رفتن به مطلب

عدم روشن شدن چراغ کیبورد لپ تاپ

rezazare1234
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

خداروشکر این مشکل با تعویض bios حل شد.

اما متاسافانه جدید به مشکل جدیدی خوردم.

سرعت دیر روشن شدن لپ تاپ رفع شد. اما الان چراغ های کیبورد دیگه روشن نمیشه.
لازم به ذکر است همیشه موقع روشن کردن لپ تاپ در حد یک ثانیه روشن میشد، الان نه در محیط ویندوز و نه زمان شروع کار روشن نمیشه.

و من حدس میزنم مربوط به بایوس باشه ، چون بایوس قبلی خودش روشن میشود اما سرعت بالا امدن به شدت کم بود.

من این موضوع به تعمیرگاه گفتم ، گفت نمیشه حلش کرد بایوس ، مدل ماربرد شما رو گذاشتیم.

الان من یک سوال مهم دارم.
من همیشه از لینک زیر ، درایورهای ویندوز ، ازجمله بایوس میگردم
https://www.asus.com/Laptops/N550JK/HelpDesk_Download/
این برای خود سیستم عامل من هستش ، مدل لپ تاپ من asus n500 jk هستش

من امدم مثل همیشه با برنامه خود ایسوس winflash بایوس آپدیت کنم.
که با پیغام زیر مواجه شدم!

1-jpg

خیلی برام عجیب بود میگه شما نمیتونید . با این فایل اپدیت کنید چون مدل شما n550 jv است ! در صورتی که قبل از تعمییر در این قسمت زده بود n550jk

بعد از تماس با تعییرکار ، گفته شد ، ما براساس مارد برد شما بایوس قرار دادیم .
با برنامه cpu -z بررسی کردم....
دیدم مدل مارد برد زده n550jv

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/attachments/f304/20986d1503056327-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-2-jpg

حالا سوال من اینه ، چرا مدل لپ تاپ من asus n550jk است ، اما مدل مادربرد n550jv ?

ایا این برنامه ها مدل بایوس ، همون مدل مادربرد میگیرند؟ اخه قبلا با لینک بالا بایوس من اپدیت میشد ، اما الان میگه این مدل برای شما نیست.

اینکه چراغ کیبورد روشن نمیشه ، مطمئنم از بایوسه ، به نظرتون چه کار میتونم بکنم

من مطمئنم بایوس قبلی من مدلش asus n550 jk بود.

لطفا راهنمایی کنید

قبلا لپ تاپ من با درایور بایوس n550jk اپدیت میشد ، اما جدیدا با مدل n550jv شناسایی و اپدیت میشود.

من سه تا سوال از شما دارم
1- این مراحلی که گفتید من میتونم خودم انجام بدم ؟ و اگر خیر ، به تعمیرکار بگویم چه کاری انجام دهد.
2- لپ تاپ من الان جز عدم روشن شدن چراغ کیبورد هیچ مشکلی ندارد. خواستم ببینم ایا با نرم افزاری میشه این روشنایی کنترل کرد ، یا وقتی که بایوس نتونه اول روشن کنه دیگه راهی نداره؟
3-هزینه این موردی که گفتید تقریبا چقدر است.

لینک به دیدگاه

cpu z اککثر موارد اشتباه میکنه بهتره توجه نکنید بهش.

چراغ کیبوردم روشن نشه چه فرقی داره؟ کارنمیکنه کیبورد یعنی؟

لینک به دیدگاه

من این همه پول دادم لپ تاپ گرفتم که نور پس زمینه لپ تاپ داشته باشه

حالا بیخیالش بشم؟

بعدام اصلا ربطی به cpu نداره یک ساعت حرف زدم ، گفتم مربوط به بایوسه

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/28, 23:19:31، rezazare1234 گفته است :

