رفتن به مطلب

**ماینینگ و استخراج کوین ( ارزهای دیجیتالی ) ارز را وارد کشور می کند یا خارج می کند ؟نظر شما چیست ؟

Recommended Posts

در 40 دقیقه قبل، Nateghi7 گفته است :

دوستای عزیزم جا داره بیشتر با تکنولوژی این نوع از ارز آشنا بشین. پشتوانه بیت کوین علم ریاضی هست و همینطور سخت افزار ها و ماینر ها و تمامی کسانی که بیت کوین دارن. ارزش بیت کوین با توجه به تعداد محدودش از روز تولدش تا به امروز رشد بسیار زیادی رو داشته و همین موضوع باعث نوسان های شدیدمیتونه بشه و کوتاه مدت ممکنه ضرر بکنین ولی برای سرمایه گذاری بلند مدت پیشنهاد می کنم نمودار کلیش رو یه نگاه بندازین.

یه مقدار هم خارج از بحث صحبت کردین یه چندتا نکته هم من اضافه کنم
دلار امریکا و خیلی ارزهای دیگه هم ارز بی پشتوانه هستن.
بورس هم ممکنه نوسان های شدید داشته باشه و ریسک خودش رو داره. لطفا هر کلمه ای رو هر جایی نگین بی دلیل

شما که بنده رو متهم به بیسوادی میکنی و میگی هر حرفی رو نباید هر جایی بزنم لطف کن مطالب این لینک رو مطالعه کن!!!

http://donya-e-eqtesad.com/news/459821

البته فعلا هیچ کشوری هم بیت کوین رو به رسمیت نشناخته و اگر اطلاع داشته باشید پول بودن یک جایگاه حقوقی هست که منوط به پذیرش دولت هاست

در ضمن مگه من گفتم دلار پشتوانه داره که شما به عنوان مثالی بر رد حرف من به کار بردیدش؟!

این همه منتقدین دارن فریاد میزنن که آمریکا چقدر بدهکار هست در سطح جهانی و اقتصادش عملا متلاشی شده و داره با دروغ و نیرنگ و زور اقتصاد دنیا رو کنترل میکنه ولی کو گوش شنوا

ضمنا بورس و ارز دیجیتال هیچ وجه تشابهی با هم ندارن!کاملا مثال بی ربطی بود

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

• ارسال 59
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 41 دقیقه قبل، Nateghi7 گفته است :

دوستای عزیزم جا داره بیشتر با تکنولوژی این نوع از ارز آشنا بشین. پشتوانه بیت کوین علم ریاضی هست و همینطور سخت افزار ها و ماینر ها و تمامی کسانی که بیت کوین دارن. ارزش بیت کوین با توجه به تعداد محدودش از روز تولدش تا به امروز رشد بسیار زیادی رو داشته و همین موضوع باعث نوسان های شدیدمیتونه بشه و کوتاه مدت ممکنه ضرر بکنین ولی برای سرمایه گذاری بلند مدت پیشنهاد می کنم نمودار کلیش رو یه نگاه بندازین.

یه مقدار هم خارج از بحث صحبت کردین یه چندتا نکته هم من اضافه کنم
دلار امریکا و خیلی ارزهای دیگه هم ارز بی پشتوانه هستن.
بورس هم ممکنه نوسان های شدید داشته باشه و ریسک خودش رو داره. لطفا هر کلمه ای رو هر جایی نگین بی دلیل

سلام

دوست عزیز باور بفرمایید ما از پشت کوه نیومدیم اینجا پست بزاریم و 10 سالمون نیست.

بنده کارشناسی ارشد حسابداری دارم و بیش از 10 ساله در شاخه اقتصاد و بورس تحقیق میکنم.

بنده اصلا حوصله بحث تو این زمینه با شما رو  ندارم ولی پیشنهاد میکنم  ، کتاب تاریخچه پیدایش پول - کتاب پول و ارز و بانکداری و همچنین کتاب های آدام اسمیت(پدر علم اقتصاد مدرن) مخصوصا کتاب دست نامرئی رو مطالعه کنید.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

دوستای گلم شما نظر دادین من هم جواب دادم  با کمال احترام. یک سری از دوستان براشون مهم نیست در مورد چی بحث کنیم سریعا وارد حاشیه می شن.لطف کنین درگیر حاشیه نباشین اینقدر. امیدوارم موفق باشین.در نهایت ما انسان های متفاوتی هستیم و دیدگاه متفاوتی داریم بدون احترام به همدیگه هیچی بدست نمی یاد.

