رفتن به مطلب

قضاوت در مورد گارانتی ماتریس ( حل شد )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

بنده کارت گرافیک M,SI R7 265 2GB OC Edition که مشکل شطرنجی تصویر داشت به گارانتی ماتریس تهران ارسال کردم و بعد از بررسی مشکل توسط اونا ، به گفته خودشون مشکل شناسایی شده از جانب چیپ مموری گرافیک بوده و قابل تعمیر نیس و کارت باید تعویض شه.
کارت R7 265 ندارن و برام یک سری اسم کارت گفتم و گفتن از اینا میتونی انتخاب کنی و سر بدی.

کارت : MSI R7 360 2GB رو بهم پیشنهاد دادن که 128 بیتی هست و از کارت خودم ضعیف تره و قیمت این کارت رو بهم 350 هزار تومان حساب کردن و کارت خودم که 1 سال گارانتی داره رو 210 هزار ت.

بعد اعتراض به اینکه کارت مذکور از کارت خودم ضعیف تر و باید 140 هزار تومن به کارت ضعیف تر از خودم سر بدم اعلام کردن که میتونن 210ت رو بزنن به حسابم.
جالبه برام که کجا کارت 2 گیگ 256 بیتی رو 210 ت میدن  و الان نمیدونم  چیکار کنم ...

ویرایش شده توسط Xps
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Xps گفته است :

با سلام خدمت دوستان

بنده کارت گرافیک M,SI R7 265 2GB OC Edition که مشکل شطرنجی تصویر داشت به گارانتی ماتریس تهران ارسال کردم و بعد از بررسی مشکل توسط اونا ، به گفته خودشون مشکل شناسایی شده از جانب چیپ مموری گرافیک بوده و قابل تعمیر نیس و کارت باید تعویض شه.
کارت R7 265 ندارن و برام یک سری اسم کارت گفتم و گفتن از اینا میتونی انتخاب کنی و سر بدی.

کارت : MSI R7 360 2GB رو بهم پیشنهاد دادن که 128 بیتی هست و از کارت خودم ضعیف تره و قیمت این کارت رو بهم 350 هزار تومان حساب کردن و کارت خودم که 1 سال گارانتی داره رو 210 هزار ت.

بعد اعتراض به اینکه کارت مذکور از کارت خودم ضعیف تر و باید 140 هزار تومن به کارت ضعیف تر از خودم سر بدم اعلام کردن که میتونن 210ت رو بزنن به حسابم.
جالبه برام که کجا کارت 2 گیگ 256 بیتی رو 210 ت میدن  و الان نمیدونم  چیکار کنم ...

گارانتی ماتریس جدیدا خیلی داغون شده. اینا باید پول کارت سالم رو بدن چون دست دومه یک مقدار کمتر از اک. حد اقل 300 باید میدادن. برید اتحادیه شکایت کنین.

من یه 950 داشتم دادم مشکل تصویر داشت. گارانتی همراه پشتیبان حدود 550 بهم دادن. اون ها میبایستی بهتون کارت اک میدادن نه دس دوم و تعمیری

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، میلاد بهرامن گفته است :

گارانتی ماتریس جدیدا خیلی داغون شده. اینا باید پول کارت سالم رو بدن چون دست دومه یک مقدار کمتر از اک. حد اقل 300 باید میدادن. برید اتحادیه شکایت کنین.

من یه 950 داشتم دادم مشکل تصویر داشت. گارانتی همراه پشتیبان حدود 550 بهم دادن. اون ها میبایستی بهتون کارت اک میدادن نه دس دوم و تعمیری

متاسفانه تهران نیستم و اردبیل هستم . باید 100ت هم خرج سفر کنم بیام تهران شکایت کنم.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Xps گفته است :

با سلام خدمت دوستان

یه مشکلی هم که هست اینه که حتی تو سری های جدید شرکت گارانتی کننده مبلغی کمتر از اونچه باید رو میده و در جواب میگه شما گرون خریدید!