حالا بیخیالش بشم؟

دادااش اصن نفهمیدی من چی گفتم کی گفتم مربوط به سیپیوهه

میگم نرم افزار اشتباه نشون میده داداش

لینک به دیدگاه

شما driver solution pack ر ونصب  کنید ببینید درایور چی کم داریداگه درست نشد نسخه ی جدید ویندوز رو بگیرید بنصبید امیدوارم درست بشه اما این قضیه که میگید مدل بایوس ... بنظرمتو ساپورت ایسوز با سریال نامبر جستجو کنید بببینید چی میاد؟ 

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/28, 23:19:31، rezazare1234 گفته است :

حالا بیخیالش بشم؟

دوست عزیز ما اومدیم کمک کنیم اینجوری جواب نباید بدید که.

من منظورم این بود براتون فرقی داره خاموش باشه یا روشن و اینکه ایا کار میکنه با اینکه نور خاموشه کیبورد یا نه
اونم نرم افزار cpu-z خودتون گفتین تست کردین من گفتم اشتباه نشون میده این نرم افزار کی گفتم مشکل مربوط به سیپیو است.

اگر نمیتونید منظور هارو متوجه بشید بگید توضیح بدیم که  چی نوشتیم .

لینک به دیدگاه

ببخشید   شاید تند  جواب دادم.

ببینید بزارید کلی عرض کنم ، لپ تاپ من  قبلا  یک مشکلی داشت کلا روشن نمیشد.

مشکل رفع شد.

مشکل بعدیش این بود که  بعد از 20 ثانیه تازه   صفحه  چک کردن سخت افزار ( بایوس) میاورد . اما در زمان چک کردن یک لحضه پس زمینه کیبورد روشن میشد.

بعد این مشکل ازار دهنده بود ، بردم تعمییر ، اونا  مشکل رفع کردند. و سرعت روشن شدن درست شد. اما دیگه نور پس زمینه کیبورد روشن نمیشه...

مهمترین نکته ای که فهمیدم اینه ، قبلا برای اپدیت بایوس  باید میرفتم تو مدل n550 jk   اما الان برای اپدیت میگه برو روی نسخه n550 jv

فروشنده میگه مدل مادربرد شما n550jv  است.

سول من این بود ایا برنامه ای هست که مدل دقیق  مادربرد نشون بده . یا باید باز کنم دستگاه رو 

درضمن دوستان این مشکل اصلا ربطی به نرم افزار  یا ویندوز نداره

درگذشته به محض روشن شدن  در زمانی که بایوس چک میشد ، پس زمینه کیبورد روشن میشد.یعنی حتی به داخل ویندوز هم نمیرفت.

این موضوع مربوط به بایوسه به نظرمphoto_2017-08-20_01-42-38.thumb.jpg.c11666d0d8da3aa045a0ee47b6d2c7d9.jpg

لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام من هم مشکلم مثله اقای rezazare1234  است قبلا چراغ کیبوردم هنگام روشن شدن 1 ثانیه بالا میومد و خاموش میشد الان دیگه نه روشن میشه و هنگام روشن شدن لپ تاپ 1ثانیه هم روشن نمیشه ویندوز هم عوض کردم درایور atk هم نصب کردم مشکلم حل نشد لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

بخاطر شباهت این دو مدل مادربرد احتمالا بایوس jv براتون فلش زدن با پروگرامر. این مورد برای خودمم پیش اومده بود. خودم asus n551jq داشتم چون مدل کمتر مطرحی بود بایوسش پیدا نمیشد . تعمیرکار برام یه مدل دیگه زد. ایرادی که لپتاپم میاورد این بود با بایوس جدید درایور گرافیک نصب نمیشد. تا بالاخره بایوس  پیدا شد و فلش زدیم و اوکی شد همه چی.

