رفتن به مطلب

راهنمائي جهت خريد چند كاره ليزري رنگي

MicroSystem
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود به همگي

يه دستگاه چند كاره برا دفتر كارم ميخوام (اگه خدا قبول كنه مدرس دانشگاه هستم) كه اين امكانات رو داشته باشه.

1- پرينتر ليزري رنگي - اسكنر - كپير باشه فاكس هم بود بد نيست.

2- كاغذ دو رو پرينت كنه ( نه اينكه خودم كاغذ رو در بيارم اون روش كنم، خودش اين كار رو انجام بده)

3- كاغذ كش داشته باشه به اينصورت كه مثلا من 100 تا كاغذ دو رو A4 بهش بدم خودش اتوماتيك يكي كي بكشه تو و دست آخر يه فايل PDF بهم تحويل بده ( اصلا همچين چيزي هست)

4- تونر هاي سياه و سفيد و رنگيش جدا باشند چون كار من با تونر سياه بيشتره و اينطور نشه كه تونر سياه تموم شده باشه رنگيها پر و مجبور بشم كل تونرش رو عوض كنم.

بودجه هم تاحدود 600 ميتونم هزينه كنم. يكي از دوستان سامسونگ خريده بود ميگفن فلاني كه كانن خريده كيفيت پرينتش بهتره. آيا اين موضوع واقعيت داره؟

ویرایش شده توسط MicroSystem
لینک به دیدگاه

کسي کمک نميکنه؟

سلام دوست عزیز از برند کانون میتونید مدل i-SENSYS MF4380dn رو استفاده کنید درضمن pdf هم ذخیره میکنه و در محیط شبکه کارایی داره

لینک به دیدگاه

HP All-in-Ones CM1312nfi هست با قیمت 590.000 تومان

فقط 2 رو نمیزنه . ولی 50 تا کاغذ اتومات میکشه .

ویرایش شده توسط hamed
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز از برند کانون میتونید مدل i-SENSYS MF4380dn رو استفاده کنید درضمن pdf هم ذخیره میکنه و در محیط شبکه کارایی داره

متاسفانه این پرینتر تک رنگ هست .

لینک به دیدگاه

HP All-in-Ones CM1312nfi هست با قیمت 590.000 تومان

فقط 2 رو نمیزنه . ولی 50 تا کاغذ اتومات میکشه .

ممنون ولي 2 رو زدن خيلي مهمه و مهمتر از کاغذ کشيدن هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...