رفتن به مطلب

Recommended Posts

داستان غمنومه ی فریدون از این قرار است که در یک آبادی، خندیدن بنا به خواست عده ای ممنوع می شود. در میان مردم آبادی پسر جوان خنده رویی که همچنین عاشق لبخندهای معشوق خود است و دست به اعتراض می زند.

این داستان به صورت یک اثر شنیداری داستانی-موسیقیایی ساخته شده است که بخش آهنگسازی آن توسط “حسین علیزاده” موسیقیدان مطرح کشور ساخته شده است. نویسندگی و کارگردانی غمنومه ی فریدون را “پیمان آگاهی” بر عهده داشته است.

غمنومه ی فریدون

غمنومه ی فریدون

این اثر ترکیبی موزون از موسیقی و نمایش است که در هفت فصل به اجرا و ضبط رسیده است.

بازیگران آن امیر جعفری (میرغضب)، صابر ابر (فریدون)، فرهاد اصلانی (آمیز قشم شم)، ژاله علو (بی بی)، حبیب رضایی (یارو)، فاطمه معتمد آریا (راوی)،آیدا شاملو (راوی کلاژ های احمد شاملو) و زنده یاد مرتضی احمدی (کدخدا)هستند و همچنین “پوریا اخواص، داریوش کاظمی و علیرضا برنجیان آوازهای غمنومه ی فریدون را اجرا کرده اند.

“غمنومه ی فریدون” را شاید بتوان به نوعی یک اپرای ایرانی دانست. این اثر به لحاظ اینکه از همنشینی چند نسل از هنرمندان برجسته ی ایران خلق شده، میتوان آن را اثری منحصر به فرد و شاخص دانست.

جالب است بدانید که این اثر آخرین اثری است که هنرمند محبوب و مردمی، زنده یاد مرتضی احمدی در آن به ایفای نقش پرداخته است.

غمنومه ی فریدون را می توان به نوعی تحت تاثیر آثار اپرایی “زینگ اشپیل”آلمان به شمار آورد و البته این اثر از لحاظ روایت به “اپرا بوفا” ی ایتالیا شباهت دارد. این اپرا نیز داستانی قهرمانی دارد که حول مسائل اجتماعی می گردد.

غمنومه ی فریدون

شایان ذکر است که این اثر با یک زبان ساده و محاوره ای می تواند در دل هر ایرانی جای باز کند زیرا که برگرفته از روح و فرهنگ قدیمی ایران است. غمنومه ی فریدون اثری است که نه متعلق به قشر خاص و یا حتی فقط برای کتاب خوان ها نیست به طوری که حسین علیزاده آهنگساز اثر معتقد است آلبوم صوتی «غمنومه فریدون» ادای دینی به زبان عامیانه‌ای است که فراموش شده و در واقع نسخه به‌روز شده «شهر قصه» است.

این اثر خوش ساخت با هنرمندی هنرمندان عرصه ی موسیقی و نمایش برای همه ی مردم است که البته استقبال مردم هم از این اثر کم سابقه بوده است به طوری که در هفته ی اول انتشار اثر، این محصول در صدر پرفروشترین های موسیقی قرار گرفت.

این اثر در ۳۱ تیرماه سال جاری رونمایی شد و هم اکنون در مراکز فروش معتبر محصولات فرهنگی در دسترس مخاطبین قرار دارد.

.......

پیشنهاد شخصی س.ب

از این اثر ارزنده حمایت کنید.

لینک به دیدگاه

درود!

نسخه الکترونیکی این اثر رو از کجا میشه خرید؟

ویرایش:

خودم پیدا کردم، سایت بیپ تیونز...

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Saman Taji گفته است :

درود!

نسخه الکترونیکی این اثر رو از کجا میشه خرید؟

ویرایش:

خودم پیدا کردم، سایت بیپ تیونز...

درود

من از شهر کتاب سیدیش رو خریدم و برای خرید تراکها جایی جز بیپتونز ندیده ام. البته از بیپتونز فعلا خرید نمی کنم، چون اول اون جا عضو بوده ام ولی نمی دونم به چه دلیل نمی تونم واردش بشم، ایمیل ریست کردن رمز هم برام نمی آد. و دوم نمی دونم به چه دلیل همیشه بیش از مبلغ خرید باید شارژ کنی. شاید به مشکل اول ربط داشته باشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

من از شهر کتاب سیدیش رو خریدم و برای خرید تراکها جایی جز بیپتونز ندیده ام. البته از بیپتونز فعلا خرید نمی کنم، چون اول اون جا عضو بوده ام ولی نمی دونم به چه دلیل نمی تونم واردش بشم، ایمیل ریست کردن رمز هم برام نمی آد. و دوم نمی دونم به چه دلیل بهمیشه بیش از مبلغ خرید باید شارژ کنی. شاید به مشکل اول ربط داشته باشه.

درود

دیجی کالا هم داشته هفته پیش تموم کرده ولی احتمالا دوباره موجود می کنه.

https://www.digikala.com/Product/DKP-283233/کتاب-صوتي-غمنومه‌-ي-فريدون-اثر-پيمان-قديمي#!/tab-techspecs/

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، HeX گفته است :

درود

دیجی کالا هم داشته هفته پیش تموم کرده ولی احتمالا دوباره موجود می کنه.

https://www.digikala.com/Product/DKP-283233/کتاب-صوتي-غمنومه‌-ي-فريدون-اثر-پيمان-قديمي#!/tab-techspecs/

درود معین جان

فروشگاههای جیحون و شهرکتاب آنلاین دارند. 

http://www.jeihoon.net/غمنومه-فريدون-(سي‌دي)_96565

http://shahreketabonline.com/products/129/195868/غمنومه_فریدون

---------------------

روی نت هم کسانی آپلود کرده اند و می‌شه رایگان دانلود کرد، اما به نظرم جایی که در توانمون هست، شایسته است از تولید چنین آثاری حمایت کنیم.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

من از شهر کتاب سیدیش رو خریدم و برای خرید تراکها جایی جز بیپتونز ندیده ام. البته از بیپتونز فعلا خرید نمی کنم، چون اول اون جا عضو بوده ام ولی نمی دونم به چه دلیل نمی تونم واردش بشم، ایمیل ریست کردن رمز هم برام نمی آد. و دوم نمی دونم به چه دلیل همیشه بیش از مبلغ خرید باید شارژ کنی. شاید به مشکل اول ربط داشته باشه.

سپاس!

به احتمال زیاد نسخه فیزیکی رو میخرم که دیشب در جیحون دیدم، چون در بیپ تیونز فقط با فرمت mp3 میشود دانلود کرد و من فرمت FLAC رو بیشتر ترجیح میدم!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...