رفتن به مطلب

عدم نصب شدن ویندوز 7 به وسیله usb

menwomen
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان لیونی

سیستم من دو هارد به ظرفیتهای 3 و 4 ترابایتی و یک ssd 128 گیگی دارد که دو ویندوز 7 و 10 64 بیتی روی آن نصب می باشد هر سه هارد پارتیشن بندی GPT دارند در موقع نصب ویندوز 7 از روی USB در صفحه بوت که روی USB قرار میدم اصلا داخل مراحل نصب ویندوز نمیشه و پیغامی که تصویر آن را قرار دادم میدهد در ضمن تصویرصفحه بوت هم قرار دادم در ضمن   UEFI OSبه چه معناست و کارش چیست قبلاموقع نصب ویندوز  باید هارد های HDD را قطع میکردم تا ویندوز نصب بشه مادربردم هم  ASROCK است و بایوس آن اپدیت شده استZ97X KILLER

IMG_20170827_093612.jpg

IMG_20170827_093450.jpg

ویرایش شده توسط menwomen
کم کردن حجم تصویر
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

اول تنظیمات بایوس رو به حالت defult قرار بدید

اگه میخواید روی SSD ویندوز بریزید باید در قسمت بوت فلش رو انتخاب کنید البته نه فلشی که با UEFI شروع شده

UEFI  هم برای نصب ویندوز روی هارد های بالای2  ترا بایت استفاده میشه

لینک به دیدگاه

سلام

تنظیمات بایوس رو به حالت defult کدام حالت در تصویر بوت است؟

لینک به دیدگاه

درضمن فکر کنم UEFI ربطی به هارد نداره پارتیشن بندی GPT برای هاردهای بالای دو تراست

لینک به دیدگاه

من با  refus فایل ایزو را با برای نصب روی هاردهای gpt و بایوس  uefi روی فلش میریزم  نمی دونم ایطوری بوتایبل مبشه یا نه 

چه طوری فلش را بوتیبل میکنند

لینک به دیدگاه

فکر کنم بوت نشدن به خاطر اینه که ویندوز ریخته شده روی فلش 32 و 64 بیتی بوده که برای نصب در حالت uefiباید ویندوز فقط 64بیتی باشد 

لینک به دیدگاه

با سلامی دوباره به دوستان لیونی مشکل در نصب ویندوز 7 رفع کردم و مشکلم این بود که باید ویندوز 64بیتی باشد فقط در موقع نصب ویندوز چون من سه هارد یکی   ssd که ویندوز روش می بندم و دو هارد 3و4ترابایتی که ارشیو می باشد و هرسه هارد gpt هستند باید دو هارد 3و4ترابایتی باید قطع کنم سوالی که برام پیش امده اینه که دلیل این کار چیست در ضمن سه هارد  raid اگه اشتباه نکرده باشم نیست  

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با استفاده از نر م افزار RUFUS میتونی ویندوز بزنی رو این سیستم. فقط باید تنظیمات نرم افزار رو متناسب با سخت افزارت انتخاب کنی. این نرم افزار یه قسمت داره که بالاش نوشته شده: Partition Scheme and target system type. زبانه ی زیر این گزینه رو که باز کنی سه تا حالت برات میاره که بسته به هارد و نوع ویندوزت باید یکی از اونها رو استفاده کنی. حالا اگر خودت هم ندونستی که کدوم رو استفاده کنی یک یکی امتحان کن ببین کدوم یکی جواب میده.

لینک به دیدگاه

داداش گلم نرم افزار RUFUS که حجمش 1 مگ نمیشه دانلود کن تو قسمت Partition Scheme and target system  از لیستشو گزینه GPT partition schme for UEFI انتخاب کن ، ISO ویندوزتوکه فقط 64 بیتی باید باشد بهش مسیر بده ( ایکن CD-ROM)، شروع بزن تا درست بشه . بایوس تنظیماتش Defult‌کن

ویرایش شده توسط locca
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز مشکل من اینه که بعد از اینکه فایل ایزو ی ویندوز را با برنامه rufus روی فلش می ریزم و نوع GPT partition schme for UEFI قرار میدم و ویندوز را بدون مشکل نصب میکنم در ایتدای نصب ویندوز من سه هارد GPT روی سیستم دارم که ویندوز را روی SSDنصب می کنم باید دو هارد دیگر را جدا کنم می خوام دلیلش را بدانم و راهی وجود دارد که بدون جدا کردن دو هارد دیگر ویندوز را نصب کرد در ضمن سه هارد  raid اگه اشتباه نکرده باشم نیست 

لینک به دیدگاه

هرچند هارد به سیستم وصل باشه موقعی که می خواهی ویندوز عوض کنی مطمئن هستید که بوت فلشتو انتخاب می کنی

لینک به دیدگاه

سلام من موقع نصب گزینه اول یعنی uefi فلش را انتخاب می کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...