رفتن به مطلب

help کلاهبرداری زیبا و شیک بانک مسکن از بنده help

mnbv172
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  من 2 سال پیش رفتم خونه آپارتمانی بخرم 35 میلیون اول دادم بعد 35 چک و قرار شد 35 بقیه وام مسکن بهم بدن الان رفتم وام مسکنشو بگیرم بانک میگه ما فقط اوراق بهادار بهت میدیم و 44 میلیون بهت میدیم و 95 میلیون باید بهمون بدی  ماهی 800 هزارتومن 10 ساله 

الانم هیچ پول دیگه ندارم چه کنم ؟ خیلی نامردیه وام مسکن اینجوری باشه 

اونایی که تجربه بانک و خرید خونه دارن لطفا کمک کنن

ویرایش شده توسط mnbv172
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

دوست گرامی   دقیقا  همینطوره 

قسط سنگین برا قشر  متوسط ،  سود بالا  ، و اوراقی که  کلی هزینه  خرید داره   و نقدا باید اولش بدید 

و هیچ راه دیگری هم  نیست!  

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ferdosi گفته است :

سلام 

دوست گرامی   دقیقا  همینطوره 

قسط سنگین برا قشر  متوسط ،  سود بالا  ، و اوراقی که  کلی هزینه  خرید داره   و نقدا باید اولش بدید 

و هیچ راه دیگری هم  نیست!  

سلام داداش

به نظرتون خونه رو بفروشم یا ارزش داره وامو بگیرم ؟

لینک به دیدگاه

شما سپرده گذاری هم کرده بودید؟

من یه سال و دو ماهه 20 تومن گذاشتم تو مسکن، بهم گفتن بعد یه سال و نیم 60 تومن 8.5 درصد میدیم بازپرداخت ده ساله

دارم دنبال آپارتمان مناسب میگردم الان

یعنی به منم 44 تومن میدن یا حساب من فرق داره؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Taghi گفته است :

من یه سال و دو ماهه 20 تومن گذاشتم تو مسکن، بهم گفتن بعد یه سال و نیم 60 تومن 8.5 درصد میدیم بازپرداخت ده ساله

نه اون موقع نداشتن این تسهیلات من تازه شنیدم که این امکانو داره بانک اره فکر کنم بهت میدن با 8 درصد سود ولی من شنیدم 40 تومن میدن 

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

قرض الحسنه  گذاشتید؟  یا کوتاه مدت ؟

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 41 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

بستگی به متراژ ساختمون داره

کارشناس میاد متر میکنه نصبت به متراژ وام بهتون میدن

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

سلام داداش

به نظرتون خونه رو بفروشم یا ارزش داره وامو بگیرم ؟

خونه داریم تا خونه !!

اگه آینده داره و روبه رشد هست نگه دارین

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من بعد از عید 30 میلیون  وام مسکن گرفتم و خونه خریدم.خونمم  از قبل 20 میلیون وام داشت و الان مجموعا 50 میلیون از بانک مسکن وام گرفتم.

ولی من  پولی رو نخوابوندم و سریع اوراق خریدم.تا جایی که اطلاع د ارم  اگه پولی رو بخوابونی میتونی اندازه ی همون پول بعد از مدتی وام بگیری و اگه پول بخوابه شرایط وام  خیلی بهتره از کسی که اصلا پولی رو نخوابونده.

در کل حقتونو خوردن اگه قرار بود اوراق بگیرین پس برای چی دو سال معطلتون کردن؟؟؟؟

در رابطه با بانک مسکن هم تجربه ی خودمو بگم اینکه بانک مسکن و بانکای دیگه ی کشور اسلامی ما از هر نزول خوری نزول خور تر هستن.

یعنی  آدم بره از یه نزول خور نزول بگیره کمتر سود میده تا به بانکای ما.نزول خور اگه طرف حسابش یکی دو روز دیر کنه تا پرداخت کنه ممکنه دلش بسوزه  با طرف راه بیاد و اون دو روزو نادیده بگیره ولی بانکای ما ثانیه میزنن و به ازای هر روز دیر کرد جریمه میکنن.

یه خاطره هم از دزدیه بانک مسکن بهتون بگم که من همین وامی که گفتم گرفتمو همه کاراشو کرده بودم و اوراقم گرفته بودم  و قرار بود قبل از عید  وامو بهم بدم ولی هی امروز فردا کردن تا اینکه یهو بهشون بخش نامه خورد که وامو بعد از عید بدن .یعنی در کله کشور این بخشنامه ابلاغ شد که به کسی وام ندن تا بعد از تعطیلات.

