رفتن به مطلب

بازی تاج و تخت: اینتل اگر بخواهد می تواند پردازنده 20 هسته ای Skylake X هم عرضه کند

Recommended Posts

1.thumb.jpg.b0eac8e950d516eef98dc3f21afcbaa2.jpg

سیلیکون Skylake X اینتل یک چیپ یکپارچه و عظیم است که بر پایه روند ساخت 14 نانومتری تولید می شود. این کمپانی از همین چیپ، مدل های 6، 8 و 10 هسته ای برای سری Core i7 و Core i9 مبتنی بر سوکت رده بالای LGA2066 تولید کرده و قصد دارد مدل های 12، 14، 16 و 18 هسته ای آن را نیز تا پایان سال 2017 راهی بازار کند. طبق جدیدترین تصویری که از Die سیلیکون Skylake X منتشر شده، مشخص می شود اینتل اگر بخواهد می تواند حتی مدل 20 هسته ای از این Die نیز تولید کند.

2.thumb.jpg.4447219f3c31499bd3ea9b1ae1e98ca8.jpg

یک نگاه کلی به تصویر چیپ Skylake X در اسلایدهای معارفه خانواده پردازنده های Core X مشخص می کند که این Die دارای 20 هسته فیزیکی پردازشگر است. همچنین این چیپ دارای 28160 کیلوبایت (27.5 مگابایت) کش سطح 3 است که به خوبی در قسمت های 1408 کیلوبایتی (1.375 مگابایت) جداسازی شده. در سری Skylake X، اینتل بستر ارتباط داخلی Ringbus تقریباً قدیمی خود را با توپولوژی جدید Mesh که از زمان تأخیر بین قسمت های دور از هم روی چیپ می کاهد، عوض کرده است.

حال مسئله فقط مربوط به این می شود که آیا اینتل در سری پردازنده های رده بالای خود نیاز به یک چیپ 20 هسته ای پیدا می کند یا خیر. با قیمت های بالای 999 دلاری که این کمپانی برای پردازنده های 12، 14، 16 و 18 هسته ای خود تعیین کرده است، اینتل بی تفاوتی خود را نسبت به حرکت کمپانی رقیب، AMD برای عرضه پردازنده 16 هسته ای Threadripper با قیمتی 999 دلاری نشان داده است.

3.thumb.jpg.d552315923cc89fa988ee9e0c12b5a48.jpg

اما به نظر ما چیزی که می تواند اینتل را ترغیب به عرضه پردازنده 20 هسته ای کند این است که AMD تصمیم بگیرد چیپ های با Die چهارگانه خود را که پردازنده های رده تجاری Epyc مبتنی بر آن هستند را به بخش بازار مصارف عادی بیاورد. در خبری که از یکی از پردازنده های نمونه مهندسی دیلاید شده Threadrpper که چندی قبل منتشر شد، وجود چهار Die هشت هسته ای Summit Ridge را بر روی این ماژول ها آشکار کرد. البته باید همچنان منتظر بمانیم که ببینیم آیا پردازنده های Threadripper که برای مصرف عموم به بازار راه پیدا می کنند هم دارای چهار چیپ هستند یا خیر. تنها وجود آنها می تواند نشانی از توانایی AMD در عرضه مدل هایی 20، 24، 28 و 32 هسته ای از پردازنده های Threadripper در آینده باشد که با سری Core X در محدوده قیمتی 1000 تا 2000 دلار رقابت کند.

منبع: TechPowerUp

مترجم: مجید بکائیان

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

در خبری که از یکی از پردازنده های نمونه مهندسی دیلاید شده Threadrpper که چندی قبل منتشر شد، وجود چهار Die هشت هسته ای Summit Ridge را بر روی این ماژول ها آشکار کرد. البته باید همچنان منتظر بمانیم که ببینیم آیا پردازنده های Threadripper که برای مصرف عموم به بازار راه پیدا می کنند

اگه  بشه ...  چی میشه ^_^

لینک به دیدگاه

این پردازنده ها واسه اکثر عموم نمیتونن کاربردی باشن و بیشتر جنبه رقابت پیدا کردن

واسه یه گیمر حرفه ای هم یه i5 کفایت میکنه

با هر رزولوشنی

بازم واسه تدوین و طراحی همون 6 هسته ای های 2011 LGA خیلی غول هستن

دیگه هسته  بیشتر رو بایدبعنوان پردازش های سرور استفاده کرد که باااازم اینا پا رو فراتر گذاشتن

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/18, 20:58:52، Javadmpower گفته است :

این پردازنده ها واسه اکثر عموم نمیتونن کاربردی باشن و بیشتر جنبه رقابت پیدا کردن

با هر رزولوشنی

دیگه هسته  بیشتر رو بایدبعنوان پردازش های سرور استفاده کرد که باااازم اینا پا رو فراتر گذاشتن

براس سرور یه سیستم یه سوکتی 2066 مثلا خوب نیست.