این نشون میده که قسمتی از مشکل هم مربوط به خرده فروشان هست که سود بیشتری میکشن رو کالای فروخته شده و تو روز روشن ازمون دزدی میکنن

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

یه مشکلی هم که هست اینه که حتی تو سری های جدید شرکت گارانتی کننده مبلغی کمتر از اونچه باید رو میده و در جواب میگه شما گرون خریدید!

این نشون میده که قسمتی از مشکل هم مربوط به خرده فروشان هست که سود بیشتری میکشن رو کالای فروخته شده و تو روز روشن ازمون دزدی میکنن

به فرض هم که خرده فروشان خیلی میکشن روش

بازم این تاثیری رو قیمت کارت ها داخل گارانتی نداره و معنی نداره ایشون برای کارت ضعیف تر از خودشون ۱۰۰تومن هم بدن

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، CleverM گفته است :

بازم این تاثیری رو قیمت کارت ها داخل گارانتی نداره و معنی نداره ایشون برای کارت ضعیف تر از خودشون ۱۰۰تومن هم بدن

بله اون که صد در صد

لینک به دیدگاه

در در 1396/06/06, 13:16:41، CleverM گفته است :

بله کاملا موافقم ولی متاسفانه دیگه بعضی ها اینجورین .

لینک به دیدگاه

بایکی از دوستانی که فروشگاه بزرگی تو شهر قم داره و نماینده چند تا شرکت معتبر هست مشکل دوستمون رو در میون گذاشتم و ازشون راهنمایی خواستم و ایشون گفتن که شرکت گارانتی کننده موظف هست که کارت رو تعمیر کرده و اگر نمی تونه تعمیر کنه باید نوش رو جایگزین کنه و اگر نوش رو نداره قیمتش رو بپردازه و وقتی که گفتم که گارانتی ماتریکس میخواد مبلغ 210 هزار تومان بابت کارت MSI R7 265 2G پرداخت کنه گفت خودش حاضر کارت سالم رو 400 بخره و شرکت گارانتی کننده حداقل باید 550 بابت کارتی که نمی تونه تعمیر یا تعویضش کنه پرداخت کنه

گارانتی ماتریکس داره زرنگ بازی در میاره

آخرین قیمتی که کارت تو سایت emalls داشته ، پونصد و پنجاه هزار تومن هستش

ویرایش شده توسط HamidGameCenter
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، میلاد بهرامن گفته است :

در هم اکنون، HamidGameCenter گفته است :

بایکی از دوستانی که فروشگاه بزرگی تو شهر قم داره و نماینده چند تا شرکت معتبر هست مشکل دوستمون رو در میون گذاشتم و ازشون راهنمایی خواستم و ایشون گفتن که شرکت گارانتی کننده موظف هست که کارت رو تعمیر کرده و اگر نمی تونه تعمیر کنه باید نوش رو جایگزین کنه و اگر نوش رو نداره قیمتش رو بپردازه و وقتی که گفتم که گارانتی ماتریکس میخواد مبلغ 210 هزار تومان بابت کارت MSI R7 265 2G پرداخت کنه گفت خودش حاضر کارت سالم رو 400 بخره و شرکت گارانتی کننده حداقل باید 550 بابت کارتی که نمی تونه تعمیر یا تعویضش کنه پرداخت کنه

به اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران زنگ زدم و جریان رو تعریف کردم گف باید از طریق سایت http://www.itunion.ir/latest-news/sabt-shekayat.html اقدام کنم تا رسیدگی شه ...

لینک به دیدگاه

سلام دوستان یه سوال داشتم یکی از اقوام بنده پارسال یه کارت msi r9 270x hawk اکبند خریده بودن منتها کارت گارانتی داخل جعبه نبود فقط یه هولگرام ماتریکس روی بک پلیت  چسبیده شده از کجا میشه فهمید چقدر از گارانتیش مونده یا نه؟؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Xps گفته است :

به اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران زنگ زدم و جریان رو تعریف کردم گف باید از طریق سایت http://www.itunion.ir/latest-news/sabt-shekayat.html اقدام کنم تا رسیدگی شه ...

