رفتن به مطلب

مشکلات عجیب هاردهای سیگیت سری باراکودا

amir_dre
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دوستان مشکلی  که دارم  عنوان میکنم برای بار دوم برام اتفاق افتاده برای همین این تاپیکو زدم تا ببینم این مشکل اپیدمی هست یا فقط من درگیرش هستم .

راستش تو این 12 13 سالی که با کامپیوتر کار میکنم و سیستم دارم  همیشه به سیستم هام میرسیدم و  هیچ وقت به مشکل توی هارد دیسک بر نخورده بودم . تا اینکه :

مورد اول با سیستم AMD :  حدود 4 5 ماه پیش بود که دیدم سیستم  خیلی کند شده دیدم انگار موتور هارد هی خاموش و روشن میشه (ویندوز و برنامه ها روی SSD نصبه ) رفتم تو درایو اولش که خطای پرمیشن ویندوز میداد . خلاصه با هزار بد بختی اطلاعات رو ریختم رو هارد دیگه .  الان  هارد 1 ترابایت سیگیت  باراکودا افتاده گوشه خونه 3 سالم کار کرد و یک دفعه اینطوری شد 

مورد دوم با سیستم intel :  یک هارد 2 ترابایت سیگیت باراکودا گرفتم هارد نو بود اما گارانتیش منقضی شده بود( سازگار ) موقع خرید هم خوب چک کردم هارد چه ظاهری چه نرم افزاری و اوک بود. الان بعد از 3 ماه کارکرد  متاسفانه اون صدای کلیک مانند که بعد از سرچ تو نت ظاهرا بهش Spin Down میگن رو شنیدم . که هر چند دقیقه به گوش میرسه .( هنوز کندی یا خطایی ندیدم البته ) دیتای تو هارد آرشیو هست و 2 عدد SSD  برای ویندوز و کارهای دیگم دارم. دمای هارد از 35 بالاتر نرفته

نمیدونم شانس من هست که 2 تا هارد سیگیت خراب شده یا واقعا اینا مشکل دارند درصورتی که به بهترین شکل از سیستم نگه داری میکنم . 

توی یو تی یوب هم یه کلیپ هست که این مشکل و البته به صورت حاد شده نشون داده چندین کامنت هم زیر نارضایتشونو از سیگیت نوشتن 

https://www.youtube.com/watch?v=xx6GNejwjn4

ویرایش شده توسط amir_dre
لینک به دیدگاه

سلام من هم با مشکل مشابه شما روبرو شدم

هارد من مدل باراکودا نبود مدل freeplay بود که با مشکل مشابه شما روبرو شد و دیگه بالا نیومد

خرابی هاردهای سیگیت نسبت به وسترن به مراتب بالاتره ...

لینک به دیدگاه

یادش بخیر هاردای مکستور بودن قدیم خیلی خوب بودن . الان خودم یه مکستور دارم مال 10 سال پیشه نه یذره سلامتیش کم شده نه پرفورمنسش نه بد سکتور داره و نه چیز دیگه ای. هاردمم دراوردم چند بار از کیسم بعد یکی دوباری افتاده اما هیچ هیچ چیزش نیست.

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

یادش بخیر هاردای مکستور بودن قدیم خیلی خوب بودن . الان خودم یه مکستور دارم مال 10 سال پیشه نه یذره سلامتیش کم شده نه پرفورمنسش نه بد سکتور داره و نه چیز دیگه ای. هاردمم دراوردم چند بار از کیسم بعد یکی دوباری افتاده اما هیچ هیچ چیزش نیست.

