کاربرد تون از مدل های مکانیکی کولر مستر و ریزر یا استیل سریز بردارید!

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

با سلام مجدد خدمت همه شما خوبان

شرمنده فکر نمیکردم بودجه رو ننویسم مشکل میشه

بودجه من حدود ۴۰.۰۰۰.۰۰۰ تومن هست حالا یکم بالا پایین داره ولی خوب فعلا همینه :D

در مورد کارت کوادرو خیلی فکر کردم . قطعا بهترین انتخاب هست برا رندر ولی در عین حال بدترین انتخاب هست برا گیمینگ.

یکی از دوستان پیشنهاد تایتان دادن . به قول معروف هم خدا رو دارم هم خرما رو

منتها نمیدونم برم سمتش یا نه مخصوصا که بازار دست دوم هم نداره

یکی از دوستان لطف کردن و پیشنهاد سیستم دادن حتما بررسیش میکنم

باز هم ممنونم که وقت گزاشتین

اگه اینجوریه که واسه 2066 صبر کن دو تا titan xp یا دو تا 1080 ti  و sli کن بعد سه تا مانیتور qhd یا همون 2k بگیر مولتی مانیتور حالش و ببر

لینک به دیدگاه

چون گیمینیگ سطح بالا میخواین به نظرم حیفه یه گرافیک تایتان بگیرین ولی مانیتورتون خوب نباشه. تایتان x هم نوش در حد قیمت 1080 هست فکرمیکنم و titan xp  درحد 6 میلیون

لینک به دیدگاه

عزیز  باتوجه به بودجه ای که داری به نظر من صبر کنید که پردازنده های جدید اینتل و ای ام دی بیاد. من برای کسی که محدودیت بودجه نداره پلتفورم اینتل رو پیشنهاد می دم. ضمنا کارت های سری کوادرو به درد گیم هم می خورن فقط باید سری های بالا رو بخرید مثلا p6000  اما قیمت این کارت نزدیک 20 تومنه. 

این مقایسه کارت کوادرو با تایتان که کوادرو p6000 بهتر هستش.

http://wccftech.com/nvidia-pascal-quadro-p6000-gaming-benchmarks/

لینک به دیدگاه

گشتم چندتا مانیتور 4k پیدا کردم دیگه بسته به سلیقتون انتخاب کنید بهتره. فقط گزینه اول یکم بالاتر از 4k هست رزولوشن

2160*4096

http://meghdadit.com/product/5836/lg-31mu97-widescreen-4k-ips-monitor/مانیتور-31-اینچ-عریض-ال-جی-مدل-31-ام-یو-97/

4k

http://lioncomputer.ir/product/5579/مانیتور+بنکیو+32+اینچ+BL3201PT/

http://lioncomputer.ir/product/9101/مانیتور+27+اینچ+ایسوس+MX27UQ/

http://lioncomputer.ir/product/10682/مانیتور+بنکیو+BL2711U/

تایتان xp به صورت sli هم بخواین فکر میکنم 14 اینا دربیاد با این مانیتورا عالی میشه

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/17, 21:59:42، saeed110 گفته است :

خب بله دادا ما در قیمت های مشابه مثایسه میکنیم. p6000 الان قیمتش18.8 هس که باهاش میشه: 4 تا 1080ti بهترین مدل sli کرد و همینطور 7-8تا تایتان x گرفت !!!!!

برای همین فکر نمیکنم خریدش کار عاقلانه ای باشه و دوست عزیز بقیه پولشونو بزارن رو قطعات دیگه.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

خب بله دادا ما در قیمت های مشابه مثایسه میکنیم. p6000 الان قیمتش18.8 هس که باهاش میشه: 4 تا 1080ti بهترین مدل sli کرد و همینطور 7-8تا تایتان x گرفت !!!!!

برای همین فکر نمیکنم خریدش کار عاقلانه ای باشه و دوست عزیز بقیه پولشونو بزارن رو قطعات دیگه.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عاقلانه که هر کس با توجه به کارش تعریف میشه. می تونه برای یه نفر خرید این کارت عاقلانه ترین کار باشه. ایشون صرفا گیم بازی نمی کنن و رندرینگ هم انجام میدن.کامنتم پاسخ این بود که ایشون گفتن کارت کوادرو بدترین انتخاب برای گیمینگ هست که اینطور نیست در بحث گیم هم خوبه . مهم اینه کارش چیه و چقدر می خواد پول بده. وگرنه کسی که هدف اصلیش گیم هست معلومه که 1080Ti و یا تایتان Xp انتخاب بهتریه. اما کسی که هدف اصلیش رندرینگ و کارهای مهندسی هست و در کنارش گیم هم میزنه انتخاب کارت کوادرو می تونه یه انتخاب خوب باشه.

