رفتن به مطلب

خراب بودن یک پورت usb ... ؟!

SABOTEUR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان ...

+

گفتم اینجا هم این مشکلمو مطرح کنم بلکه کسی راهی چیزی بلد بود I%20Do%20not%20Know.gif

+

+

بنده چند ماه پیش یه شب اشتباهی تاریک بود پورت هدستمو اشتباهی بردم تو پورت usb جلوی کیس @};- و یه جرقه ی کوچیکی زد و یه بویی اومد @};-بعد من متوجه شدم که اشتباهی زدم :D

.

.

بعد از اون دیگه اون پورت یو اس پی جلوی کیسم دیگه کار نمیکنه و بعد از زدن فلش مموری یا هر یز دیگه ای اصلا انگار نه انگار !! :unsure:

+

+

اول اینکه میخواستم بدونم چه اتفاقی افتاد ... و دوم اینکه چجوری میتونم درستش کنم ؟! خودم میتونم یا باید بخاطر یه پورت یو اس پی کیس رو ببرم بیرون :huh:

.

.

ممنون میشم راهنمایی کنید @};-

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

وقتی شما فیش هدفون را در پرت usb زده اید باعث اتصالی بین خروجی ولتاژ 5 ولت و بدنه شده است که در نتیجه مدار پرت usb روی مادر برد سوخته است. بسته یه میزان آسیب ، ممکن است قابل باشد. برای راهنمایی بیشتر از آقای شعبانی Otello راهنمایی بگیرید

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۰/۴/۲۱ در 19:32، maxel134 گفته است:

سلام دوست عزیز

وقتی شما فیش هدفون را در پرت usb زده اید باعث اتصالی بین خروجی ولتاژ 5 ولت و بدنه شده است که در نتیجه مدار پرت usb روی مادر برد سوخته است. بسته یه میزان آسیب ، ممکن است قابل باشد. برای راهنمایی بیشتر از آقای شعبانی Otello راهنمایی بگیرید

ممنون بابت پاسختون عزیز ... @};- میشه لینک پروفایل ایشون رو اینجا قرار بدید ؟! @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست من

مدل مادربردتون چیه؟؟

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۰/۴/۲۲ در 09:30، otello گفته است:

سلام دوست من

مدل مادربردتون چیه؟؟

سلام

.

مادربوردم یه مدل ناشناخته ای هستش که یه سایت پشتیبانی اپدیت نشده داشت اونم الان چند ماهه نابود شده کلا @};-

+

رو جعبش فقط زده Silicon 4me I%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
  در ۱۳۹۰/۴/۲۲ در 12:14، SABOTEUR گفته است:

سلام

.

مادربوردم یه مدل ناشناخته ای هستش که یه سایت پشتیبانی اپدیت نشده داشت اونم الان چند ماهه نابود شده کلا :-j

+

رو جعبش فقط زده Silicon 4me I%20Do%20not%20Know.gif

دوست من یه نگاه بنداز تو مادربردت ببین سیم های یو اس بی جلو بهیه فیش آبی یا زرد رنگ 9 پین وصل شده به احتمال زیاد مثل همون فیش هم در مجاورتش هست اون سیم ها رو به ترتیب به اون یکی فیش انتقال بده

usb_header.jpg

c01515525.jpg

9in1pin.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...