احتمالا هاردخیلی ازت خوشش اومده  وِلِت نمیکنه بره اون دنیا xDxD

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

دوست عزیز دیگه چی مثل 10 سال پیش هست که بخواد هارد باشه .....  واقعیت اینه که دیگه همه قطعات از کامپیتور گرفته تا ماشین تا لوازم منزل  همشون دیگه یه طول عمر مفیدی دارن و بعد از اون باید تعویض شن .... خودمه من تو هارد یه بار یه بلایی سرم اومد خیلی از اطلاعاتم پرید و همونایی که که برگشت پول 2 تا هارد نو برام آب خورد بغیر خرید هارد اضافی .... فارغ از مارک و مدل هر هاردی بنظرم زیر سه سال باید عوض شه خصوصا مایی که روزی نزدیک به 10-12 ساعت با سیستم مامون کار میکنیم .... من هاردم سیگیت بود که خراب شد نباید مارک سیگیت رو زیر سوال برد اشتباه از من بود که از یه هارد بالای 4 سال از 8 صبح تا 7-8 غروب کار کشیدم واونم یهو هدش خراب شد .... کسی که برام ریکاوری کرد گفت هارد رو زیر سه سال عوض کن حتی اگه خراب نشده باشه منم حرفشو گوش کردم الان دیگه هیچ مشکلی ندارم البته هارد زیر سه سال هم داشتیم خراب شده اونم دیگه شانس بعدشم باید یه هارد backup داشته باشیم و از اطلاعات واجب کپی بگیریم ....

لینک به دیدگاه

فکر میکنم کاملا حرف اونی که رفتین پیشش اشتباه بوده. والا منم ساعت 12 پا میشم تا 2 شب همش گیم میزنم ربطی به مدتش نداره والا.

هر قطعه ای درسته یه عمر مفیدی داره ولی اگه خراب نشده باشه بندازیش دور کاملا اشتباهه این یعنی اصراف!

الان خیلیا سیستم خیلی قدیمی تر از من دارن استفاده میکنن نمیشه که همه بندازنشون دور و بگن عمر مفیدت تموم شده.

والا منم نگفتم هاردای سیگیت یا کلا هارد های جدید بد هستن میگم هرچی چیز ها جدید تر میشن درسته قابلیت بازدهی خیلی بالاتر و قدرت بالاتری دارن ولی قدرتشون در برابر مشکل و ضربه کمتر و کمتر میشه.

مثلا شما ماشین خیلی قدیمیو که به قول خودت عمر مفیدش تموم شده برای تبلیغش ده نفر میرفتن رو سقفش که بگن خیلی محکمه اما الان دست میزنی سقف ماشین میره تو اما درسته که خیلی بهتر و جدید تر شده اما ضعیف ترم هست.

هرچند وقت یکبار باید همه چیزتو اپگرید کنی ولی نباید چیزای قدیمیتو تا وقتی کاملا سالم هستن بندازی دور بگی عمر مفیدش تموم شده. شما سیستمت مشکل داره حتما هی هارد میسوزونه یا برق زیادی به هارد ت میرسه یا کم وگرنه خودم الان 10  ساله هاردمو دارم کاملا سالمه هرعکسیم میخوای بهت میدم هییییچ کندی سرعتیم نداشته تا حالا.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

فکر میکنم کاملا حرف اونی که رفتین پیشش اشتباه بوده. والا منم ساعت 12 پا میشم تا 2 شب همش گیم میزنم ربطی به مدتش نداره والا.

هر قطعه ای درسته یه عمر مفیدی داره ولی اگه خراب نشده باشه بندازیش دور کاملا اشتباهه این یعنی اصراف!

الان خیلیا سیستم خیلی قدیمی تر از من دارن استفاده میکنن نمیشه که همه بندازنشون دور و بگن عمر مفیدت تموم شده.

والا منم نگفتم هاردای سیگیت یا کلا هارد های جدید بد هستن میگم هرچی چیز ها جدید تر میشن درسته قابلیت بازدهی خیلی بالاتر و قدرت بالاتری دارن ولی قدرتشون در برابر مشکل و ضربه کمتر و کمتر میشه.

مثلا شما ماشین خیلی قدیمیو که به قول خودت عمر مفیدش تموم شده برای تبلیغش ده نفر میرفتن رو سقفش که بگن خیلی محکمه اما الان دست میزنی سقف ماشین میره تو اما درسته که خیلی بهتر و جدید تر شده اما ضعیف ترم هست.

هرچند وقت یکبار باید همه چیزتو اپگرید کنی ولی نباید چیزای قدیمیتو تا وقتی کاملا سالم هستن بندازی دور بگی عمر مفیدش تموم شده. شما سیستمت مشکل داره حتما هی هارد میسوزونه یا برق زیادی به هارد ت میرسه یا کم وگرنه خودم الان 10  ساله هاردمو دارم کاملا سالمه هرعکسیم میخوای بهت میدم هییییچ کندی سرعتیم نداشته تا حالا.