لینک به دیدگاه

سلام.اقای حسین.

میتونم یه سوال بپرسم.چطور به دهنتون رسید که در مورد پاسخ این سوال تحقیق کنید.

و در پاسخ به سوال شما میتونم بگک یه جورایی میتونه ماینینگ ارز وارد کشور کنه و یه کمکی به اقتصاد مون هم کنه اما اگه پشتوانه خوبی هم داشته باشه  چه بهتر

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در در 1396/06/08, 03:12:23، mamad hz گفته است :

دوستان گلم میشه یکی راهنمایی کنه ماینینگ چیه و چجوری ازش درامدزایی میکنن؟

سلام.دوست عزیزم از این تاپیک استفاده کن:

==========================================

نقل قول

ماینینگ و استخراج کوین ( ارزهای دیجیتالی ) ارز را وارد کشور می کند یا خارج می کند ؟نظر شما چیست ؟

بنظر بنده:

ازونجاییکه اکثر مواقع، بیشتر از پولی که خرج ریگ ماینینگ کردیم، پول بدست میاریم، و سپس ریگ از کار می افته، پس:

ارزی که از کشور خارج شده برای خرید ریگ ماینینگ[منفی] ارزی که به کشور وارد میشه از طریق ریگ تا پایان عمرش[مثبت] = این جمله همیشه مثبت هست

لذا جواب این سوال همیشه "وارد می کند" هست.

برای مثال شما 10 میلیون تومان قطعات میخریدو این 10 میلیون تومان از کشور خارج میشه. در عرض 1سال میشه 10 میلیون تومان رو به شکل ارز به کشور وارد کرد.

و ازونجاییکه عمر قطعات کامپیوتری قطعا بیشتر از 1سال میتونه باشه، لذا این کار بصرفه هست. چه چیزی مصرف میشه؟! برق. که خداروشکر در کشور ما این یه مورد دیگه جزو بحران هامون نیستش بخاطر ذخایر نفتی و سد های بزرگ.

(این کاملا فارق از انفجار سکه ها هست. منظورم رشد 4000%ـی اتریوم در عرض یکسال،اگر بخواید این موارد رو در نظر بگیرید که دیگه شکی درش نیست)

یعنی اینکه ما با داشتن برق،میتونیم نقش بسیار خوبی رو در ارزهای رمزگذاری شده داشته باشیم و قسمتی از بازار رو بکشونیم سمت خودمون. ما ماین کنیم، ما سکه جمع کنیم و نگه داریم و قسمتی از بازار رو به دست بگیریم. کاری که چین انجام داده. کاریکه روسیه میخواد انجام بده.

امیدوارم به این مسئله توجه ویژه ای بشه.

=============================

صحبت در مورد خروج و ورود ارز واقعا جالبه. :) 

من یک سوال میپرسم:

شما الآن به جز زمین و خانه، چه وسیله ای میتونی بخری که ارز از کشور خارج نشه؟!

ماشین - موبایل  کامپیوتر و تمام لوازم دیجیتالی - خیلی از لباس ها - برخی از خوردنی ها و...

شما بلاخره با این خرید ها، ارز رو از کشور خارج میکنی.

تنها راهِ ساده ای که شما شاید بتونید با انجامش ارز به داخل کشور وارد کنید، ماینینگ هست.

شما 20 میلیون تومان توی بانک دارید.

قراره باهاش چه کاری انجام بدید؟!

1) در بانک بگذارید + یک مثال خوب (و بگذارید دولتمردان و دیگران برای شما تصمیم بگیرن که با این پول چیکار کنن)

2)  مغازه ای اجاره کنید، چنتا وسیله و لباس بیارید و بفروشید + یک مثال خوب (احساس نمیکنید همین لباس و وسایل اکثرا از چین و کشور های خارجه،وارد ایران میشن؟!)

3) یا خرجش کنید!؟! + یک مثال خوب دیگر

دوستان میگن "چرا همین سرمایه گذاری های روی ماینینگ رو، به کارآفرینان خودمون نرسونیم؟!"

و جواب بنده این هست که: شما اول فرهنگ سرمایه گذاری رو در ایران گسترش بدید، بعد انتظار داشته باشید مردم به کارآفرینان اعتماد کنن. یک نمونه مثال واضح از سابقه شیرین سرمایه گذاری در ایران " پدیده شاندیز " هست.