شما حساب کن از 27 اسفندتا هفته دوم عید پول من خوابید.یعنی وام من آماده بود ولی حق برداشت نداشتم تا بعد از تعطیلات.

شما حساب کن تو کل کشور چند میلیارد پول تو حساب این بانک  میمونه  و  چقد سودش میشه.

لینک به دیدگاه

درود

من از سر ناچاری دنبال وام مسکن بودم. وقتی با دقت شرایط رو بررسیدم دیدم روی رباخواران و دزدان و دروغگویان  رو یکجا سپید کرده اند و ازش گذشتم.

اینقدر باحیا هستند که روشون نشده بگن عملا ۵۰ درصد بهره می‌گیرند و با کار کارشناسی فقهی و حقوقی با قوانین کاملا امروزی شرع مبین تطبیق داده‌اند.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، farhadii گفته است :

قرض الحسنه  گذاشتید؟  یا کوتاه مدت ؟

این حساب مخصوص وام مسکنه، اینجور گفتن به من که هر چقدر بزاری ، هر شش ماه یک برابرش تا سقف 60 تومن، ضمناً زودتر از یکسال هم نمیشه. سودش هم 8.5 درصد بافت فرسوده و 9.5 درصد بافت غیر فرسوده ست. زوج اگه باشید نفری 60 تومن میتونید بگیرید، قسطش هم حدوداً ماهی 700 چوق میشه.

ولی چیزی درباره متراژ و اینا نگفتن ، چند بار هم روی 60 تومن تاکید کردن، البته گفت یه ده تومن هم وام جعاله بدون سپرده میتونم بردارم اگه بخوام، ولی قسطها و سود اون 10 تومن بعدی جداست ربطی به 60 تومن نداره.

حسابش یه کارت داره که فقط میشه بهش پول واریز کرد، برای برداشت باید حتماً به شعبه مراجعه کنید.

بحث نزول خوری و اینا هم از اون حرفهای راننده تاکسیاست، نزول سودش حدود 60 درصد سالیانه میشه ، اینو اگه 8.5 درصد سود بگیرن ده ساله سودش 85 درصد میشه. شما هر جایی سراغ داری با شرایط بهتری 60 میلیون قرض/وام بدن معرفی کنین من هم برم بگیرم. البته در اینکه بانک در بعضی موارد کلاه شرعی میذاره شکی نیست، مثلاً شنیدم سود کل وام رو اول میگیرن، یعنی شما اگه بخوای مثلاً سر8 سال تسویه کنی وامو، سود دو سال از جیبت میره.

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

شما هر جایی سراغ داری با شرایط بهتری 60 میلیون قرض/وام بدن معرفی کنین من هم برم بگیرم. البته در اینکه بانک در بعضی موارد کلاه شرعی میذاره شکی نیست، مثلاً شنیدم سود کل وام رو اول میگیرن، یعنی شما اگه بخوای مثلاً سر8 سال تسویه کنی وامو، سود دو سال از جیبت میره.

:35_thinking:

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

و اینطوری شد که بانک با کمال پررویی دیروز گفت ما فقط 18.5 درصد سود برمیداریم و بعد که پرسیدم چقدر میشه گفت 95 میلیون و هفتصدوپنجاه هزار تومن 

حسابدارشون خراب بوده یا دکمه ماشینحسابشون ؟o.O

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

و اینطوری شد که بانک با کمال پررویی دیروز گفت ما فقط 18.5 درصد سود برمیداریم و بعد که پرسیدم چقدر میشه گفت 95 میلیون و هفتصدوپنجاه هزار تومن 

حسابدارشون خراب بوده یا دکمه ماشینحسابشون ؟o.O

فقط میتونم بهت بگم خدا بهتون صبر بده

ویرایش شده توسط alo400
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دور وام بانکی تو ایران باید یه خط قرمز کشید بره... داری خرج کن نداری برو زندگیتو بکن تو اعصابت wc میشه ... اگه از این مساجدی محله ای یا خانواده ای اداره ای جایی معتبر و شناخته شده وام قرض الحسنه مطمعن زیر 10 درصد یا حتی رایگان گیر اوردی بگیر بزن به یه زخمی ... !!!

