رفتن به مطلب

مشاوره ارتقاء قطعات

Recommended Posts

سلام من قصد دارم سیستم را ارتقا دهم

مشخصات من این هست

H61M-A/USB3
پاور گرین 530A
پردازنده i3 3220
گرافیگ R9 270 GAMING 2G

میخوام مادربورد تغییر بدم تا پردازنده Ryzen 5 1600X بگیرم به نظر شما فکر خوبی هست یک مادبورد بهم معرفی کنید مابقی قطعلات که خوب هست گرافیگ منظورم هست بازی هم میکنم و انکود فیلم

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، mohammad_reza98 گفته است :

سلام من قصد دارم سیستم را ارتقا دهم

مشخصات من این هست

H61M-A/USB3
پاور گرین 530A
پردازنده i3 3220
گرافیگ R9 270 GAMING 2G

میخوام مادربورد تغییر بدم تا پردازنده Ryzen 5 1600X بگیرم به نظر شما فکر خوبی هست یک مادبورد بهم معرفی کنید مابقی قطعلات که خوب هست گرافیگ منظورم هست بازی هم میکنم و انکود فیلم

بودجه رو ذکر کنید دوستان خیلی بهتر میتونن کمکتون کنن

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، mohammad_reza98 گفته است :

به نظر شما فکر خوبی هست

بستگی به نیازتون داره ولی 1600x که مد نظر دارید بیشتر از ۴ برابر قوی تر هست تو مولتی کور و انکود فیلم که فکر کنم تجربه خیلی بهتری بهتون بده نسبت به سی پی یو فعلی

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

بودجه رو ذکر کنید دوستان خیلی بهتر میتونن کمکتون کنن

حدود 1500

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

بستگی به نیازتون داره ولی 1600x که مد نظر دارید بیشتر از ۴ برابر قوی تر هست تو مولتی کور و انکود فیلم که فکر کنم تجربه خیلی بهتری بهتون بده نسبت به سی پی یو فعلی

تعریف سری  Ryzen زیاد شنیدم قیمت اینتل که بالا هست بخصوص اینکه شنیدم دارد سری جدید میاد به بازار به احتمال زیاد هم سری قدیمی توقف تولید میشه فکر کنم Ryzen  بهتر باشد بخرم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohammad_reza98 گفته است :

تعریف سری  Ryzen زیاد شنیدم قیمت اینتل که بالا هست بخصوص اینکه شنیدم دارد سری جدید میاد به بازار به احتمال زیاد هم سری قدیمی توقف تولید میشه فکر کنم Ryzen  بهتر باشد بخرم

بله و اینکه لطف کنید میزان رم و فرکانس رو هم بگذارید 

و اینکه با این بودجه و سی پی یو ی مورد نظر فقط امکان ارتقا سی پی یو و مادربرد رو خواهید داشت

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

بله و اینکه لطف کنید میزان رم و فرکانس رو هم بگذارید 

و اینکه با این بودجه و سی پی یو ی مورد نظر فقط امکان ارتقا سی پی یو و مادربرد رو خواهید داشت

فکر کنم فرکانس مادبورد من این باشد

Dual-Channel,DDR3 2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1600/1333/1066 MHz support

فکر کنم 1600 یا 2200 باشد

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، mohammad_reza98 گفته است :

thumb_1488015974_1.jpg
مادربرد ایسوس PRIME B350M-A
وضعیت گارانتی : با گارانتی گارانتی ماتریکس - 3سال     رنگ :

قیمت : ۴۲۳,۰۰۰ تومان    
thumb_1495267265_AMD-RYZEN-5-1400-3.4-GHz-Socket-AM4-Processor-with-Wraith-Stealth-65W-cooler.jpg
سی پی یو ای ام دی Ryzen 5 1600
وضعیت گارانتی : با گارانتی ماتریکس - 2 سال     رنگ :

قیمت : ۹۱۳,۰۰۰ تومان    

من نظرم رو ۱۶۰۰ بدون x هست چون با اور کلاک کردن دقیقا به اندازه 1600x قدرت داره و حدود ۱۰۰ هم اختلاف قیمت دارن مادربرد هم فکر میکنم همین مدل خوبی باشه ولی بازم صبر کنید دوستان نظر بدن

روی رم ها هم یکم تردید دارم 

مبلغ قابل پرداخت :

۱,۳۳۶,۰۰۰ تومان

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، CleverM گفته است :
thumb_1488015974_1.jpg
مادربرد ایسوس PRIME B350M-A
وضعیت گارانتی : با گارانتی گارانتی ماتریکس - 3سال     رنگ :

قیمت : ۴۲۳,۰۰۰ تومان    
thumb_1495267265_AMD-RYZEN-5-1400-3.4-GHz-Socket-AM4-Processor-with-Wraith-Stealth-65W-cooler.jpg
سی پی یو ای ام دی Ryzen 5 1600
وضعیت گارانتی : با گارانتی ماتریکس - 2 سال     رنگ :