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در در 1396/05/17, 22:14:50، saeed110 گفته است :

بله حق با شماست ولی در نظر داشته باشید تایتان برای هردو هم رندر هم گیم ساخته شده نه فقط گیم . برای همین این بهترین انتخابه.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

بله حق با شماست ولی در نظر داشته باشید تایتان برای هردو هم رندر هم گیم ساخته شده نه فقط گیم . برای همین این بهترین انتخابه.

به عنوان آخرین کامنت تا تایپیک منحرف نشه. بله ولی در مقابل کارتی مثل کوادرو P6000 در رندرینگ و کارهای مهندسی بسیار ضعیف تره و بخاطر این قیمتش حدودا یک سوم کمتره. وگرنه قیمت کارت کوادرو نزدیک 20 تومن نمی شد. منم نخواستم کارت کوادرو پیشنهاد بدم فقط گفتم که کارت کوادرو در گیم اصلا ضعیف نیست بلکه بهتر هم می تونه عمل کنه. ضمنا برای یکی که کار رندرینگ اولویت داره باز کارت کوادرو می تونه انتخاب خوب برای اون باشه وگرنه همه می رفتن کارت تایتان XP می خریدن و کسی کارت کوادرو نمی خرید.

لینک به دیدگاه

یه فکر 

میشه دو تا کارت گرافیک روی یک سیستم داشت بینشون سوییچ کرد اینجوری هم میشه یک 1080 ti برداشت هم کوادرو

عملی هست؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

البته تایتان از سری گیمینگ و تا قبل از سری 1080 بازار بسیار داغی برای گیم در رزولوشن های بالا داشت 

در خصوص کودرو هم به این خاطر پیشنهاد شد که تصور کردم  رندرینگ در اولویت هست  چرا که کیفیت سری کوادرو در رندرنیگ قابل مقایسه نیست و برای گیم هم سری های کوادرو آنچنان هم بی بخار نیستند

اگر چه اگر هدف اصلی گیم هست  سپس رندرینگ بنده هم پیشنهادم ti 1080  یا دو عدد از سری تایتان  هست  بصورت Sli 

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد خدمت عزیزان

نظرات همه رو خوندم

ممنونم از همه تون

یه سوال که به دهنم رسیده اینه که میشه همزمان هم کوادرو داشت و هم جیفورس یا نه ؟

بعد یه مورد دیگه

موندم مانیتور سراند بگیرم یا فقط یدونه استفاده کنم ؟

در مورد سیستم هم منتظر میمونم فعلا تا هر ۲ کمپانی محصولاتشون رو ریلیز کنن

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Santa Cruise گفته است :

با سلام مجدد خدمت عزیزان

نظرات همه رو خوندم

ممنونم از همه تون

یه سوال که به دهنم رسیده اینه که میشه همزمان هم کوادرو داشت و هم جیفورس یا نه ؟

بعد یه مورد دیگه

موندم مانیتور سراند بگیرم یا فقط یدونه استفاده کنم ؟

در مورد سیستم هم منتظر میمونم فعلا تا هر ۲ کمپانی محصولاتشون رو ریلیز کنن

عزیز اگه خیلی کار رندرینگت سنگین نیست  نمی خوای خیلی سنگین نرم افزار های مهندسی کار کنی لازم نیست سری کوادرو بگیری، این سری بیشتر برای مصارف صنعتی خوبه مثلا شرکت ها . تایتان XP بهترین انتخاب شماست . تایتان نبود می تونید دوتا 1080TI رو SLI کنید کارتون راه می یوفته. اما اگه سری کوادرو گرفتید مثلا P6000 در گیم هم خیلی خوب عمل می کنه. اما توصیه من اینه برید سراغ کارت های گیمینگ خیلی سری کوادرو گرون هستن.

در مورد نوع پلتفورم هم به نظرم با این بودجه بهتر هست شما سری X299 اینتل رو بخرید. 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، saeed110 گفته است :

عزیز اگه خیلی کار رندرینگت سنگین نیست  نمی خوای خیلی سنگین نرم افزار های مهندسی کار کنی لازم نیست سری کوادرو بگیری، این سری بیشتر برای مصارف صنعتی خوبه مثلا شرکت ها . تایتان XP بهترین انتخاب شماست . تایتان نبود می تونید دوتا 1080TI رو SLI کنید کارتون راه می یوفته. اما اگه سری کوادرو گرفتید مثلا P6000 در گیم هم خیلی خوب عمل می کنه. اما توصیه من اینه برید سراغ کارت های گیمینگ خیلی سری کوادرو گرون هستن.

در مورد نوع پلتفورم هم به نظرم با این بودجه بهتر هست شما سری X299 اینتل رو بخرید. 

سلام

با تشکر ویژه

خودمم دلم پیش x299هست

رندر هم نه سنگین نمیکنم بالاصطلاح دلی هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...