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/19, 19:19:36، mnbv172 گفته است :

سلام  من 2 سال پیش رفتم خونه آپارتمانی بخرم 35 میلیون اول دادم بعد 35 چک و قرار شد 35 بقیه وام مسکن بهم بدن الان رفتم وام مسکنشو بگیرم بانک میگه ما فقط اوراق بهادار بهت میدیم و 44 میلیون بهت میدیم و 95 میلیون باید بهمون بدی  ماهی 800 هزارتومن 10 ساله 

سلام

من بانک رسالت وام گرفتم 

کلن دو درصد کارمزد هست

لینک به دیدگاه

سلام  حالا که تاپیک مربوط به بانکه اینو بگم

بنده رمز اول کارتمو فراموش کرده بودم (بانک ملی) بعد رفتم از بانک رمز جدید بگیرم بهم گفتن باید کارتت عوض بشه 

منم بهش گفتم برادر من کارتم تا 1399 اعتبار داره چرا باید عوض کنم هیچی دیگه کارمند بانک بهم گفت به سلامت به همین راحتی:43_slight_frown:

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام

من بانک رسالت وام گرفتم 

کلن دو درصد کارمزد هست

باورت میشه اولین باره میشنوم رسالت وام میده 

چه سالی بوده ؟

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

باورت میشه اولین باره میشنوم رسالت وام میده 

چه سالی بوده ؟

سلام من ۹۳

یه پنج تومن گرفتم بار کارمزد دو درصد

کلن پنج میلیون و صد پس دادم

ماهی حدود پونصد قسطش بود

کلن دو درصد هست سالیانه تا ده تومن یک ضامن ، تا بیست تومن دو ضامن سقفش در یک نوبت هم بیشتر از ۳۰ نمی ده که سند خونه می خواد ، بیشتر هم بخوایین حدود ۱۰۰ مثلا سه تا سی میلیون بهتون می ده

البته امتیاز حسابش هم میلیون روزی ۸ یا ۷ هزار تومن هست

پولی هم که تو بانک دارین مال خودتون هست و نیاز به نگه داشتن واسه تضمین نداره ، مثلا من ده تومن یک ساله بگیرم با کارمزد دو درصد حدود ده میلیون دویست پس میدم ، خوبیشم اینه اتومات اول ماه از حساب برداشت می شه ، نیازی به رفتن بانک نیست

لینک به دیدگاه

در در 1396/06/04, 16:47:35، mojtabapes گفته است :

سلام  حالا که تاپیک مربوط به بانکه اینو بگم

بنده رمز اول کارتمو فراموش کرده بودم (بانک ملی) بعد رفتم از بانک رمز جدید بگیرم بهم گفتن باید کارتت عوض بشه 

منم بهش گفتم برادر من کارتم تا 1399 اعتبار داره چرا باید عوض کنم هیچی دیگه کارمند بانک بهم گفت به سلامت به همین راحتی:43_slight_frown:

چه حرف بیخودی زده.. بانکای دیگه که ما رفتیم همونجا طرف کارتتو میکشه رمز جدید پرینت میکنه میده بهت...  :|

لینک به دیدگاه

این دقیقا مدرک استثمار پنهانی که از بیشتر از 80 درصد کل مردم ایران میشه... حالا هی میان میگن استثمار اینگلیس و امریکا و.... پیدا کنید پرتقال فروش را

لینک به دیدگاه

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه آستان قدس بانک قرض‌الحسنه بدون ربا تاسیس می‌کند گفت: مردم در عرصه‌های مختلف با وجود مشکلات پای کار آمدند و امروز نوبت مدیران است تا گره مشکلات را باز کنند

http://aftabnews.ir/fa/news/471587/آستان-قدس-هم-بانکدار-می‌شودرئیسی-بانک-قرض‌الحسنه-بدون-ربا-تاسیس-می‌کنیمبا-آقای-سیف-صحبت-کردم

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/19, 19:19:36، mnbv172 گفته است :

سلام دوست عزیز اگه شما خونه رو با وام خریدید و فروشنده گفته وام رو  خونه هستش 

سود مشارکت تا روز تحویل خونه و دریافت وام بعهده فروشنده هستش  مگه اینکه طرف  سو استفاده کرده باشه و سودش رو گردن شما انداخته باشه  

پس دقت کنید هیچ پولی بابت اوراق بعهده شما نیست و باید اپارتمان ساز پرداخت کنه 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sajad25 گفته است :

سلام دوست عزیز اگه شما خونه رو با وام خریدید و فروشنده گفته وام رو  خونه هستش 

سود مشارکت تا روز تحویل خونه و دریافت وام بعهده فروشنده هستش  مگه اینکه طرف  سو استفاده کرده باشه و سودش رو گردن شما انداخته باشه  

پس دقت کنید هیچ پولی بابت اوراق بعهده شما نیست و باید اپارتمان ساز پرداخت کنه 

سلام داداش  آره توقراداد کامل نوشته شده 35 میلیون وام اما الان برای من زده 45 میلیون 

شکایت کنم یعنی ؟ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...