قیمت : ۹۱۳,۰۰۰ تومان    

من نظرم رو ۱۶۰۰ بدون x هست چون با اور کلاک کردن دقیقا به اندازه 1600x قدرت داره و حدود ۱۰۰ هم اختلاف قیمت دارن مادربرد هم فکر میکنم همین مدل خوبی باشه ولی بازم صبر کنید دوستان نظر بدن

روی رم ها هم یکم تردید دارم 

مبلغ قابل پرداخت :

۱,۳۳۶,۰۰۰ تومان

سلام تشکر منتظر نظرات متخصصان  انجمن هستم

لینک به دیدگاه

سلام

دوست من برای ارتقاع باید هم CPU هم mb و هم ram رو ارتقاع بدید . رم های ایشون ddr3 هست که بورد جدید به رم ddr4 نیاز داره

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، JDM گفته است :

سلام

دوست من برای ارتقاع باید هم CPU هم mb و هم ram رو ارتقاع بدید . رم های ایشون ddr3 هست که بورد جدید به رم ddr4 نیاز داره

بله متاسفم منم برا همین نظر ندادم در مورد رم  چون دقیق نمیدوستم رمشون ddr3 یا ddr4 هست 

فکر کنم با حدود ۱۵۰ که اضافه میاد با سی پی یو و مادر بردی که پیشنهاد دادم و فروش مادر برد و رم و سیپیو قبلی یتونن یه رم خوب بگیرن

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، JDM گفته است :

سلام

بله الان مشخصات مادبورد خواندم متوجه شدم قدرت کارت گرافیگ مناسب هست برای گیم؟

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، mohammad_reza98 گفته است :

بله الان مشخصات مادبورد خواندم متوجه شدم قدرت کارت گرافیگ مناسب هست برای گیم؟

بستگی به انتظار خودتون از کیفیت داره ولی در کل مناسب هستش

لینک به دیدگاه

سلام به نظرم شما به جای 1600X برین یه 1500x بگیرین و گرافیکو ارتقا بدین چون تو بازیای جدید حتما با این گرافیک به مشکل میخورید. گرافیک خودتونو بفروشید و یه گرافیک مدل بالاتر بگیرید وگرنه سیپیو قوی و گرافیک ضعیف بدردی برای گیم نمیخورهxD

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام به نظرم شما به جای 1600X برین یه 1500x بگیرین و گرافیکو ارتقا بدین چون تو بازیای جدید حتما با این گرافیک به مشکل میخورید. گرافیک خودتونو بفروشید و یه گرافیک مدل بالاتر بگیرید وگرنه سیپیو قوی و گرافیک ضعیف بدردی برای گیم نمیخورهxD

منم میخواستم همینو پیشنهاد بدم ولی ایشون انکود فیلم هم انجام میدن و خب فکر کنم اون به گیم ارجحیت داشته باشه برا ایشون

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

تشکر چه گرافیگی پشنهاد میدی قیمت دسته دوم کارت گرافیگ من الان چقدر هست تا بفروشم

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/27, 19:23:39، CleverM گفته است :

منم میخواستم همینو پیشنهاد بدم ولی ایشون انکود فیلم هم انجام میدن و خب فکر کنم اون به گیم ارجحیت داشته باشه برا ایشون

بله ایشون اصلا کارتشون خیلی ضعیف هست و این بازیای امروزیو با کیفیت پایین باید اجرا کنن و برای بازیای اینده فوق العاده کم میاره . مموری هم که 2 هست که بازیا دارن میرن رو4

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، mohammad_reza98 گفته است :

تشکر چه گرافیگی پشنهاد میدی قیمت دسته دوم کارت گرافیگ من الان چقدر هست تا بفروشم

والا هر مدل بالاتر بهتر شما باید بودجه نهاییتون رو بگید تا کارت مناسبتون رو بگم.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، GRANDAM گفته است :

والا هر مدل بالاتر بهتر شما باید بودجه نهاییتون رو بگید تا کارت مناسبتون رو بگم.

با فروش کارت گرافیگ حدود 1 تومان میتوانم جور کنم

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، mohammad_reza98 گفته است :

با فروش کارت گرافیگ حدود 1 تومان میتوانم جور کنم

با این بودجه میتونین یه 970 و یا  r9 290x بگیرین اما اگه یکم بتونین بازم بودجه رو بالاتر ببرین 980 هم موجوده حتی تو همین لیون.

شما پردازنده 6 هسته ای رایزنم میگرفتی با گراف ضعیف به دردت نمیخورد خوب شد گذاشتی برای نظر سنجی .

درکمال تعجل نمیدونم چرا دوستان به ضعف قدرت کارت شما اشاره نکردند.

اگر در توانتون بود خیلی بهتر میشد تا اومدن سری کافی لیک صبر کنی چون xore i3 با چهار هسته میاد که اگه قیمتش مناسب باشه بهتر از 1500x هست البته در گیم و در سری جدید اینتل نمیدونم فاصله خیلی زیاد قدرت رایزن در رندر جبران شده یانه. اگر اینطور نبود همون رایزن عالیه.

لینک به دیدگاه

ب نظرم اگه هدف اصلی گیم نیست با فروش بلندل قبلی الان یه باندل 1600X با 16 گیگ رم ببندین در اینده هم با فروش کارت قبلی گراف 1050ti یا 980 بخرین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...