رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید پرینتر

Najm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عزیزان.

یکی از دوستانم میخواد یک پرینتر همه کاره جوهرافشان  بگیره.

اما بین مدل Hp 2130 و Hp 2131 و Canon MG2540s مونده کدوم رو بگیره.

همچنین میخواد بعد از اتمام جوهرش، با شارژ کردن کارتریج ازش استفاده کنه.

لطفا بهترین مدل رو از نظر اینکه مواد مصرفی و امکانات بهتر رو بگید.

راستی دوستان برای شارژ کارتریج باید دقیقا از جوهر خودش استفاده بشه؟

و این کار برای کارتریج اولیه ی دستگاه، چه زمانی انجام میشه؟

پیشاپیش ممنون از جوابتون، عزیزان.

لینک به دیدگاه

خب اول از همه بگم که جوهر افشان یکم مشکلاتش زیاده، اگر با مشکلاتش آشنایی دارن بگیرن

و اینکه پرینتر های جوهر افشان، یا به صورت دیفالت قابلیت استفاده از تانکر جوهر رو دارن، یا نه، اگر نداشته باشن بعضی(خیلی از مدل ها) رو به زور تانک خور میکنن که اینجوری هزینه ی جوهرش خیلی پایین میاد، چون اگر تانک نزنین و بخواین کارتریج عوض کنین هزینش زیاد میشه، اگر کارتریج اصل بخواین که خیلی خیلی گرون میشه

در نتیجه بهترین انتخاب اینکه شما یه پرینتر تانک خور بگیرین، بعد تانک جوهر بزارین، و رنگای لیتری از بازار تهیه کنین و با سرنگ خودتون به تانک تزریق کنین

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، amirff1 گفته است :

خب اول از همه بگم که جوهر افشان یکم مشکلاتش زیاده، اگر با مشکلاتش آشنایی دارن بگیرن

و اینکه پرینتر های جوهر افشان، یا به صورت دیفالت قابلیت استفاده از تانکر جوهر رو دارن، یا نه، اگر نداشته باشن بعضی(خیلی از مدل ها) رو به زور تانک خور میکنن که اینجوری هزینه ی جوهرش خیلی پایین میاد، چون اگر تانک نزنین و بخواین کارتریج عوض کنین هزینش زیاد میشه، اگر کارتریج اصل بخواین که خیلی خیلی گرون میشه

در نتیجه بهترین انتخاب اینکه شما یه پرینتر تانک خور بگیرین، بعد تانک جوهر بزارین، و رنگای لیتری از بازار تهیه کنین و با سرنگ خودتون به تانک تزریق کنین

خیلی ممنون.

اما اگه جوهرش گیر بیاد، میشه کارتریج رو شارژ کرد؟

چون براساس نظرات کاربرانی که درباره این محصولات داده بودند، بعضی تانک گذاشته بودند، اما خطا دریافت میکردند.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Ali.Khodashenas گفته است :

خیلی ممنون.

اما اگه جوهرش گیر بیاد، میشه کارتریج رو شارژ کرد؟

چون براساس نظرات کاربرانی که درباره این محصولات داده بودند، بعضی تانک گذاشته بودند، اما خطا دریافت میکردند.

ببینین هزاران نفر دارن از پرینتر با تانک استفاده میکنن، اگر درست انجام بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

کارتریج رو میشه شارژ کرد ولی نه هر کارتریجی رو، و خیلی هم کثیف کاری و دردسر داره، اونایی که من دیدم شارژ میشدن، به کارتریج با سوزن جوهر تزریق میکردن، کلا کار خیلی غیر استانداریه، بهتره که یه مدل درستشو بگیرین

راستی من خودم یه اشنا دارم که میتونم ازش براتون مشورت بگیرم، خودش شرکت وارد کننده ی پرینتر های کنون هستن(شایدم hp) میخوای شما به من بودجه رو بگو من باهاش مشورت کنم با تانک و همه دم و دستگاه هاش با قیمت خوب برات بفرسته...

لینک به دیدگاه

کلا پرینتر جوهر افشان دردسر خاص خودشو داره، یا باید یه بار درست حسابی بشینی تانکر خورش کنی، یا باید هر بار اندازه ی پول پرینتر، پول کارتریجشو بدی...

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Ali.Khodashenas گفته است :

سلام عزیزان.

یکی از دوستانم میخواد یک پرینتر همه کاره جوهرافشان  بگیره.

اما بین مدل Hp 2130 و Hp 2131 و Canon MG2540s مونده کدوم رو بگیره.

همچنین میخواد بعد از اتمام جوهرش، با شارژ کردن کارتریج ازش استفاده کنه.

لطفا بهترین مدل رو از نظر اینکه مواد مصرفی و امکانات بهتر رو بگید.

راستی دوستان برای شارژ کارتریج باید دقیقا از جوهر خودش استفاده بشه؟

و این کار برای کارتریج اولیه ی دستگاه، چه زمانی انجام میشه؟

پیشاپیش ممنون از جوابتون، عزیزان.

