رفتن به مطلب

سوال در مورد سالم بودن هارد نو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من  تازه یه هارد ۲ ترا خریدم مدل Seagate Barracuda 2TB 64MB Buffer SATA3 و وقتی وصل کردم و با HD Tune  نگاه کردم دیدم Raw Read Error Rate داره. اولش 6500000 بود بعدش که یه کم چیزی ریختم توش بیشتر شد و شد اینی که تو عکس هست. حالا می خواستم ببینم که مشکلی داره اینجوری یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

26-August-2017_00-29.thumb.png.723aa1068d5fce2cc3bfc1366cc4dd4e.png

لینک به دیدگاه

سلام. ساعت کارکردش 1 ساعته اما ممکنه با دستگاه pc3000 اون رو صفر کرده باشن. از کجا خریدی و چه گارانتی ای داره؟

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام. ساعت کارکردش 1 ساعته اما ممکنه با دستگاه pc3000 اون رو صفر کرده باشن. از کجا خریدی و چه گارانتی ای داره؟

سلام دوست عزیز

از همین لیون گرفتم و گارانتی ویستا هست.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Vahid Ebadi گفته است :

سلام دوست عزیز

از همین لیون گرفتم و گارانتی ویستا هست.

یه زنگ بزن ببین چی میگن. البته لیون هیچ موقع جنس فیک یا کارکرده نمیاره. ویستا هم گارانتی جالبی نیست ولی اصلی به حساب میاد.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

یه زنگ بزن ببین چی میگن. البته لیون هیچ موقع جنس فیک یا کارکرده نمیاره. ویستا هم گارانتی جالبی نیست ولی اصلی به حساب میاد.

به لیون زنگ بزنم دیگه اره؟؟  چون الان به پشتیبانیش زنگ میزنم خاموشه. اون یکی هم رو فکسه:(

اگه شماره دیگه ی می دونید بگید لطفا.

لینک به دیدگاه

به شماره توی فروشگاه قصمت پشتیبانی بزنین. اگه کسی بر نداشت احتمالا دستشون بنده یا از اقای معتمدی بپرسین که کی میان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...