رفتن به مطلب

هنگ کردن سیستم

jk1368
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در در 1396/05/29, 01:26:19، GRANDAM گفته است :

سلام اقا حامد گل . هرچی ایشون گفتن چشم بسته تایید میکنمxD

من سیپیو زئون e5430 دارم قبلا فنم مشکل داشت پایه هاش شکسته بود بعد تکون میدادی یدفعه جا میفتاد یدفعه خراب میشد.

دما رو 99 اینا بود 100 خاموش میکرد خود به خود و هنگ اینا هم میکرد قبلش اما خیلی کم.

وقتی داغ میکرد روشن میکردی ویندوز بالا میومد بعد  یدفعه خاموش میشد.

سلام وقتی وارد اینترنت میشم cpu تاحد 70-80-90-یا بطور لحظه ای بیشترم میشه طبق task manager یا با عقب جلو کردن فیلم مخصوصا 720 یا 1080 برای دفعات مختلف ../ هنگ میکنه سیستم مخصوصا تو اینترنت وقتی از  hotspot استفاده میکنم برای لود ویدیو تو youtube بیشتر میشه من قبلا با همین سیستم thief یا rise of tomb rider رو بازی کردم اما این جور مشکل نداشت البته تو زمستون اما الان تو استفاده عادی پنجرشده سیستم دیگه مغزم سوت میکشه مخوام از طبقه سوم بندازمش پایین.لطفا مثل دفعات قبل راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط jk1368
لینک به دیدگاه

شما فیلمو اجرا کنین و بزارین همینجوری باز بمونه استوپشم نکنید بعد با real temp دما رو بدید. ممنون.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

شما فیلمو اجرا کنین و بزارین همینجوری باز بمونه استوپشم نکنید بعد با real temp دما رو بدید. ممنون.

سلام بعد از اجرای یک ویدیو 1080 و 4k که حدود 3 الی 4 دقیقه طول کشید اولی بدون تست استرس وبنچ cpu وفقط نمایش task manager ودومی با حالت استرس که در حال اجرای اسلاید دوم موس حالت شناور داشت ودرست کار نمیکرد وچندان در اختیارمن نبود وکلیک کردنش برای عکس گرفتن از صفحه با تاخیربود وچند ثانیه not responpanding داشت وبعد دوباره سیستم هنگ کرد بعد ازاجرای مرحله اسلاید دوم  و ری استارت دادم

ویرایش شده توسط jk1368
لینک به دیدگاه

مشکل پس از دما نیست. اگه میتونین با یه پاور دیگه تست کنید ببینید نتیجه رو.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...