رفتن به مطلب

تشخیص ps4 دست دو از نو

محمد شيرزادي
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من دیروز یه ps4 s از بازار خریدم اصلا هم ندیدمش فروشنده گفت توی مغازه موجود نداره.

عکس شماره سریال رو برای من توی تلگرام فرستاد و گذاشتم تا برام روش بازی نصب کنه 

یعنی پلمپ رو باز کنه و بازی بریزه روش ممکنه یه ps4 دست دو بهم بده .؟

میشه چند تا ره معرفی کنین که چجوری بفهمم اون ps4 که شماره سریالش رو برام فرستاده دست دو نباشه؟

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، محمد شيرزادي گفته است :

سلام دوستان من دیروز یه ps4 s از بازار خریدم اصلا هم ندیدمش فروشنده گفت توی مغازه موجود نداره.

میشه چند تا ره معرفی کنین که چجوری بفهمم اون ps4 که شماره سریالش رو برام فرستاده دست دو نباشه؟

هیچ جوری نمیتونید بفهمید 

حضوری میرفتید یا اول تحویل میگرفتید بعد دوباره ارسالش میکردید براش تا بازی نصب کنه 

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط SamanSina
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، SamanSina گفته است :

یا اینکه خودش یه علامتی چنین چیزی یه جاییش قرار میداد تا اون موقع بشه فهمید.به شرطی که طرف نفهمه ها

اگر میرفت اونجا ک اینکار رو کنه فقط میاس یه عکس از بارکد بگیره و علامت گذاری لازم نداره 

کارخونه قبل شما این فکرا رو کرده شما اولین نفر نیستی 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، محمد شيرزادي گفته است :

یک عکس از شماره سریال گرفت و یکی از برچسب پلمپ. 

ممکنه پلمپ مال یک دستگاه دیگه باشه. 

البته گارانتی هم داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دستگاهی که دسته دو باشه باید اثرات خاک و گرد و غبار روش باشه . به علاوه کابل ها و اتصالات دستگاه بر اثر ورود و خروج به پورت ها باید دارای ساییدگی باشه  . این به خلاقیت و دقت شما بستگی داره که بتونید این نشانه ها رو پیدا کنید . اون فردی هم که بازی رو نصب کرده ، فقط اقدام به نصب بازی نکرده و 100% خودش یه دست بازی هم کرده . پس در هر صورت دسته دو محسوب میشه . خوشبینانه ترین حالتش اینه که طرف اک دستگاه رو باز کرده و بازی ریخته و بدبینانه ترینش اینه که یه دستگاه تمیز گیر آورده و به شما غالب کرده...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...