در 2 ساعت قبل، soroushariana9 گفته است :

سلام من هم مشکلم مثله اقای rezazare1234  است قبلا چراغ کیبوردم هنگام روشن شدن 1 ثانیه بالا میومد و خاموش میشد الان دیگه نه روشن میشه و هنگام روشن شدن لپ تاپ 1ثانیه هم روشن نمیشه ویندوز هم عوض کردم درایور atk هم نصب کردم مشکلم حل نشد لطفا راهنمایی کنید

شما بایوس عوض کردین و تغییر مدل لپتاپ  میبینید؟

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۶/۵/۲۸ در 19:47، rezazare1234 گفته است :

خداروشکر این مشکل با تعویض bios حل شد.

اما متاسافانه جدید به مشکل جدیدی خوردم.

سرعت دیر روشن شدن لپ تاپ رفع شد. اما الان چراغ های کیبورد دیگه روشن نمیشه.
لازم به ذکر است همیشه موقع روشن کردن لپ تاپ در حد یک ثانیه روشن میشد، الان نه در محیط ویندوز و نه زمان شروع کار روشن نمیشه.

و من حدس میزنم مربوط به بایوس باشه ، چون بایوس قبلی خودش روشن میشود اما سرعت بالا امدن به شدت کم بود.

من این موضوع به تعمیرگاه گفتم ، گفت نمیشه حلش کرد بایوس ، مدل ماربرد شما رو گذاشتیم.

الان من یک سوال مهم دارم.
من همیشه از لینک زیر ، درایورهای ویندوز ، ازجمله بایوس میگردم
https://www.asus.com/Laptops/N550JK/HelpDesk_Download/
این برای خود سیستم عامل من هستش ، مدل لپ تاپ من asus n500 jk هستش

من امدم مثل همیشه با برنامه خود ایسوس winflash بایوس آپدیت کنم.
که با پیغام زیر مواجه شدم!

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/attachments/f304/20985d1503056099t-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-1-jpg

خیلی برام عجیب بود میگه شما نمیتونید . با این فایل اپدیت کنید چون مدل شما n550 jv است ! در صورتی که قبل از تعمییر در این قسمت زده بود n550jk

بعد از تماس با تعییرکار ، گفته شد ، ما براساس مارد برد شما بایوس قرار دادیم .
با برنامه cpu -z بررسی کردم....
دیدم مدل مارد برد زده n550jv

http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/attachments/f304/20986d1503056327-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9%86-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%DA%A9%DB%8C%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-2-jpg

حالا سوال من اینه ، چرا مدل لپ تاپ من asus n550jk است ، اما مدل مادربرد n550jv ?

ایا این برنامه ها مدل بایوس ، همون مدل مادربرد میگیرند؟ اخه قبلا با لینک بالا بایوس من اپدیت میشد ، اما الان میگه این مدل برای شما نیست.

اینکه چراغ کیبورد روشن نمیشه ، مطمئنم از بایوسه ، به نظرتون چه کار میتونم بکنم

من مطمئنم بایوس قبلی من مدلش asus n550 jk بود.

لطفا راهنمایی کنید

قبلا لپ تاپ من با درایور بایوس n550jk اپدیت میشد ، اما جدیدا با مدل n550jv شناسایی و اپدیت میشود.

من سه تا سوال از شما دارم
1- این مراحلی که گفتید من میتونم خودم انجام بدم ؟ و اگر خیر ، به تعمیرکار بگویم چه کاری انجام دهد.
2- لپ تاپ من الان جز عدم روشن شدن چراغ کیبورد هیچ مشکلی ندارد. خواستم ببینم ایا با نرم افزاری میشه این روشنایی کنترل کرد ، یا وقتی که بایوس نتونه اول روشن کنه دیگه راهی نداره؟
3-هزینه این موردی که گفتید تقریبا چقدر است.

درود بر شما

لب تاب شما ، ابدیت بیوس از طریق نرم افزاری (به وسیله لودر )انجام نشده بلکه ای سی بیوس در اوردن و از طریق پروگرامر فایل دامپ بیوس مدل دیگه ای رو پروگرام کردن. به خاطر همین چراغها روشن نمیشه.

