رفتن به مطلب

تفاوت فرکانس اسمی و واقعی رم

Naughty boy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان رو رم من نوشته فرکانس 2800 ولی در بایوس 2133 نشون میده

چطور میتونم رم رو به فرکانس واقعیش برسونم؟

تو نت سرچ کردم و توضیحاتی داده شده بود ولی اکثر نوشته ها مربوط به بردهای قدیمی و همچنین ناقص و گنگ بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر از پلتفورم اینتل استفاده می کنین و برد و پردازنده هم ساپورت رم با این فرکانس رو داشته باشن در بایوس یه گزینه ای دارین به نام XMP که با فعال کردنش میتونی از رمها در فرکانس 2800 بهره ببرید.

لینک به دیدگاه

سلام . اکثر مادربرد های جدید رم رو با فرکانسای 2800-3000-3200-4400و.... به صورت معمولی ساپورت نمیکنن و این فرکانس هارو به صورت اورکلاک ساپورت میکنن.

اگر از سیستم اینتلی استفاده میکنین تو بایوستون یه گزینه هست که اسمش xmp هست و با فعال کردن اون اگه مادربردتون 2800 رو به صورت اورکلاک ساپورت کرده باشه رمتون به فرکانس اصلی خودش برمیگرده.

اگر از پلتفرم amd استفاده میکنید (زیاد با amd اشنا نیستم) میتونید رمتون رو خودتون اورکلاک کنید و به فرکانس اصلیش برسونید و لذت ببرید.

:10_wink:موفق باشید:10_wink:

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام . اکثر مادربرد های جدید رم رو با فرکانسای 2800-3000-3200-4400و.... به صورت معمولی ساپورت نمیکنن و این فرکانس هارو به صورت اورکلاک ساپورت میکنن.

اگر از سیستم اینتلی استفاده میکنین تو بایوستون یه گزینه هست که اسمش xmp هست و با فعال کردن اون اگه مادربردتون 2800 رو به صورت اورکلاک ساپورت کرده باشه رمتون به فرکانس اصلی خودش برمیگرده.

اگر از پلتفرم amd استفاده میکنید (زیاد با amd اشنا نیستم) میتونید رمتون رو خودتون اورکلاک کنید و به فرکانس اصلیش برسونید و لذت ببرید.

:10_wink:موفق باشید:10_wink:

بله از پلتفرم اینتل استفاده میکنم و مادربوردم این فرکانس رو پشتیبانی میکنه

xmp دقیقا کدوم بخش بایوس هست و اینکه فرکانس رو اگر به این روش به فرکانس اسمی برسونم مشکلی واسه رم ها ایجاد نمیشه؟مثلا گرمای بیش از حد؟

و اگه میشه دقیق و کامل بگید مراحلش رو

لینک به دیدگاه

در در 1396/06/04, 16:25:30، Keykhosro.Goorani گفته است :

بله از پلتفرم اینتل استفاده میکنم و مادربوردم این فرکانس رو پشتیبانی میکنه

xmp دقیقا کدوم بخش بایوس هست و اینکه فرکانس رو اگر به این روش به فرکانس اسمی برسونم مشکلی واسه رم ها ایجاد نمیشه؟مثلا گرمای بیش از حد؟

و اگه میشه دقیق و کامل بگید مراحلش رو

ببینید شما فرض کنید یک سیپیو دارید که اونو میزارید رو مادربردتون بعد برای پایین اومدن دما فرکانس اونو میارید پایین در نتیجه سیپیو هم خنک تر میشه و البته ضعیف تر. اگر شما فرکانسو بخواین ببرین بالا به همون دمای قبلی میرسه و دما همون دمای عادیه. هرچی کمتر کار بکشین از قطعات خنک ترن قطعا و مادربرد شما فرکانس رمو خودکار اورده پایین و کاهشش داده چون از اون فرکانس به صورت اور پیشتیبانی میکرده . در نتیجه الان دمای پایینتری دارین ولی اگه به فرکانس عادیش برگردونیدش دما بالا میره ولی به حد معمولی خودش برمیگرده( هر قطعه ای برای محدوده کاری خودش بهینه شده) پس یعنی شما با برگردوندن به فرکانس اصلیش اصلا خطری نداره و فقط شما استفاده عادیتونو میکنید.