شکایت رو ثبت کردم .

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد و بزودی توسط کارشناسان ما به آن رسیدگی خواهد شد.

لینک به دیدگاه

در در 1396/06/06, 15:33:57، (:mohammad:) گفته است :

سلام دوستان یه سوال داشتم یکی از اقوام بنده پارسال یه کارت msi r9 270x hawk اکبند خریده بودن منتها کارت گارانتی داخل جعبه نبود فقط یه هولگرام ماتریکس روی بک پلیت  چسبیده شده از کجا میشه فهمید چقدر از گارانتیش مونده یا نه؟؟

شماره سریالشو ببر نمایندگی ماتریکس استعلام بگیر میگن بهت.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

شماره سریالشو ببر نمایندگی ماتریکس استعلام بگیر میگن بهت.

ممنون ادرس نمایندگیش کجای تهرانه؟

لینک به دیدگاه

البته این مطلب تا حدودی بی ارتباط هست با موضوع بحث ولی من قطعه ای رو یبار خودم بردم گارانتی برای تعمیر و اپراتور گفت یک مسیر ارسال هزینش به عهده ما هست!

بعد تعمیر گفتن میاید ببرید یا ارسال کنیم؟گفتم ارسال کنید طرف گفت با تیباکس میفرستم هزینش پای خودتون!!!

گفتم شما گفتید یک مسیر به عهده ماست گفت نه هزینه پای خودتونه!!!

گفتم وصل کنن مدیریت باهاش صحبت کردم و حرف پیگیری و شکایت اومد وسط برگشت گفت باشه یه کاریش میکنیم باشه ارسال میکنیم:4_joy:

ازینا نگذرید!تا جایی که در توانتونه پیگیر باشید!افرین به شما که پیگیری و شکایتو ثبت کردی

لینک به دیدگاه

در در 1396/06/06, 15:42:40، (:mohammad:) گفته است :

ممنون ادرس نمایندگیش کجای تهرانه؟

تو نت بزنین خودش میاره.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 1396/06/06, 00:13:28، میلاد بهرامن گفته است :

در در 1396/06/06, 00:18:57، Keykhosro.Goorani گفته است :

در در 1396/06/06, 00:46:41، CleverM گفته است :

در در 1396/06/06, 02:20:33، GRANDAM گفته است :

بله کاملا موافقم ولی متاسفانه دیگه بعضی ها اینجورین .

در در 1396/06/06, 02:28:14، HamidGameCenter گفته است :

با سلام خدمت دوستان.

بعد 2 هفته نوبت به شکایت ما رسید . چون به هر دو طرف 1 روز قبل  موعد حضور در اتحادیه  دعوتنامه و متن شکایت و میفرستن.

1 روز قبله موعد حضور در اتحادیه از ماتریس بهم زنگ زدن و گفتن انگار شکایت کردین و میتونیم مشکل رو خودمون حل کنیم و کار به اتحادیه نکشه ، منم گفتم همون اول حل میکردین خلاصه گفتنن بخش گارانتی مون اشتباه کرده و اینا و بگذر از شکایتت ، به دست و پام افتاده بود طرف :)) بعدشم که فاکتور به مبلغ 550 هزار تومن به اتحادیه ارایه کرده بودم همون مبلغ رو فرداش ریختن حسابم منم از شکایت گذشتم .

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Xps گفته است :

با سلام خدمت دوستان.

بعد 2 هفته نوبت به شکایت ما رسید . چون به هر دو طرف 1 روز قبل  موعد حضور در اتحادیه  دعوتنامه و متن شکایت و میفرستن.

1 روز قبله موعد حضور در اتحادیه از ماتریس بهم زنگ زدن و گفتن انگار شکایت کردین و میتونیم مشکل رو خودمون حل کنیم و کار به اتحادیه نکشه ، منم گفتم همون اول حل میکردین خلاصه گفتنن بخش گارانتی مون اشتباه کرده و اینا و بگذر از شکایتت ، به دست و پام افتاده بود طرف :)) بعدشم که فاکتور به مبلغ 550 هزار تومن به اتحادیه ارایه کرده بودم همون مبلغ رو فرداش ریختن حسابم منم از شکایت گذشتم .

