رفتن به مطلب

فروش gtx 1080 aorus xtreme11gbpsوz170 proو6700kوwatter coolerو

Recommended Posts

در ۱ ساعت قبل، delsorkh گفته است :

بچه ها به همدیگه گیر ندین من کسی رو مقصر نمیدونم باید خودم دقت میکردم البته فقط grandam نبود که فسدبک داده بود بعضی های دیگه هم بودن....

من خودم باید دقت بیشتری میکردم اما این پست فطذت خیلی زرنگ یود تو عکس هایی که اسکرین شات هام ببینید من متمایل نبودم اسنجوری معامله کنم مگه دیوانه هستم؟!

من همزمان با این معامله یه معامله دیگه کردم و کارت ۹۸۰ ti از قم از کاربر cjboss خریدم با واسطه لیون.

حاضر نشدم پول واریز کنم اما این نمیدونید یه مقدار زرنگیش اود کرده بود....و کاربر ویژه بودن و مخصوصا امتیاز بازخورد هاش منو مطمئن کرد....

داداش با 5 تا که نباید اول بفرستی . میگم خیلی بده قوانین فرومو نخونی کاربرا مطمئنو نشناسی بعد اول بفرستی.

منم خودم داشت سرم کلاه میرفت ولی به هیچ وجه گرافیکو نمیفرستادم( قضیه خرید رم به کنار)

اپدیت: هرکسی میتونه کاربر ویژه بخره فکر کنم 10-20 تومنه پولش دلیل مورد اعتماد قرار گرفتن که نمیشه.

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

• ارسال 88
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

این شماره منه هرکی میتونه کمک کنه بیاد تلگرام۰۹۱۹۵۳۸۱۵۰۷

@delsorkh

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، delsorkh گفته است :

همین بیشرفه خودشه ۰۹۰۲۵۸۲۵۲۷۱

اره خودشه همین شماره بود منتها با یه شماره دیگه میاد تلگرام!

گفت فردا میخوام بیام تهران برای خرید ماشین

گفت اول میام قزوین میارم کارتو چک کن راضی بودی معامله میکنیم بعد میرم

که بعدش دیگه بلاکم کرد

لینک به دیدگاه

1111

ویرایش شده توسط SamanSina
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

اره خودشه همین شماره بود منتها با یه شماره دیگه میاد تلگرام!

گفت فردا میخوام بیام تهران برای خرید ماشین

گفت اول میام قزوین میارم کارتو چک کن راضی بودی معامله میکنیم بعد میرم

که بعدش دیگه بلاکم کرد

میخواست گرافیک منم بدزده همون لینک تایپیکی که دادم گفت بیا همزمان بدیم پست من شناسه رو میدم توم بده.

ولی من قبول نکردم.

گفتم بیا تهران حضوری گفت کار دارم خیلی . نمیدونم میگفت از 3 تا 12 کار میکنم؟!؟

در ۱ ساعت قبل، SamanSina گفته است :

کسی میتونه یکی از مدیران فروم مثل اقای حسینی رو به این تاپیک فرا بخونه؟بعضی جاها دیدم که @میزدنن و بعدش نام کاربریش ر ومیزند میومد.نمیدونم چطور میاد.کسی میتونه بگه تا جناب حسینی پیگیری کنند.

سلام اگه اینجوری بزنی یه اعلامیه میره برای اون که زدی اسمشو با@ که ینفر به شما اشاره کرده بعد میفهمی میای داخل!

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

میخواست گرافیک منم بدزده همون لینک تایپیکی که دادم گفت بیا همزمان بدیم پست من شناسه رو میدم توم بده.

ولی من قبول نکردم.

گفتم بیا تهران حضوری گفت کار دارم خیلی . نمیدونم میگفت از 3 تا 12 کار میکنم؟!؟

سلام اگه اینجوری بزنی یه اعلامیه میره برای اون که زدی اسمشو با@ که ینفر به شما اشاره کرده بعد میفهمی میای داخل!

یعنی چی میای داخل؟

لینک به دیدگاه

انصافا خیلی نامردیه این کارا فقط از دست یه زنازاده برمیاد...ادمی که لقمه حلال نخورده باشه همینه.......................از مدیریت دلسوز لیون بخوای کمکت کنه 100/100 به یه جایی میرسی

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، SamanSina گفته است :

یعنی چی میای داخل؟

یعنی میزنی رو اعلامیه میای داخل جایی که بهت اشاره شده :)

لینک به دیدگاه

یه فکر خوب بنظرم رسید،شمارتو بده توو تلگرام بهت بگم 

لینک به دیدگاه

درود

متاسفانه کاربر فروشنده با وجود اطلاع رسانی های قبلی که در فروم موجود هست و سیستم واسطه لیون به سادگی و بدون هیچ تعهد مالی از جانب خریدار کالا رو ارسال کردند و این موضوع دقیقا همون موردی هست که مطلوب افراد کلاه بردار در فضای مجازی هست.اطلاعات ورودی کاربر مورد نظر ثبت شده و البته بررسی هایی هم صورت گرفته.امیدوارم کاربر خریدار هر چه سریعتر وجه کالای مورد نظر رو برای فروشنده واریز کنندیا کالا رو پس بفرستند چون قطعا این پیام رو مشاهده میکنند و در صورت عدم اعتنا دچار عواقب مجازات قضایی این مورد خواهند شد.

فعلا تاپیک بسته میشه و کاربر Hunter پست خلاف ادب شما هم مخفی شد و این دفعه چشم پوشی کردیم و لی دفعه بعد اعمال قانون شاملتون میشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...