سیستم های 1567 هستن که 4 سوکت سیپیو دارن دیگه نیازی به اینا نیست!!!

هشت هسته ایشم حدود 20 دلاره اما هیچ چیزش تو ایران نیست!×!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 ساعت قبل، Javadmpower گفته است :

با هر رزولوشنی

واستید ببینید تو یکی دو سال آینده بازیها چطورهسته های پردازنده رو هر چند تا که باشه یوتلایز می کنن و یک پردازنده 4 هسته ای دیگه میشه حداقل استاندارد.

من یه جای دیگه هم گفتم برید پرچمدار دو نسل قبل رو ببینید که 780ti باشه که فقط 3 گیگ حافظه داشت. پرچمدار نسل جدید انویدیا 11 گیگ مموری داره!؟

من الان یه بازی ساده در حد Dirt4 رو الترا و اونم 1080P بازی می کنم 5.5 گیگ حافظه گرافیکی پر میشه! بازی ساز ها قشنگ بلدن چیزی که اضافه میشه رو بدون استفاده نذارن. 

طبیعتا در صنعت گیم سازندگان تجهیزات و قطعات گیمینگ و سازندگان بازی منفعت متقابل خواهند داشت...

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، HeX گفته است :

واستید ببینید تو یکی دو سال آینده بازیها چطورهسته های پردازنده رو هر چند تا که باشه یوتلایز می کنن و یک پردازنده 4 هسته ای دیگه میشه حداقل استاندارد.

من یه جای دیگه هم گفتم برید پرچمدار دو نسل قبل رو ببینید که 780ti باشه که فقط 3 گیگ حافظه داشت. پرچمدار نسل جدید انویدیا 11 گیگ مموری داره!؟

من الان یه بازی ساده در حد Dirt4 رو الترا و اونم 1080P بازی می کنم 5.5 گیگ حافظه گرافیکی پر میشه! بازی ساز ها قشنگ بلدن چیزی که اضافه میشه رو بدون استفاده نذارن. 

طبیعتا در صنعت گیم سازندگان تجهیزات و قطعات گیمینگ و سازندگان بازی منفعت متقابل خواهند داشت...

بله جناب معین

درمورد gpu همینطوره و وقتی رزولوشن بالامیره گرافیک بیشتر لود میشه و حافظه بیشتری میخاد

اما در مورد cpu ,بنچمارک 7700k از X ها معمولا بیشتره،،،، تو بازی،، وفریم بیشتری میده

چون سرعت هسته هاش بیشتره

و وقتی رزولوشن بالاتر میره کار cpu برعکس gpu کمتر میشه

اینایی که گفتم چیزای ابتدایی بود که حتما میدونستید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 23 دقیقه قبل، Javadmpower گفته است :

بله جناب معین

درمورد gpu همینطوره و وقتی رزولوشن بالامیره گرافیک بیشتر لود میشه و حافظه بیشتری میخاد.

اما در مورد cpu ,بنچمارک 7700k از X ها معمولا بیشتره،،،، تو بازی،، وفریم بیشتری میده

چون سرعت هسته هاش بیشتره

و وقتی رزولوشن بالاتر میره کار cpu برعکس gpu کمتر میشه

اینایی که گفتم چیزای ابتدایی بود که حتما میدونستید

خدمتتون عرض کردم بنده در فول اچ دی بازی می کنم که الان حداقل رزولوشن هست ولی در یک بازی ساده مثل Dirt4  در بعضی مواقع تا 5.5 گیگ حافظه از کارتی مثل 980ti در گیر میشه!

در مورد 7700k هم بیشتر به علت فرکانس بالاتر هست! همونطور که از نظر IPC پردازنده های رایزن از 7700K  کمی بهتر هستند ولی بخاطر 15-20 درصد فرکانس کمتر، در اکثر بازیها جلوی 7700K زانو می زنن...

گرچه با همه موارد بالا من هم معتقدم یه پردازنده 10 هسته ای اینتل مثل 7900 هم به درد بازی نمیخوره چه برسه 20 هسته.

زمان مشخص می کنه این پردازنده های n هسته ای که دو رقیب چپ و راست دارن ارائه میدن چقدر کاربرد خواهد داشت.

