رفتن به مطلب

زمان را برای نرم افزار های بدون کرک نگه دارید

i-man
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

حتما برای شما پیش اومده که نرم افزاری رو دانلود کنید که ترایال زمانی باشه.مثلا برنامه ای که ترایال هستش و بعد از یک ماه دیگه کار نمیکنه و کرک این نرم افزار ها هم به سختی پیدا میشه . به کمک این برنامه میتونید زمان این برنامه ها رو نگه دارید

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...
  • کاربر ویژه

حتما برای شما پیش اومده که نرم افزاری رو دانلود کنید که ترایال زمانی باشه.مثلا برنامه ای که ترایال هستش و بعد از یک ماه دیگه کار نمیکنه و کرک این نرم افزار ها هم به سختی پیدا میشه . به کمک این برنامه میتونید زمان این برنامه ها رو نگه دارید

لینکش کو ؟

لینک به دیدگاه

اتفاقاً در به در دنبال همچین چیزیم فقط امیدوارم نرم افزار خوبی باشه البته تو سایت یوتیوب یه چند تا راه بود ( W32DSM89 + hiew32 ) که راحتترین راه بود اما من نتونستم باش نرم افزارم رو کرک کنم امیدوارم که این چیزی که میگید ترایال نرم افزار من ( direct midi to mp3 converter ) رو برداره

بی صبرانه منتظر اینیم که لینک بزارید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اتفاقاً در به در دنبال همچین چیزیم فقط امیدوارم نرم افزار خوبی باشه البته تو سایت یوتیوب یه چند تا راه بود ( W32DSM89 + hiew32 ) که راحتترین راه بود اما من نتونستم باش نرم افزارم رو کرک کنم امیدوارم که این چیزی که میگید ترایال نرم افزار من ( direct midi to mp3 converter ) رو برداره

بی صبرانه منتظر اینیم که لینک بزارید

با درود:

دوست عزیز ، کرک direct midi to mp3 converter دقیقا کدام ویرایش را می خواهید ؟

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

با درود:

دوست عزیز ، کرک direct midi to mp3 converter دقیقا کدام ویرایش را می خواهید ؟

با تشکر...

با سلام

Direct MIDI to MP3 Converter 6.2

لینک به دیدگاه

خوب اگه قرار بود توضیح بدید و لینک نزارید چرا تاپیک زدید .... از شمایی که تاریخ عضویتتون سال 86 هست بعید بود اینطوری ما رو سرکار بگذارید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب اگه قرار بود توضیح بدید و لینک نزارید چرا تاپیک زدید .... از شمایی که تاریخ عضویتتون سال 86 هست بعید بود اینطوری ما رو سرکار بگذارید

با درود:

دوست عزیز ، پست مورد بحث ، مربوط به تاریخ 21 اردیبهشت سال 1387 می باشد ، و قدیمی است.

و کلا چنین برنامه ای که بتواند برای تمام نرم افزارها ، محدودیت را از بین ببرد ، خیالی بیش نیست .

اگر چنین برنامه ای هم باشد ، فقط و فقط ، مربوط به Cracker های حرفه ای که خودشان Crack می نویسند می باشد و برای افراد و کاربران عادی نمی باشد.

برای هر نرم افزار یا بازی ، باید دنبال کرک مخصوص به خودش باشید ، شاید وقت گیر و مشکل باشد ، اما پیدا می شود.

البته می شود از طریق رجیستری ویندوز و یکی دو نرم افزار مخصوص ، برای گشودن کدهای برنامه استفاده کرد و حتی در رجیستری ویندوز زمان معکوس شدن را متوقف کرد یا اضافه کرد ، که البته باید حداقل برنامه نویس باشید و با چند برنامۀ مختلف ، کار کرده باشید و البته این مواردی که خدمت شما عرض کردم ، برای تمام نرم افزارها قابل اجرا نیست.

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...