راستش من مادربرد خودم 775 هست و خیلی قدیمیه و من خودم رممو با اورکلاک افزایش دادم فرکانسشو و با سیستمای جدید اشنا نیستم:1_grinning: ولی میتونین با یه سرچ ساده راحت اموزش فعال سازیشو پیدا کنید که در کدوم قسمت بایوسه:1_grinning:

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

ببینید شما فرض کنید یک سیپیو دارید که اونو میزارید رو مادربردتون بعد برای پایین اومدن دما فرکانس اونو میارید پایین در نتیجه سیپیو هم خنک تر میشه و البته ضعیف تر. اگر شما فرکانسو بخواین ببرین بالا به همون دمای قبلی میرسه و دما همون دمای عادیه. هرچی کمتر کار بکشین از قطعات خنک ترن قطعا و مادربرد شما فرکانس رمو خودکار اورده پایین و کاهشش داده چون از اون فرکانس به صورت اور پیشتیبانی میکرده . در نتیجه الان دمای پایینتری دارین ولی اگه به فرکانس عادیش برگردونیدش دما بالا میره ولی به حد معمولی خودش برمیگرده( هر قطعه ای برای محدوده کاری خودش بهینه شده) پس یعنی شما با برگردوندن به فرکانس اصلیش اصلا خطری نداره و فقط شما استفاده عادیتونو میکنید.

راستش من مادربرد خودم 775 هست و خیلی قدیمیه و من خودم رممو با اورکلاک افزایش دادم فرکانسشو و با سیستمای جدید اشنا نیستم:1_grinning: ولی میتونین با یه سرچ ساده راحت اموزش فعال سازیشو پیدا کنید که در کدوم قسمت بایوسه:1_grinning:

یک سوالی داشتم من رمم معمولیه

1333

افزایش بدم به 1600 مشکی پیش نمی یاد

نمی سوزه ؟

hp هست

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

یک سوالی داشتم من رمم معمولیه

1333

افزایش بدم به 1600 مشکی پیش نمی یاد

نمی سوزه ؟

hp هست

سلام:1_grinning:

هیت سینک داره؟ من رمم 800 بود کردم 960 هیچی نشده همه تستام کردم راستش نمیتونم تضمین کنم میسوزه یا نه چون هیچ چیز غیر قابل پیش بینی نیست:1_grinning:

ولی اکثر اوقات یه لول بالاتر بردن فرکانس بدون مشکل انجام میشه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

دوستان رو رم من نوشته فرکانس 2800 ولی در بایوس 2133 نشون میده

چطور میتونم رم رو به فرکانس واقعیش برسونم؟

تو نت سرچ کردم و توضیحاتی داده شده بود ولی اکثر نوشته ها مربوط به بردهای قدیمی و همچنین ناقص و گنگ بود

داداش مدل رم و مادربرد رو بگید بد نیست تا دوستان جواب کامل بدن 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

هیت سینک داره؟ من رمم 800 بود کردم 960 هیچی نشده همه تستام کردم راستش نمیتونم تضمین کنم میسوزه یا نه چون هیچ چیز غیر قابل پیش بینی نیست:1_grinning:

سلام علیک برادر

معمولیه هیچی نداره

1400

و 1600 داره 

خودم گزاشتم رو 1333

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

در ۱ ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام علیک برادر

معمولیه هیچی نداره

1400

و 1600 داره 

خودم گزاشتم رو 1333

درود دوستان درست با اورکلاک فرکانس بالا می ببرید اما این کار باعث میشود cl رم بالا می رود ودر کل در  کارایی سیستم  تفاوت چندان ندارد  نکته در یک تایمینگ ثابت  دو رم فرکانس بالا بهتر هست

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، 780ti گفته است :

درود دوستان درست با اورکلاک فرکانس بالا می ببرید اما این کار باعث میشود cl رم بالا می رود ودر کل در  کارایی سیستم  تفاوت چندان ندارد  نکته در یک تایمینگ ثابت  دو رم فرکانس بالا بهتر هست

دوست عزیز اگه شما حرفای بنده رو بخونید متوجه میشید که خود بنده این نکته رو گفتم قبلا. لطفا دقت فرمایید.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، The.13east گفته است :

داداش مدل رم و مادربرد رو بگید بد نیست تا دوستان جواب کامل بدن 

https://www.asus.com/us/Motherboards/ROG-MAXIMUS-VIII-HERO-ALPHA/

این مادربورد

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820232087

اینم رم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، 780ti گفته است :

یعنی الان من فرکانس رمم رو به حد استانداردی که رو خود ماژول نوشته بالا ببرم زمان تاخیر هم بالا میره و یا  منظورتون فقط زمانیه که اور کردن به بیشتر از فرکانس اسمی ماژول هست؟

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
لینک به دیدگاه

در در 1396/06/04, 23:03:44، Keykhosro.Goorani گفته است :

یعنی الان من فرکانس رمم رو به حد استانداردی که رو خود ماژول نوشته بالا ببرم زمان تاخیر هم بالا میره و یا فقط منظورتون اور کردن به بیشتر از فرکانس اسمی ماژول هست؟

نه داداش این مبحث اصلا فرق داره شما فرکانستو برگردون سرجاش.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...