رفتن به مطلب

مشکل بوست شدن خودکار گرافیک بعد از یه روز کار کردن

yousefs
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان با هزارتا بدبختی سیستم جدید جمع کردم الان به مشکل برخوردم وقتی ویندوز نصب میکنم همه چی عالی کار میکنه ولی بعد یه روز یا همون از صبح تاشب گرافیک خودکار بوست میشه ویندوزم کلی نسخه نصب کردم باز همونه وین 10و7 

مشخصات سیستم

gpu:msi 1070 gaming x

cpu:i5 7500

min:z270 gaming pro

ram:evox 3000 16gb

لطفا کمک کنید تو یه ماه 50 بار وینن عوض کردم خسته شدم اصلا از دماغم اومد سیستم جدید حالم بهم خورد 

وقتی که تاز وین عوض کردم میرم تو بازی gta v تنظیمات رو اخر نیزارم قشنگ کار میکنه بدون هیچ گیری و دمای گرافیک روی 43 44 دیگه حداکثرش رو 46ولی مثلا بعد یه کامپیوترو روشن میکنم همینجوری بدون اجرای بازی بوست میشه ودماش 46 50میره ولی بازی رو اجرامیکنم هرزچنگاهی گیر کم پشت سر هم یا رفتنی تو چمنا یه کند میشه میترسم مشکل سخت افزاری باشه همه دارییمو ریختم به پاش همه اپدیتارو هم نصب کردم ولی درست نشد 

توحالت عادی یا همون بوست نشده  memory clock روی405 و corecolock روی215 هست ولی توحالت بوست mcروی4007 و ccروی 1500

حتی هاردم کلا فرمت کردم دوباره پارتیشن بندی کردم بازم همونه لطفا کمک کنید روزم با همون کامپیوتر میگذره دیگه اونم برا من نمیوفته خدا هم خندش میگیره چوبش رومن اثر میکنه کلی اتفاق کم بود اینم روش

IMG_20170812_184721.jpg

IMG_20170812_154501.jpg

لینک به دیدگاه

Dadash aval az hame graphic ro dar biar tamizesh kon portesham hamintor o motmaen bash toye pcie x16 zadi dar zemn graphicet age applicationi dare nasb kon ba on clockesho o turbo o boostesho mitoni control koni. Darmorede dama ham man ye 1080 g1 daram haminjori ro idle 45 inas. Dar zemn setting bazi ro biar pain age bazam lag kard shayad sakht afzari bashe age ravan shod bedon settingeto bayad biari pain. Dar zemn toye bios graphic internal motherboardeto khamosh kon. Windows 10 ham nasb kon hatman.

لینک به دیدگاه

درود

دوست گرامی موارد زیر رو بررسی کن:

اول اینکه وقتی ویندوز بالا میاد بلافاصله میره تو حالت بوست و دیگه هم پایین نمیاد ؟

یا فقط گاهی میره بالا و میاد پایین

دوم اینکه مشکلتون احتمالا نرم افزاریه

حالا اگه کلا بالاست وقتی ویندوز اومد بالا تمام نرم افزارهارو ببند (از کنار ساعت روی آیکن تمام نرم افزارا رایت کلیک کن و exit بزن)

مخصوصا مطمئن شو نرم افزارهای مربوط به گرافیکت همشون بسته بشه مثل افتربرنر و ...

حالا چک کن ببین بازم بالا میره یا خیر

اگه آره تسک منیجر رو باز کن و ببین چه نرم افزارایی از cpu بیشترین استفاده رو دارن (منظور 4 درصد به بالاست)

اگه سیستمی نیستن ببندشون

در پایان هم شما ویندوز رو از اول به صورت safe نصب کن (درایو مورد نظر رو فرمت کن) 

ویندوز 64 بیتی از ویندوز 10 نصب کن

فقط درایور کارت گرافیک که همین امروز از وبسایت انویدیا دانلود کردی رو بریز و ببین مشکلت تو ویندوز پابرجاست یا نه (هیچ نرم افزار اضافه ای به جز 1 گیم که میخوای تست کنی نریز)

ببین احتمالا همین الان شما درایور گرافیکت قدیمیه

قبل عوض کردن ویندوز اونو به آخرین نسخه از طریق وبسایت انویدیا آپدیت کن (موقع نصب درایور هم clean install رو تیکشو بزن)

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، AminC گفته است :

درود. نسخه درایور؟ بدون افتر برنر تست کردید؟

از قسمت کنترل پنل انودیا، از قسمت منوها یک تنظیمی هستش فعال کنید نشون میده کدوم پروسس از گرافیک کار میکشه.

داداش اخرین نسخه 384 رو نصب کردم  باز همون بود رو دوتا ویندوز همون درایو نصب کردم همش با  افتر برنر تست میکنم الان چون چندبار وین نصب کردم درایوره فایل نصبیش پاکشد الان نسخه که تو سیدی گرافیک هست رو نصب کردم 372

اسمه تنظیمو میگی

در 23 دقیقه قبل، Behrouz Molaei گفته است :

Dadash aval az hame graphic ro dar biar tamizesh kon portesham hamintor o motmaen bash toye pcie x16 zadi dar zemn graphicet age applicationi dare nasb kon ba on clockesho o turbo o boostesho mitoni control koni. Darmorede dama ham man ye 1080 g1 daram haminjori ro idle 45 inas. Dar zemn setting bazi ro biar pain age bazam lag kard shayad sakht afzari bashe age ravan shod bedon settingeto bayad biari pain. Dar zemn toye bios graphic internal motherboardeto khamosh kon. Windows 10 ham nasb kon hatman.