الان هم باید مدل لب تاب شما از طریق پروگرامر دوباره ریخته بشه تا چراغها برگرده

تعمیرکار هم مدل دقیق لبتاب شما رو نداشته که بریزه . چیزی که پیدا کرده ریخته.

دلیل اینکه الان با لودر نمیتونی ابدیت مدل اصلی بریزی دقیقا همینه الان مدل لبتاب شما تغییر پیدا کرده. اول باید فایل دامپ فلش اصلی لب تاب پیدا کنی ، بعد تعمیرکار پشت لبتاب باز کنه و ای سی دار بیاره و پر.گرام کنه درست میشه.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در ۱۳ ساعت قبل، milad.azn گفته است :

بخاطر شباهت این دو مدل مادربرد احتمالا بایوس jv براتون فلش زدن با پروگرامر. این مورد برای خودمم پیش اومده بود. خودم asus n551jq داشتم چون مدل کمتر مطرحی بود بایوسش پیدا نمیشد . تعمیرکار برام یه مدل دیگه زد. ایرادی که لپتاپم میاورد این بود با بایوس جدید درایور گرافیک نصب نمیشد. تا بالاخره بایوس  پیدا شد و فلش زدیم و اوکی شد همه چی.

شما بایوس عوض کردین و تغییر مدل لپتاپ  میبینید؟

الان من باید چیکار کنم؟

لینک به دیدگاه

در ۱۴ ساعت قبل، soroushariana۹ گفته است :

الان من باید چیکار کنم؟

شما فقط گفتی مشکل مشابه. دقیقا مشکلتو شرح بده تا مشخص شه.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

شما فقط گفتی مشکل مشابه. دقیقا مشکلتو شرح بده تا مشخص شه.

مال من لپ تاپ مدل ausus n550j  هست مال من یه بار مشکل سخت افزاری خورد دیگه روشن نمیشد بردم تعمیر کردم لپ تاپ درست شد ولی نور کیبورد دیگه روشن نمیشه درایور atk هم نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد و قبلا هنگام روشن کردن لپ تاپ نور کیبرد1 ثانیه روشن میشد و خاموش میشد الان هنگام روشن کردن نور کیبورد اصلا روشن نمیشه 

لینک به دیدگاه

در ۲ ساعت قبل، soroushariana۹ گفته است :

مال من لپ تاپ مدل ausus n550j  هست مال من یه بار مشکل سخت افزاری خورد دیگه روشن نمیشد بردم تعمیر کردم لپ تاپ درست شد ولی نور کیبورد دیگه روشن نمیشه درایور atk هم نصب کردم ولی مشکل برطرف نشد و قبلا هنگام روشن کردن لپ تاپ نور کیبرد1 ثانیه روشن میشد و خاموش میشد الان هنگام روشن کردن نور کیبورد اصلا روشن نمیشه 

توی بایوس چک کن مدلی ک زده با مدل پشت لپتاپ و جعبه یکیه یا نه. 

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...
در در ۱۴۰۰/۵/۳ در ۰۱:۲۶، milad.azn گفته است :

توی بایوس چک کن مدلی ک زده با مدل پشت لپتاپ و جعبه یکیه یا نه. 

نه پشت لپتاپ n550j هست ولی توی cpu z n550jk هست

لینک به دیدگاه

در ۷ ساعت قبل، soroushariana۹ گفته است :

نه پشت لپتاپ n550j هست ولی توی cpu z n550jk هست

احتمالا باید کارتن و مشخصات رو چک کنی . cpu z و نرم افزار ها از روی بایوس میخونن مدلو. علنا بی استفاده اس. مدل و مشخصات لپتاپ رو سرچ کن مدل دقیق رو از توی نت و جعبه پیدا کن.n550j فقط نسل اون لپتاپ رو نشون میده مهم دو حرف اخر اسمشه ک مشخصات دقیق رو میشه از روش فهمید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...