درود

لپ کلام واسه پرینتر جوهر افشان همینی هست که دوستمون پایین گفت.این مدلهایی که هم گفتین هزینه کارتریجش از خودش بیشتر میشه.

اگه یه پرینتر میخاین که یک عمر کار کنه،اپسون L210 هست که خیلی خوبه ولی دیگه تولید نمیشه،مدل جدیدش L382  وارد بازر شده و چاپ بدون حاشیه هم بهش اضافه شده.جوهرهای طرح هم دونه ای 8ت براش هست که قشنگ جواب میده.

مدل 210 رو حدود 2ساله داریم خوب کارکرده.مدل 382 هم نظرات خریداران توی دیجی بهش مثبته.

اگه بودجه رسید 382 رو بگیرین وگرنه از این ارزون قیمتها ر و بگیرید و تانک خور کنید.اگه اشتباه نکنم مدل mg بهتره و ابزار تانک خور کردنش موجوده.فیلم تانک خورش هم توی اپارات موجوده.

بازم نظرات دوستان با تجربه رو جویا بشید.

در 2 ساعت قبل، amirff1 گفته است :

کلا پرینتر جوهر افشان دردسر خاص خودشو داره، یا باید یه بار درست حسابی بشینی تانکر خورش کنی، یا باید هر بار اندازه ی پول پرینتر، پول کارتریجشو بدی...

ویرایش شده توسط ***sniper***
لینک به دیدگاه

درود 

اگر می خوای جوهر فله ای یا شارژی استفاده کنی، اپسون بگیر. ندیده ام کسی برای کنون تجربه ی موفقی داشته باشه. برای hp چیزی نمی دونم.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، amirff1 گفته است :

ببینین هزاران نفر دارن از پرینتر با تانک استفاده میکنن، اگر درست انجام بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

کارتریج رو میشه شارژ کرد ولی نه هر کارتریجی رو، و خیلی هم کثیف کاری و دردسر داره، اونایی که من دیدم شارژ میشدن، به کارتریج با سوزن جوهر تزریق میکردن، کلا کار خیلی غیر استانداریه، بهتره که یه مدل درستشو بگیرین

راستی من خودم یه اشنا دارم که میتونم ازش براتون مشورت بگیرم، خودش شرکت وارد کننده ی پرینتر های کنون هستن(شایدم hp) میخوای شما به من بودجه رو بگو من باهاش مشورت کنم با تانک و همه دم و دستگاه هاش با قیمت خوب برات بفرسته...

خیلی ممنون.

حالا من به دوستم بگم، اگه خواست حتما مزاحم میشم.

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود 

اگر می خوای جوهر فله ای یا شارژی استفاده کنی، اپسون بگیر. ندیده ام کسی برای کنون تجربه ی موفقی داشته باشه. برای hp چیزی نمی دونم.

خیلی ممنون از توضیحات جامع و کاملتون.

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Ali.Khodashenas گفته است :

خیلی ممنون از توضیحات جامع و کاملتون.

خواهش

اگر قید چند کاره بودنش رو بزنی، کنون یک چاپگر داره که خودش کارخانه‌ای مخزن جوهر داره، pixma g1400.مزیتش نسبت به اپسونهای تانکدار اینه که تولید خود کنونه و روی وبسایتش هم می تونی مشخصاتش رو ببینی و جوهرهای۷۰ م.ل تولید کنون هست که گرچه به ارزانی اپسون نیست اما به صرفه است و کیفیت رنگ . دوام خیلی خوبی داره.  فقط سر جوهرش خواست باشه که از فروشگاه معتبر بخری، چون تقلبی یا اصطلاحا طرحش هم توی بازار هست که ظاهری با اصلی مو نمی‌زنه.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش

اگر قید چند کاره بودنش رو بزنی، کنون یک چاپگر داره که خودش کارخانه‌ای مخزن جوهر داره، pixma g1400.مزیتش نسبت به اپسونهای تانکدار اینه که تولید خود کنونه و روی وبسایتش هم می تونی مشخصاتش رو ببینی و جوهرهای۷۰ م.ل تولید کنون هست که گرچه به ارزانی اپسون نیست اما به صرفه است و کیفیت رنگ . دوام خیلی خوبی داره.  فقط سر جوهرش خواست باشه که از فروشگاه معتبر بخری، چون تقلبی یا اصطلاحا طرحش هم توی بازار هست که ظاهری با اصلی مو نمی‌زنه.

بازم ممنون از وقتی که گذاشتید.

پیشنهاد خوبی هست و باید کمی فکر کرد.

آخه دوستم میخواست در کنار چاپ رنگی، یک اسکنر هم داشته باشه.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1396/06/06, 16:47:18، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش

سلام جناب بهمنیان

پرینتر های تانک داره اپسون تولید کیه پس؟!

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، A.L.I گفته است :

سلام جناب بهمنیان

پرینتر های تانک داره اپسون تولید کیه پس؟!

برخیهاش جداگانه مخزندار می شن و به علاوه جوهرهایی که در بازاره مال اپسون نیستند، دست کم من ندیده ام.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...