داداش کارت با کارت فرق میکنه برا من تو وین هفت فنا خاموش بودنی روی 35 36 دما تو حالت روشن تا30 29هم میاد ویندوزو که اول نصب میکنم بازی تو حالت اولترا روون کار میکنه ولی بعد این که pcخاموش میکنم حالا بعد 12 یا یه روز یگه که روشن میکنم اورکلاک میشه خودبخود اون موقس که بازی رو اجرا میکنم یه زره گیر دما میره بالا

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، packman گفته است :

درود

اول اینکه وقتی ویندوز بالا میاد بلافاصله میره تو حالت بوست و دیگه هم پایین نمیاد ؟

حالا اگه کلا بالاست وقتی ویندوز اومد بالا تمام نرم افزارهارو ببند (از کنار ساعت روی آیکن تمام نرم افزارا رایت کلیک کن و exit بزن)

اگه آره تسک منیجر رو باز کن و ببین چه نرم افزارایی از cpu بیشترین استفاده رو دارن (منظور 4 درصد به بالاست)

اگه سیستمی نیستن ببندشون

در پایان هم شما ویندوز رو از اول به صورت safe نصب کن (درایو مورد نظر رو فرمت کن) 

فقط درایور کارت گرافیک که همین امروز از وبسایت انویدیا دانلود کردی رو بریز و ببین مشکلت تو ویندوز پابرجاست یا نه (هیچ نرم افزار اضافه ای به جز 1 گیم که میخوای تست کنی نریز)

قبل عوض کردن ویندوز اونو به آخرین نسخه از طریق وبسایت انویدیا آپدیت کن (موقع نصب درایور هم clean install رو تیکشو بزن)

مشکلم اولیه

همیشه 64نصب میکنم

میگم که قبلا نصب بود درایور جدید ولی از سایت ایرانی دان کرده بودم ولی بازم همونجوری بود

در 14 دقیقه قبل، packman گفته است :

درود

اگه سیستمی نیستن ببندشون

تو تکست منیجیر چیزی غیر عادی نیست cpu usage 0%یا 1

physical memory:10%گیره

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، AminC گفته است :
  • Click on Start > Control Panel > Nvidia Control Panel.
  • Click on the Desktop menu > Display GPU Activity Icon in Notification Area.
6LKs5bnYTefZQrsLPWPXeDPVyZcrsno2VsGDzyeA
  • Close the Nvidia Control Panel.

داداش دوتا بیشتر گزینه نداره 

الان وینم هفته

15027988786041400495079.jpg

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، packman گفته است :

درود

اگه سیستمی نیستن ببندشون

بزار اپدیت کنم ببینم چی میشه دراویور قدیمی رو از سیف مود پاک کنم اگه اره من بلد نیستم تو چیپست 270 ام اس ای بیارم بلدید بگید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، AminC گفته است :

ویندوز 10 نصب کن و آخرین ورژن درایور

دادش دمت گرم اون روشی که گفتی از پنل  گزینرو انتخاب کنم مثل تکستمنیجر میمونه نگاه کردم دیدم چهارتا برنامه باز بود اونا گرافیکو اشکال میکردن رفتم از تکست منیجر بستمشون درست شد دمتون گرم خیلی اقایید برادری کردین در حق من 

لینک به دیدگاه

سلام. اخرین درایور رو تست کنین.

اون پروسسور ها رو که بستید دوباره اومدن دوباره بستید؟

ببینید نرم افزاری چیزی نیست برای همیشه بلاکشون کنه؟

لینک به دیدگاه

داداش اونو خودم اونجوری کردم بخاطر تکسچر بازی ولی تغییرم نمیدادم باز همونجوری بود gaming appپاک کردم درست شد الان قشنگ کار میکنه از حالت بوست اومد بیرون مشکل برنامه چی بود

لینک به دیدگاه

از روسی دی خودش بعد یه بارم از سایت دان کردم باز همونجوری بود

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، AminC گفته است :

به یاد داشته باشین اگر برنامه‌ای api dx فراخونی کنه حتی اگه جی پی یو زیر لود نبره باز دوباره روی فرکانس پایه کار میکنه. اگر میخواین این تنظیم رو ست کنید از سربرگ دوم برای هر بازی ست کنید.

احتملا این باگ توی یکی از نسخه‌های Gaming app که گرافیک رو زیر لود میبره، هستش. کدوم نسخه رو نصب کردین؟  آخرین نسخه برنامه رو تست کردین؟

فهمیدم میرم سربرگ دوم بازیرو پیدا میکنم بعد تنظیماتش میاد

لینک به دیدگاه

ممنون داداش کارمو راه انداختی مرسی همیشه تو کارات پیروز باشی

لینک به دیدگاه

داداش این باز بوست شد هرموقع تشکر میکنم بازم همینجوری میشه بخدا

لینک به دیدگاه

این هی تون تون برنامه باز میکنه بعد بوست میشه زدم بستم درست شد

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، AminC گفته است :

عجب! باز با تسک منجیر انویدیا چک کنید چیزی داره استفاده میکنه یا نه. به نظرم کاری که گفتم رو انجام بده از سربرگ گلوبال بزار روی حالت power saving یا adaptive. بعد برای بازی ها جداگونه از سر برگ دوم ست کن روی high per.

اینو کارو ردیف کردم 

لینک به دیدگاه

الان خوبه داره خوب کار میکنه میترسم تشکر کنم باز اونجوری شه خودت بدون دیگه صلاحتو خواستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، yousefs گفته است :

توحالت عادی یا همون بوست نشده  memory clock روی405 و corecolock روی215 هست ولی توحالت بوست mcروی4007 و ccروی 1500

سلام

یعنی به صورت ثابت میره  روی حالت مصرف کامل یا فقط به صورت لحظه ای مثلا در حد چند ثانیه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...