رفتن به مطلب

sleep در ویندوز 7

sysman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

حتما همه با امکان sleep در ویندوز آشنا هستید که توی ویندوز 7 خیلی بهتر هم عمل میکند

مشکلی که برای من بوجود آمده عمل عملکرد صحیح ویندوز هست (شاید هم یک مشکل سخت افزاری وجود داشته باشه)

ویندوز را از نو که نصب میکنم حالت sleep به درستی کار میکنه و مشکلی ندارد ولی بعد از چند وقت کار کردن و نصب برنامه وقتی

sleep میکنم تصویر از روی مانیتور میره و کامپیوتر به حالت sleep در نمیاد و فن های سیستم همچنان در حال کار میمانند.

کسی با این مشکل برخورد نکرده؟

لینک به دیدگاه

خب مشکل از خیلی چیز ها میتونه باشه

ابتدا به ساکن بهتره بایوس رو ارتقاع بدین

بعدش توجه کنید بعد از نصب چه برنامه ای این مشکل پیش میاد

یا اینکه موقع اسلیپ کردن تمامی برنامه های باز رو ببندید و اسلیپ کنید(چندین بار اینکارو انجام بدین تا مطمئن بشید بدون مشکل انجام میشه یا نه)

بازم اگه نتیجه نگرفتید برید سراغ سرویس ها- تمامی سرویس ها غیر ضروری (غیر سیستم عاملی) رو میتونید از داخل ,sconfig سربرگ services مشاهده کنید، البته با تیک زدن گزینه ی پایین سمت چپ(hide all non microsoft services)

با غیر فعال کردن غیر ضروری هاشون اسلیپ کردنو باز تست کنید وببینید با مشکل برخورد میکنید یا نه

در نهایت اینکه چون از راه دور نمیشه نظر قطعی درباره عیب برای رفع داد تعویض سیستم عاملتون هست

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

حتما همه با امکان sleep در ویندوز آشنا هستید که توی ویندوز 7 خیلی بهتر هم عمل میکند

مشکلی که برای من بوجود آمده عمل عملکرد صحیح ویندوز هست (شاید هم یک مشکل سخت افزاری وجود داشته باشه)

ویندوز را از نو که نصب میکنم حالت sleep به درستی کار میکنه و مشکلی ندارد ولی بعد از چند وقت کار کردن و نصب برنامه وقتی

sleep میکنم تصویر از روی مانیتور میره و کامپیوتر به حالت sleep در نمیاد و فن های سیستم همچنان در حال کار میمانند.

کسی با این مشکل برخورد نکرده؟

منم این مشکلو دارم. البته نه همیشه . گاهی اینجوری میشه.

هنوز نفهمیدم چرا . ولی احتمالا بخاطر یه برنامه هست , چون وقتی ویندوز میریزم اولا خوبه ولی بعد یه مدت این مشکل پیدا میشه.

لینک به دیدگاه

سلام

ربطی به برنامه ها نداره ربطی به ویندوز هم نداره این یک امکان سخت افزاری هست  @};-

در بایوس خودتون می توانید تنظیم کنید که فن ها روشن باشه و... یا فقط برق داخل رم باشه یا اینکه اتوماتیک باشه و بر اساس انچه که ویندوز می خواهد

یک گزینه به نام suspend هست که دو گزینه ی s1 و s3 و از بعضی مادربورد ها اتوماتیک هم داره s1 یک مدل و s3 مدل دیگر اسلیپ یا استند بای هست

@};-

لینک به دیدگاه

خوب مشکل اینجاست که بدون دست زدن به تنظیمات بایوس این مشکل بوجود میاد. یک ویندوز پاک را نصب میکنم این مشکل نیست

به مرور ایجاد می شود.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز نمی دونم چرا ولی این مشکل روی سیستم اینتل خیلی بیشتره تا ای ام دی

چون من الان با هر دوش کار می کنم

بدون تغییر در بایوس سیستم ای ام دی دچار این مشکل نمیشه

اما سیستم اینتل بعد یک ما و نصب برنامه اینجور میشه

احساس میکنم در اثر نوسانات برقی گزینه suspend تغییر میکنه

چون تغییرشو دیده و با برگرداندن به حالت اولیه این مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...