نه منظورم انداخت دور نبود باید به قول شما آپگرید شن و برن یه پله عقبتر جزو  هارد اصلی روشون نباد حساب کنی .... من خودم سیستم دارم برای همین 10 سال پیش و داره کار میکنه ...... هارد چون دیتا داره من چون یه بار بلا سرم اومد دیگه چشمم ترسیده .... نه من همین سیستم روش 3 تا هارد هست هیچ مشکل برقی هم نداره ولی خب یه هاردی زودتر خراب میشه .... 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

من خودم یه هارد داشتم ۷ سال برام کار کرد تازه اونم چجوری

حداقل هفته ای یه بار کیس از بالا میز میفتاد رو زمین و ماهی یه بار هم گند میزدم تو ویندوز ورش میداشتم میبردم پیش داییم اینقدر این کیس ضربه خورد که نگو اخرشم یواش شد خیلی خیلی یواش کلیک راست میکردی تو دسکتاپ قشنگ پنچ دقیقه هنگ میکرد الانم که نمیدونم این سیستم قدیمیه چشه دو تا سیم پاورشو که اتصال میدم روشن بشه کلا هیچی نمیشه

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/25, 15:00:28، CleverM گفته است :

من خودم یه هارد داشتم ۷ سال برام کار کرد تازه اونم چجوری

حداقل هفته ای یه بار کیس از بالا میز میفتاد رو زمین و ماهی یه بار هم گند میزدم تو ویندوز ورش میداشتم میبردم پیش داییم اینقدر این کیس ضربه خورد که نگو اخرشم یواش شد خیلی خیلی یواش کلیک راست میکردی تو دسکتاپ قشنگ پنچ دقیقه هنگ میکرد الانم که نمیدونم این سیستم قدیمیه چشه دو تا سیم پاورشو که اتصال میدم روشن بشه کلا هیچی نمیشه

xD+1

لینک به دیدگاه

دوست عزیز GRANDAM 

چه جوری میشه از حال هاردامون با خبر شیم ...؟ منظورم نرم افزار خوب در این ضمینه اگه میشناسین معرفی کنید هر چند وقت یه بار چک کنیم هاردامون رو  .. ممنون 

ویرایش شده توسط Naser.Morsali
لینک به دیدگاه

اینجور‌که متوجه شدم هاردا سیگیت کاملا شانسیه!

بنده خودم یه Seagate barracuda دارم که ۶-۷ سال پیش تهیش کردم هنوز خدارو شکر بزنیم به تخته آخ نگوفته! تقریبا ۳۰ هزار ساعتیم عمر‌کرده

دو سه تا سیستم عوض کردم هنوز کارمیکنه!! فقط یه مقدار جزیی سرعتش کمتر از هاردا ۷۲۰۰ دیگه تو بازار هستش

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/25, 15:08:07، Naser.Morsali گفته است :

دوست عزیز GRANDAM 

چه جوری میشه از حال هاردامون با خبر شیم ...؟ منظورم نرم افزار خوب در این ضمینه اگه میشناسین معرفی کنید هر چند وقت یه بار چک کنیم هاردامون رو  .. ممنون 

نرم افزار hd tune هست که خیلی معروفم هست و هم وضعیت هاردو نشون میده هم بد سکتور چک میکنه. اگه وارنینگی چیزی داشت یعنی خطریه باید عوض کنین وگرنه هارد هیچ مشکلی نداره.

نرم افزار دیگه ای هم که استفاده میشه Hard.Disk.Sentinel هست . هردو با یه سرچ ساده تو نت پیدا میشن.

اگه هاردتون بد سکتور و یا وارنینگ داشت یا تو نرم افزار دوم سلامتیش کامل نبود مشکل داره و خطریه و اگه هیچ مشکلی نبود میتنین راحت استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است :

دوست عزیز GRANDAM 

نرم افزار 

HD Tune Pro

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

نرم افزار hd tune هست که خیلی معروفم هست و هم وضعیت هاردو نشون میده هم بد سکتور چک میکنه. اگه وارنینگی چیزی داشت یعنی خطریه باید عوض کنین وگرنه هارد هیچ مشکلی نداره.

نرم افزار دیگه ای هم که استفاده میشه Hard.Disk.Sentinel هست . هردو با یه سرچ ساده تو نت پیدا میشن.

