رفتن به مطلب

مشاوره جهت انخاب مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بعد از جستجو این سه مادربرد رو پیدا کردم و حالا میخوام از بین اینا یکی رو انتخاب کنم ممنون میشم دوستان نظر خودتون رو بگید.

درضمن CPU مورد استفاده هم 6700k  هست و شاید بعدا 7700k بگیرم.

مادربرد شماره یک: ASUS TUF Z270 MARK 2

مادربرد شماره دو: MSI Z270 TOMAHAWK

مادربرد شماره سه: MSI Z270 SLI PLUS

دوستان خواهشا بدون تعصب نسبت به مارک و برند نظر خودتون رو بگید.

لینک به دیدگاه

اگه وایمیسادی واسه سری کافی لیک به نظرم خیلی بهتر بود اما حالا که سیپیو رو داری دیگه کاریش نمیشه کرد. نتیجه مقایسه:

asus فرکانس 66 تا بالاتر ساپورت میکنه که اصن مهم نیس

ایسوس چند قابلیت msi رو نداره و برخیم داره اما ضعیف تر پس فقط موند دوتا msi ها:

تقریبا بعد مقایسه یکی بودن اما tomhawk مخصوص گیمینگ هست و چند امکانات مثل ماوس مستر رو داره که اونیکی نداره ولی پرو عمر بیشتر و دوام بیشتری هم داره که یجورایی برای استفاده مدت بالاتر ساخته شده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من خودم همیشه با بردای اسوس کار کردم و راضی بودم. از سری ROG و TUF هم داشتم و دارم ولی راستش با این بردی که از اسوس گذاشتید خیلی حال نکردم. یه جورایی ظاهرش اون چیزی که سری TUF رو متمایز می کرد نداره! من هیچ وقت با ظاهر چیزی رو خرید نمی کنم ولی وقتی نگاه می کنی میبینی از سر و ته یه سری زدن دیدت عوض میشه.

در مورد بردهای msi که خوب طبیعتا برد Z270 SLI Plus برد حرفه ای تری به نظر می رسه. چیپ صوتی بروزتری هم داره.

کلی هم جایزه گرفته از سایت های معتبر مثل تامزهاردور:

http://www.tomshardware.com/reviews/msi-z270-sli-plus-kaby-lake-atx-motherboard,4886-3.html

که البته یک دلیل اعطای لوگو به این برد از سایت های مختلف قیمت حدود 100 دلاریش در مقابل کیفیت مناسب و افیشینت بودن هست.

در مورد عملکرد گارانتی گرین برای بردها و گرافیک های MSI چیزی نشنیدم ولی اگر مثل گارانتی پاورهاشون باشه واقعا میشه اعتماد کرد بخصوص که عمده بردهای اسوس تو بازار با گارانتی لایفبرد ارائه شدن که اصلا قابل اعتماد نیستند...

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

اگه وایمیسادی واسه سری کافی لیک به نظرم خیلی بهتر بود اما حالا که سیپیو رو داری دیگه کاریش نمیشه کرد. نتیجه مقایسه:

asus فرکانس 66 تا بالاتر ساپورت میکنه که اصن مهم نیس

ایسوس چند قابلیت msi رو نداره و برخیم داره اما ضعیف تر پس فقط موند دوتا msi ها:

تقریبا بعد مقایسه یکی بودن اما tomhawk مخصوص گیمینگ هست و چند امکانات مثل ماوس مستر رو داره که اونیکی نداره ولی پرو عمر بیشتر و دوام بیشتری هم داره که یجورایی برای استفاده مدت بالاتر ساخته شده.

ممنونم از شما پس تا اینجا مجبورم ایسوس رو کنار بزارم و بین تامهاک و پرو یکی رو انتخاب کنم. و البته ظاهر و قیمت تامهاک هم واسم جالبه!

