رفتن به مطلب

سوال در مورد kinect و Xbox

Recommended Posts

سلام. من یه xbox360 arcade دارم که 2 سال پیش خریدم ، اما روی جعبه اش و توی منو هاش kinect ready نیست. با آپدیت نرم افزاری اکمان اتصال kinect بهش هست یا باید مدل جدید بخرم؟ مرسی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. من یه xbox360 arcade دارم که 2 سال پیش خریدم ، اما روی جعبه اش و توی منو هاش kinect ready نیست. با آپدیت نرم افزاری اکمان اتصال kinect بهش هست یا باید مدل جدید بخرم؟ مرسی.

توی کلاب مطرح میکردید!

خوب شما اول برید توی منوی اصلی و برید توی تنظیمات روی Console Setting بعد برید روی System Info اگه اشتباه نکرده باشم!داخلش نرید فقط روش برید بعد اون بالا سمت راست یه کدی نوشته کد رو برای من بنویسید در ضمن سال ساخت کنسول هم پشتش نوشته اون هم بگین تا راهنماییتون کنم!Rose.gif

ویرایش شده توسط Danitondar
لینک به دیدگاه

توی کلاب مطرح میکردید!

خوب شما اول برید توی منوی اصلی و برید توی تنظیمات روی Console Setting بعد برید روی System Info اگه اشتباه نکرده باشم!روش نرید فقط روش برید بعد اون بالا سمت راست یه کدی نوشته کد رو برای من بنویسید در ضمن سال ساخت کنسول هم پشتش نوشته اون هم بگین تا راهنماییتون کنم!Rose.gif

کلاب کجاست؟ مرسی از راهنماییتون ، به زودی اسن اطلاعات رو می نویسم ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلاب کجاست؟ مرسی از راهنماییتون ، به زودی اسن اطلاعات رو می نویسم ممنون میشم.

کلاب در قسمت کلاب فروم است توی امضای من هست!تمامی سوالتتون رو میتونید بپرسید ولی غیر از این چون تاپیکش رو زیدید!silly.gif

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...