رفتن به مطلب

پاور گرین سری UK

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام مجدد xD

با خوندن چندین نظر از کاربران به شک افتادم که پاور 650 uk کیفیت لازم رو داره یا نه دوستانی که خریداری کردن میتونن نظرشون رو بگن؟ و اینکه اگه پاور خوبی نیست تو همین محدوده قیمت (فوقش ۱۰۰ تومن بالاتر) چه پاوری پیشنهاد میدن؟

لینک به دیدگاه

سلام

من حدود یک سال و نیم رو سیستمم داشتم و مشکلی باهاش نداشتم . صدای کمی داره و شنیده نمیشه. تنها مشکلی که داره یک کم کابل هاش خشکه. با 100 تومن بالا تر جایگزین خیلی متفاوتی پیدا نمی کنی تقریبا باید 150 تا 200 دیگه هزینه کنید تا بتونید یک پاور با استاندارد گلد پلاس از برند معتبر تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

با سلام مجدد xD

با خوندن چندین نظر از کاربران به شک افتادم که پاور 650 uk کیفیت لازم رو داره یا نه دوستانی که خریداری کردن میتونن نظرشون رو بگن؟ و اینکه اگه پاور خوبی نیست تو همین محدوده قیمت (فوقش ۱۰۰ تومن بالاتر) چه پاوری پیشنهاد میدن؟

پاور بسیار با کیفیتی است دوست عزیز!

من خودم 1 سال دارم استفاده میکنم 24/7 و هم از بابت صدای فن قریب به 0 و هم از کیفیت خازن های تعبیه شده را ضی هستم!

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

در 15 دقیقه قبل، mohi گفته است :

در 8 دقیقه قبل، S4INT-SHADOW گفته است :

پاور بسیار با کیفیتی است دوست عزیز!

من خودم 1 سال دارم استفاده میکنم 24/7 و هم از بابت صدای فن قریب به 0 و هم از کیفیت خازن های تعبیه شده را ضی هستم!

تشکر از توجه شما xD

در این صورت همین پاور فکر کنم گزینه خیلی خوبی باشه

لینک به دیدگاه

سلام. پاور های گرین در مقایسه با پاور های دیگه نتایج نا امید کننده ای داشتن و اگر میتونین از مارک دیگه ای تهیه کنید . البته هزینه اونهم بالاتره. اما خود بنده پاور گرین دارم و راضیم و تاحالا هیچ مشکلی ندیدم اما اگر از برند دیگه ای بگیرید مثل کورسیر بهتره.

لینک به دیدگاه

پاور گرین سری UK گولدش خوبه از کورسیر VS هم بهتره

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام. پاور های گرین در مقایسه با پاور های دیگه نتایج نا امید کننده ای داشتن و اگر میتونین از مارک دیگه ای تهیه کنید . البته هزینه اونهم بالاتره. اما خود بنده پاور گرین دارم و راضیم و تاحالا هیچ مشکلی ندیدم اما اگر از برند دیگه ای بگیرید مثل کورسیر بهتره.

حالا باز هم مدل های دیگه رو اه میندازم چیز بهتری دیدم اونو تهیه میکنم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

پاور گرین سری UK گولدش خوبه از کورسیر VS هم بهتره

سلام ویژه به آرمین جان

تاپیک رو نورانی کردید xD

بسیار هم ممنون

ویرایش شده توسط CleverM
اشتباه تایپی ?
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...