رفتن به مطلب

چند سوال مختلف

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز xD

سوال اولم اینه که کیبورد و موس Devastator 2 خیلی چشممو گرفته و قشنگه از نظرم که همون روز که دیدمش خواستم خرید بزنم که دقیقا اون روز نسخه ۳ اش معرفی شد منم بیخیال شدم

حالا در کل نسخه ۳ اش به قیمت ۱۸۰تا ۲۰۰ تومن میارزه؟ اصلا کیفیت لازم رو داره، و اینکه با این بودجه ۲۰۰ تومن حدودا چه کیبورد و موس هایی متونم بخرم البته بیشتر با کیفیت بودن کیبورد مد نظرمه

سوال بعدی که داشتم کیس جدیدی که گرین اراعه داده magnum evo کیس خوبیه از نظر شما؟ با توجه به این که جایگاه ۸ فن داره از z4 astiak بهتره؟ 

و کی قراره وارد بازار بشه و با چه قیمتی بین z4 و این کودوم بهتره

البته با تشکر از دوستان xD

سوال جدیدی به ذهنم رسید همین تاپیک رو ویرایش میکنم

ویرایش شده توسط CleverM
لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

سوال بعدی که داشتم کیس جدیدی که گرین اراعه داده magnum evo کیس خوبیه از نظر شما؟ با توجه به این که جایگاه ۸ فن داره از z2 astiak بهتره؟ 

و کی قراره وارد بازار بشه و با چه قیمتی بین z2 و این کودوم بهتره

دوست عزیز من اومدم بگم کیس خوبیه جدیده و اینکه  یه سوال دارم z2 astiak  مگه داریم؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، CleverM گفته است :

با سلام خدمت دوستان عزیز xD

سوال اولم اینه که کیبورد و موس Devastator 2 خیلی چشممو گرفته و قشنگه از نظرم که همون روز که دیدمش خواستم خرید بزنم که دقیقا اون روز نسخه ۳ اش معرفی شد منم بیخیال شدم

حالا در کل نسخه ۳ اش به قیمت ۱۸۰تا ۲۰۰ تومن میارزه؟ اصلا کیفیت لازم رو داره، و اینکه با این بودجه ۲۰۰ تومن حدودا چه کیبورد و موس هایی متونم بخرم البته بیشتر با کیفیت بودن کیبورد مد نظرمه

سوال بعدی که داشتم کیس جدیدی که گرین اراعه داده magnum evo کیس خوبیه از نظر شما؟ با توجه به این که جایگاه ۸ فن داره از z2 astiak بهتره؟ 

و کی قراره وارد بازار بشه و با چه قیمتی بین z2 و این کودوم بهتره

البته با تشکر از دوستان xD

سوال جدیدی به ذهنم رسید همین تاپیک رو ویرایش میکنم

اگر دوست دارید رنگ هارو بتونید عوض کنید مثلا هر رنگی که دوست دارید بذارید نسخه 3 کیبورد رو تهیه کنید ولی اگر نیازی به اون کارتون نیست همه چیزش با نسخه 2 یکیه می تونید یکی از رنگ های نسخه 2 را تهیه کنید

در 7 دقیقه قبل، mohammad1070 گفته است :

دوست عزیز من اومدم بگم کیس خوبیه جدیده و اینکه  یه سوال دارم z2 astiak  مگه داریم؟

سلام منظورشون z4 astiak بوده

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، mohammad1070 گفته است :

متاسفام چون خودم گوشیم z2 بود هی قاطی میکنم مدل کیسو با اون

در 11 ساعت قبل، aminkhatoonabadi گفته است :

اگر دوست دارید رنگ هارو بتونید عوض کنید مثلا هر رنگی که دوست دارید بذارید نسخه 3 کیبورد رو تهیه کنید ولی اگر نیازی به اون کارتون نیست همه چیزش با نسخه 2 یکیه می تونید یکی از رنگ های نسخه 2 را تهیه کنید

نه بیشتر به رنگ قرمزش علاقه دارم بقیشو کاری ندارم ولی اگه نسخه سه اش تونستم گیر بیارم که همونو میگیرم

ولی خب سوال دیگم اینه که کلا با همچین بودجه ۲۰۰تومنی گزینه های بهتری هست واسه انتخاب کردن؟ 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، CleverM گفته است :

متاسفام چون خودم گوشیم z2 بود هی قاطی میکنم مدل کیسو با اون

نه بیشتر به رنگ قرمزش علاقه دارم بقیشو کاری ندارم ولی اگه نسخه سه اش تونستم گیر بیارم که همونو میگیرم

ولی خب سوال دیگم اینه که کلا با همچین بودجه ۲۰۰تومنی گزینه های بهتری هست واسه انتخاب کردن؟ 

گزینه بهتری نیست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...