رفتن به مطلب

روشن شدن سیستم با مکافات زیاد ولی عدم تصویر دهی

Zoroaster
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بنده تو این تاپیک قبلیم

درمورد اینکه سیستم روشن نمیشد توضیح دادم و گفتم که اخر سر با ۱۰ ساعت صبر کردن بدون باتری و سیم پاور و روشن شدن متاسفانه سیستم تصویر نمیده چه با کارت گرافیک و چه با گرافیک انبرد مانیتور هم مشکلی نداره . فن سی پی یو و پاور کار میکنه ولی هیچ تصویری نشون داده نمیشه و پیام no signal cable نشون داده میشه.چه بلایی سر سیستم من اومده

ویرایش شده توسط zoroaster
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من تصور میکنم که مادربرد تون سوخته اما مطمئن نیستم، امیدوارم دوستان دیگر با اطلاعات جامع تر شما رو راهنمایی کنند.

پ.ن: احیانا کارت دیباگر ندارید که تست کنید؟

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Saman Taji گفته است :

دوست عزیز من تصور میکنم که مادربرد تون سوخته اما مطمئن نیستم، امیدوارم دوستان دیگر با اطلاعات جامع تر شما رو راهنمایی کنند.

پ.ن: احیانا کارت دیباگر ندارید که تست کنید؟

سلام ممنون چراغ های روی بورد روشن میشه ولی خود سیستم روشن نمیشه اون یکی دوباری هم که روشن شد فن سی پی یو کار میکرد ولی هیچ تصویری نداد. با این حال بازم بود سوخته یعنی؟

لینک به دیدگاه

من این طور فکر میکنم که مادربرد مشکل داره چون روشن  میشه یعنی برق در مادربرد در جریان هست ولی متاسفانه سیستم جواب نمیده و مشکلاتی که هم قبلا داشتید و در تایپیک های دیگه عنوان کردید هم دلیل بر علت این ماجراست... شما سعی کنید قطعات اصلی مثل پردازنده و رم و کارت گرافیک روی سیستم دیگه ای هم تست کنید یا اصلا مادربرد رو برای امتحان جایی ببرید تا مطمئن بشید.

پ.ن: باز هم میگم که اطلاعات من در این مورد کامل نیست و امیدوارم دیگر دوستان هم کمک کنند... 

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

اینم بگم که اون یکی ۲ بار با مکافات روشن شد ولی الان بازم مثل قبل روشن نمیشه. (چراغ مادربورد همچنان روشن)

لینک به دیدگاه

احیانا باطری بایوستون مشکل دار نشده؟؟ 

بنده  خودم یه مادربرد داشتم بخاطر باطری بایوس یه مدت طولانی روشن میشد ولی هیچ تصویری نمیداد هرکار کردم نداد! 

آخر بردم مغازه در کمال تعجب باطریشو عوض کرد سالم شد! 

لینک به دیدگاه

رم تک اسلات بنداز چهارگیگ هرسری یک اسلات 

نشد cpuدیگه تست کن

بیشتر این دومورد میشه 

بعد اخرمادربرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...