چه حوصله ای داری شما

من تا حالا هرچی گرفتم به گارانتیش فکر نکردم

خراب شده یا انداختم دور یا همونجوری ردش کردم

فقط یباردادم تعمیر اونم دوستم لطف کرد

واقعا این حوصله شما دست مریزاد داره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Santa Cruise گفته است :

چه حوصله ای داری شما

من تا حالا هرچی گرفتم به گارانتیش فکر نکردم

خراب شده یا انداختم دور یا همونجوری ردش کردم

فقط یباردادم تعمیر اونم دوستم لطف کرد

واقعا این حوصله شما دست مریزاد داره

ما مث شما مرفهین بی درد نیستیم :)

لینک به دیدگاه

تجربه ثابت کرده محصول با گارانتی ماتریس نخرید.من که دیدم کلی افراد از این گارانتی شکایت داشتن.برو شکایت کن تا برات رسیدگی کنن.این وظیفه شرکت گارانتی دهندست که کارت رو عوض کنه و یا تعمیرش کنه برات.الان اگه اواژنگ بود فورا برات تعویضش میکردند .از دوستان نیز کمک بگیر .انشالله زودتر مشکلت حل بشه.

این مدت اصلا وضع بازار خرابه.از اونطرف که قیمتا نجومی شده و از اون طرف که کلا ناموجودن و این طرف که شرکت های گرانتی دهنده مثل ماتریس و تخت جمشید دارند دزدی و کلاهبرداری میکنند و و..

لینک به دیدگاه

این مشکل قابل تعمیر هست

منتهی چون چیپست های حافظه در ایران موجود نیستن و گارانتی ها باید وارد کنن چیپ هارو یا کارت رو بفرستن خارج، نمیصرفه واسشون که تعمیر کنن کارت رو

ماتریکس کلا یعنی اصلا گارانتی خوبی نیست

آواژنگ راحت تعویض میکنه با مدل مشابه

950 یکی از دوستان رو با همین مشکل تعویض کردن البته بعد 25 روز و ناکامی در واردات چیپست ...

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، SamanSina گفته است :

تجربه ثابت کرده محصول با گارانتی ماتریس نخرید.من که دیدم کلی افراد از این گارانتی شکایت داشتن.برو شکایت کن تا برات رسیدگی کنن.این وظیفه شرکت گارانتی دهندست که کارت رو عوض کنه و یا تعمیرش کنه برات.الان اگه اواژنگ بود فورا برات تعویضش میکردند .از دوستان نیز کمک بگیر .انشالله زودتر مشکلت حل بشه.

این مدت اصلا وضع بازار خرابه.از اونطرف که قیمتا نجومی شده و از اون طرف که کلا ناموجودن و این طرف که شرکت های گرانتی دهنده مثل ماتریس و تخت جمشید دارند دزدی و کلاهبرداری میکنند و و..

در هم اکنون، ali_8114 گفته است :

این مشکل قابل تعمیر هست

منتهی چون چیپست های حافظه در ایران موجود نیستن و گارانتی ها باید وارد کنن چیپ هارو یا کارت رو بفرستن خارج، نمیصرفه واسشون که تعمیر کنن کارت رو

ماتریکس کلا یعنی اصلا گارانتی خوبی نیست

آواژنگ راحت تعویض میکنه با مدل مشابه

950 یکی از دوستان رو با همین مشکل تعویض کردن البته بعد 25 روز و ناکامی در واردات چیپست ...

دوستان اخرین پست رو انگار نخوندین . براتون میذارم 2 باره.

با سلام خدمت دوستان.

لینک به دیدگاه

شما دویدید دنبالش

اگه ندوید دنبالش و واسشون دردسر درست نکنید هیچی به هیچی ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...