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، HeX گفته است :

درود

من خودم همیشه با بردای اسوس کار کردم و راضی بودم. از سری ROG و TUF هم داشتم و دارم ولی راستش با این بردی که از اسوس گذاشتید خیلی حال نکردم. یه جورایی ظاهرش اون چیزی که سری TUF رو متمایز می کرد نداره! من هیچ وقت با ظاهر چیزی رو خرید نمی کنم ولی وقتی نگاه می کنی میبینی از سر و ته یه سری زدن دیدت عوض میشه.

در مورد بردهای msi که خوب طبیعتا برد Z270 SLI Plus برد حرفه ای تری به نظر می رسه. چیپ صوتی بروزتری هم داره.

کلی هم جایزه گرفته از سایت های معتبر مثل تامزهاردور:

http://www.tomshardware.com/reviews/msi-z270-sli-plus-kaby-lake-atx-motherboard,4886-3.html

که البته یک دلیل اعطای لوگو به این برد از سایت های مختلف قیمت حدود 100 دلاریش در مقابل کیفیت مناسب و افیشینت بودن هست.

در مورد عملکرد گارانتی گرین برای بردها و گرافیک های MSI چیزی نشنیدم ولی اگر مثل گارانتی پاورهاشون باشه واقعا میشه اعتماد کرد بخصوص که عمده بردهای اسوس تو بازار با گارانتی لایفبرد ارائه شدن که اصلا قابل اعتماد نیستند...

ممنونم مهندس. پس با این وجود ایسوس دیگه کلا حذف میشه و فقط میمونه دوتا برد MSI

تا اینجا مادربرد پرو در اولیت قرار میگره و انتخاب بعدی تامهاک هستش که خوش‌قیمت هم هست انصافا.

فقط یک نتکه باقی میمونه اینکه آیا تابحال cpuهای اسکای لیک با چیپ Z270 مشکلی داشتند یا خیر؟ چون همونطور گه بالا گفتم cpu بنده 6700K هست.

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/18, 03:54:18، Gh-Moradi گفته است :

تا اینجا مادربرد پرو در اولیت قرار میگره و انتخاب بعدی تامهاک هستش که خوش‌قیمت هم هست انصافا.

فقط یک نتکه باقی میمونه اینکه آیا تابحال cpuهای اسکای لیک با چیپ Z270 مشکلی داشتند یا خیر؟ چون همونطور گه بالا گفتم cpu بنده 6700K هست.

نه داداش هیچ مشکلی وجود نداره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 ساعت قبل، Gh-Moradi گفته است :

برعکسش یعنی 7700K+Z170  اون اوایل تامزهاردور یه چیزی نوشته بود ولی برای شما فکر نمی کنم مشکلی باشه. باز اگر شک دارین میتونید گوگل کنید ببینید موردی هست یا خیر...

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام به همگی.

بین این دوتا موندم Z270 TOMAHAWK و Z270 GAMING PLUS

اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگید

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Ali_em گفته است :

سلام به همگی.

بین این دوتا موندم Z270 TOMAHAWK و Z270 GAMING PLUS

اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگید

سلام بنظرم یکم بیشتر هزینه کن اینو بگیر MSI Z270 SLI PLUS

من تاحالا دوتا ازش گرفتم راضی هستم اختلافش هم چیزی نیست

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Gh-Moradi گفته است :

سلام بنظرم یکم بیشتر هزینه کن اینو بگیر MSI Z270 SLI PLUS

من تاحالا دوتا ازش گرفتم راضی هستم اختلافش هم چیزی نیست

ممنون بابت پیشنهادتون.

میشه یکم توضیح بدید که تفاوت همین سه تا مادربوردی که من و شما نام بردیم چیه؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Ali_em گفته است :

ممنون بابت پیشنهادتون.

میشه یکم توضیح بدید که تفاوت همین سه تا مادربوردی که من و شما نام بردیم چیه؟

در بالا دوستان توضیحات تقریبا کامل و خوبی دادند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...