رفتن به مطلب

خریدار gtx 980ti

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان خریدار کارت گرافیک gtx 980ti هستم از اونجایی که gtx 1070 تا 1.400 تا 1.450 پیدا میشه و قدرتش داخل درایورهای جدید خیلی بهتر از 980 ti هست دوستان اگر دارن قیمت مناسب بدن معمولا هم شنیدم تا 1.200 فروش میرن دوستانی که دارن خصوصی اعلام کنن ممنون

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، محمد کیانی گفته است :

دوستان خریدار کارت گرافیک gtx 980ti هستم از اونجایی که gtx 1070 تا 1.400 تا 1.450 پیدا میشه و قدرتش داخل درایورهای جدید خیلی بهتر از 980 ti هست دوستان اگر دارن قیمت مناسب بدن معمولا هم شنیدم تا 1.200 فروش میرن دوستانی که دارن خصوصی اعلام کنن ممنون

داداش شرمنده ولی این 1070 ها ک 1400 فروش میرن به فروم معرفی کن دوستان خیلی لازم دارند 

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، محمد کیانی گفته است :

GTX 1070با قیمت 1 و 400؟؟؟محاله.من خودم میخواستم یه GTX 1060 گیمینگ ایکسی بخرم 1میلیوون و 5 ،اگر اینطور باشه که شما میگی حتما میخرم.کجا به این قیمت میدن؟

لینک به دیدگاه

ولا خودم تا دوماه پیش گیرم اومد 1.450 پول دستم نبود قیمتش هم دوماه پیش دست دوم بیشتر از این نبود و بیشتر از این هم ارزش خرید نداره اگه سری 2000 بیان که کلا ول میشن

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، محمد کیانی گفته است :

ولا خودم تا دوماه پیش گیرم اومد 1.450 پول دستم نبود قیمتش هم دوماه پیش دست دوم بیشتر از این نبود و بیشتر از این هم ارزش خرید نداره اگه سری 2000 بیان که کلا ول میشن

سلام.داداش قیمت دو ماه پیش خیلی فرق کرده با الان.کلا ماینینگ قیمت ها رو به هم زد

ویرایش شده توسط H-GAMER
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، H-GAMER گفته است :

سلام.داداش قیمت دو ماه پیش خیلی فرق کرده با الان.کلا ماینینگ قیمت ها رو به هم زد

اره داداش گلم ولی بیشتر از 1.450 خرید کارت gtx 1070 کلا ضرر هست ماین هم بیشتر شنیدم کارت های AMD قیمت رفته بالا

لینک به دیدگاه

اگه کسی از دوستان دلخور نمیشن من gtx1070  ichill رو 1480 فروختم خارج از فروم و دقیقا چند روز پیش لنگه ی کارت قبلیم که sli کرده بودم رو 1800دادم اونم gtx1080 ichil 3x بود.

بخوای بفروشی همین دوستانی که میگن پیدا کن من میخرم هزارجور ایراد میگیرن.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mahe6abe14 گفته است :

اگه کسی از دوستان دلخور نمیشن من gtx1070  ichill رو 1480 فروختم خارج از فروم و دقیقا چند روز پیش لنگه ی کارت قبلیم که sli کرده بودم رو 1800دادم اونم gtx1080 ichil 3x بود.

بخوای بفروشی همین دوستانی که میگن پیدا کن من میخرم هزارجور ایراد میگیرن.

البته من منظورم کارت ایسوس و ام اس ای و یا گیگابایتش بود.اصلا از برندهای ---ع-- خوشم نمیاد

لینک به دیدگاه

منم دنبال یه 980ti  تر تمیز حدود 1300 الی 1400 هستم  ولی اگه 1070 باشه تا 1600 هم پول میدم. 

لینک به دیدگاه

تایپیک رو ضایع کردی با این قیمت دادنت خخخ :4_joy:

ویرایش شده توسط esy2011
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...