من الان بخوام به کسی توصیه سیستم گیم بکنم پیشنهادم پردازنده R7 1700 هست که براحتی میشه روی فرکانس 4 ازش بهره برد و در آینده نه چندان دور مطمئن هستم این هسته ها نقش زیادی در دنیای بازی خواهند داشت.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

والا ببینید در بازیهای آینده هم بنظر من یک سی پی یو مثل 4790 میتونه به خوبی نیاز های یک نفرو بر آورده کنه

بازی ساز ها دلیلی برای استفاده بیشتر از سیپییو ندارن همین الان روی تایتان فال 2 نهایت از 38درصد یه 4790 استفاده بشه!!! حالا این مقدار شاید برای بازیهای نسل جدید اونم بازی های دارای تعداد خیلی زیاد NPC شاید تغییر کنه وگرنه که در بازی های معمولی و شوتر تاثیر چندانی نخواهد داشت

چیزی که الان خیلی روش مانور میدن برای بازی های جدید گرافیک و جلوه های بصری خیلی بالاتره

به این معنی که کارت های گرافیکی قوی الان مثل 1080 و 1070 عملا در سه سال آنیده در حد متوسط خواهند بود

منتها سی پی یو یه چیز تثبیت شده هست و بنظر من هیچوقت به روزی نمیرسیم که به پردازنده 20 هسته ای برای اجرای یه بازی نیاز داشته باشیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا ببینید در بازیهای آینده هم بنظر من یک سی پی یو مثل 4790 میتونه به خوبی نیاز های یک نفرو بر آورده کنه

بازی ساز ها دلیلی برای استفاده بیشتر از سیپییو ندارن همین الان روی تایتان فال 2 نهایت از 38درصد یه 4790 استفاده بشه!!! حالا این مقدار شاید برای بازیهای نسل جدید اونم بازی های دارای تعداد خیلی زیاد NPC شاید تغییر کنه وگرنه که در بازی های معمولی و شوتر تاثیر چندانی نخواهد داشت

چیزی که الان خیلی روش مانور میدن برای بازی های جدید گرافیک و جلوه های بصری خیلی بالاتره

به این معنی که کارت های گرافیکی قوی الان مثل 1080 و 1070 عملا در سه سال آنیده در حد متوسط خواهند بود

منتها سی پی یو یه چیز تثبیت شده هست و بنظر من هیچوقت به روزی نمیرسیم که به پردازنده 20 هسته ای برای اجرای یه بازی نیاز داشته باشیم

من هم  مثل شما فکر می کنم به 20 هسته نیازی نیست ولی من احتمال میدم بزودی 8 هسته نیاز بازیهای روز باشه...

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

در حال حاضر با افزایش رقابت در این حد نیاز کاذب داره ایجاد میشه که بنظر من مشکل اینجاست که تا الان به هوش مصنوعی بازی ها و تعداد ipc ها در بازی زیاد اهمیت داده نشده خب یخورده تقصیر گرافیکه که محدودیت در تعداد ایجاد میکنه یخورده از تنبلی بازیسازان هست که کم کاری میکنند و کمی هم بخاطر بافت بازی هاست که هوش مصنوعی نداره و مولتی پلیری شده که از اهمیت پردازنده ها کاسته... ;)

اما انشالاه کم کم اوضاع بهتر خواهد شد در سالهای پیش رو با این جهش یهویی پردازنده ها و گرافیک ها که بازار داغ تری دارن در حال حاضر و تقاضا برای گرافیک قویتر و ارزانتر شدیدا احساس میشه... ? 

در واقع این جریان های رقابتی باعث گرمی مجدد بازار کامپیتور میشه که خیلی خوبه برای هر دوطرف مصرف کننده و تولید کننده ها، البته از همه بیشتر واردکننده گان گرامی و دلالای عزیز این مرز و بوم^_^

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، HeX گفته است :

هم  مثل شما فکر می کنم به 20 هسته نیازی نیست ولی من احتمال میدم بزودی 8 هسته نیاز بازیهای روز باشه...

اینم باید در نظر بگیریم که اینتل نسل اینده برای کاربرد خانگی حداکثر ۶ هسته ۱۲ ترد رو در نظر گرفته.

لینک به دیدگاه

با این آتیش بازی که AMD به راه انداخته کاری کرده که اینتل پردازنده هایی رو که میخواست ظرف ده سال

اینده رو کنه ظرف یکسال بده بیرون

خدا پدر AMD رو بیامرزه که همه رو امیدوار کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...