اگه هاردتون بد سکتور و یا وارنینگ داشت یا تو نرم افزار دوم سلامتیش کامل نبود مشکل داره و خطریه و اگه هیچ مشکلی نبود میتنین راحت استفاده کنید.

ممنون از راهنمایی.... معمولا  باید هر چند وقت یه بار این تست رو انجام داد ....! آموزش خواصی که نداره کار باهاشون یعنی نزینم هاردو بترکونیم ....!

ویرایش شده توسط Naser.Morsali
لینک به دیدگاه

در در 1396/05/25, 15:23:40، Naser.Morsali گفته است :

ممنون از راهنمایی.... معمولا  باید هر چند وقت یه بار این تست رو انجام داد ....! آموزش خواصی که نداره کار باهاشون یعنی نزینم هاردو بترکونیم ....!

نه خیلی طرز کار باهاش اسونه و خیلی محیط خوب و ساده ای داره که کار باهاش راحته. اگه یکم انگلیستون خوب باشه راحت میتونین باهاش کار کنین اگرم خواستین عکس میگیم براتون میزارم!

هر یه ماه یا 15 روز چک کنین بد نیست.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

نه خیلی طرز کار باهاش اسونه و خیلی محیط خوب و ساده ای داره که کار باهاش راحته. اگه یکم انگلیستون خوب باشه راحت میتونین باهاش کار کنین اگرم خواستین عکس میگیم براتون میزارم!

هر یه ماه یا 15 روز چک کنین بد نیست.

اگه عکس بزاری که تو کدوم تبش باید بری برای چک خیلی خیلی ممنون میشم ... چون الان تو توضیحاتش خوندم قابلیت فرمت کردن و غیره رو داره ترسیدم گفتم بلد نباشم هارد یه طوریش شه .... بازم ممنون 

لینک به دیدگاه

هارد در موقع استفاده به ضربه حساسن. مثل بعضی ها کیسشون پایینه میچرخن که پشت میز بلند بشن پاشون میخوره به کیس. یا دارن بازی میکنن، گیم اور میشن یه مشت جانانه رو میز پیاده میکنن. یا خیلی اهنگ دوس میدارن! هی صدا و بیس رو میده بالا حالشو میبرن کیسو هارد هم کنار سابووفر داره اجداد محترمتونو یاد میکنه.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام.

دوستان ببخشید سوال داشتم منتها ربطی به تاپیک نداره...

منم یه هارد سیگیت دارم 500گیگه.

4تا درایو داره.

یه روز سیستمو روشن کردم دیدم درایو آخری هیچی توش نداره....

پرس ئجو کردم یکی گفت این هارداممکنه این اتفاق براشون بیوفته.

البته هر 200/300تاهارد یکی اینجئری میشه

درایو بپرونه!!!!!

خواستم بدونم میشه همچین چیزی؟

لینک به دیدگاه

اینم خدمت شما. این اولیه جاییه که سلامتیو نشون میده اینم هارد مکستورمهxD

112.thumb.JPG.91f8701bd0184191b2d1714194738535.JPG

اینم اسکن بد سکتور

212.thumb.JPG.2be70a825755d048fd6d343ce8258b12.JPG

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Rasol2000 گفته است :

سلام.

دوستان ببخشید سوال داشتم منتها ربطی به تاپیک نداره...

منم یه هارد سیگیت دارم 500گیگه.

4تا درایو داره.

یه روز سیستمو روشن کردم دیدم درایو آخری هیچی توش نداره....

پرس ئجو کردم یکی گفت این هارداممکنه این اتفاق براشون بیوفته.

البته هر 200/300تاهارد یکی اینجئری میشه

درایو بپرونه!!!!!

خواستم بدونم میشه همچین چیزی؟

درایو کاملا خالیه یا چیزای داخلش معلوم نیست؟

لینک به دیدگاه

هیییچی نیست.

البته فقط بانرم افزار ریکاوری کردم اطلاعاتو نصفونیمه اوورد برام

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Rasol2000 گفته است :

هیییچی نیست.

البته فقط بانرم افزار ریکاوری کردم اطلاعاتو نصفونیمه اوورد برام

نفهمیدم اخر درایوت پره و هیچی توش نیست یا درایوت خالیه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...