شاید ماینینگ و پولهایی که حتی نمیشه دید، خیلی ریسکی و شک بر انگیز باشه، که هست! به دید من هم هست! ولی تنها چیزیه که شما در هفته اول ماینینگت میتونی با تبدیل به پول، وارد حسابت کنی و اون موقع لمسش کنی.

اینکه سال بعد سقوط میکنه؟! من احتمال قوی میدم بله!

ولی اینکه از بین بره؟! من حتی احتمال نمیدم و یقیناً شکی ندارم که از بین رفتنی نیست.

من کلا پیشنهاد میدم بجای خرج اضافه، سرمایه گذاری کنیم. و شاید راحت ترین سرمایه گذاری همین ماینینگ باشه. شاید تصور کنید "سود شخصی" مد نظرم هست، ولی کلی ترش "سود کشوری" رو هم در قسمت بالای پست توضیح دادم.

ویرایش شده توسط TechBaMohsen
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، arya mojegan گفته است :

سلام.اقای حسین.

میتونم یه سوال بپرسم.چطور به دهنتون رسید که در مورد پاسخ این سوال تحقیق کنید.

و در پاسخ به سوال شما میتونم بگک یه جورایی میتونه ماینینگ ارز وارد کشور کنه و یه کمکی به اقتصاد مون هم کنه اما اگه پشتوانه خوبی هم داشته باشه  چه بهتر

درود دوست من

به این دلیل که نیازه همگی با مسائل مختلف یک کار آشنا بشیم

هر کدوم از ماها چیزی رو میدونیم و چیزی رو میبینیم که دیگری شاید اونو نبینه پس سوال کردن این مشکل رو حل میکنه . کاربران لیون بسیار تفکرات مختلفی دارن و بسیار هوشمند و محقق هستن و مطالبشون بسیار ارزشمند و کمک کننده هستش :100_pray:

• لایک 2
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت آقای حسینی عزیز و دیگر اساتید

برای این بحث باید چندین عامل را در نظر گرفت  و نگاه سیستمی به این موضوع داشت  موضوع کلی در هر کسب و کار  بحث سرمایه گذاری  هزینه ها و درآمد و در نهایت سود حاصل  است

برای ماینینگ شما نیازمند سرمایه گذاری و تهیه سخت افزار هستید

خوب مسلما برای خرید یک ریگ مقدار زیادی دلار از کشور خارج میشود.( البته هم اندازه خروج دلار شرکت های واسطه وارد کننده و گارانتی کننده مثل الماس و .. سود میکنند  پس خیلی نگران خروج ارز نباشید تو این قسمت )

فرض کنیم شما 2500  دلار  هزینه یک ریگ با 6 gpu  خریداری کردید 

در حال حاضر   BTC =2500$  (monero= 120$  eth=300)     می باشد .  شما میتوانید روزی 10 دلار( پس از کسر هزینه برق حدودا روزی 1.5 دلار ) درآمد حاصل کنید  که نقطه سر به سر 250 روز رو برای شما رقم میزنه و بعد از این مدت شما روزی 10 دلار ارز وارد کشور میکنید  

لینک به دیدگاه

در در 1396/06/10, 23:47:51، TechBaMohsen گفته است :

سلام.دوست عزیزم از این تاپیک استفاده کن:

==========================================

بنظر بنده:

ازونجاییکه اکثر مواقع، بیشتر از پولی که خرج ریگ ماینینگ کردیم، پول بدست میاریم، و سپس ریگ از کار می افته، پس:

ارزی که از کشور خارج شده برای خرید ریگ ماینینگ[منفی] ارزی که به کشور وارد میشه از طریق ریگ تا پایان عمرش[مثبت] = این جمله همیشه مثبت هست

لذا جواب این سوال همیشه "وارد می کند" هست.

برای مثال شما 10 میلیون تومان قطعات میخریدو این 10 میلیون تومان از کشور خارج میشه. در عرض 1سال میشه 10 میلیون تومان رو به شکل ارز به کشور وارد کرد.

و ازونجاییکه عمر قطعات کامپیوتری قطعا بیشتر از 1سال میتونه باشه، لذا این کار بصرفه هست. چه چیزی مصرف میشه؟! برق. که خداروشکر در کشور ما این یه مورد دیگه جزو بحران هامون نیستش بخاطر ذخایر نفتی و سد های بزرگ.

(این کاملا فارق از انفجار سکه ها هست. منظورم رشد 4000%ـی اتریوم در عرض یکسال،اگر بخواید این موارد رو در نظر بگیرید که دیگه شکی درش نیست)

یعنی اینکه ما با داشتن برق،میتونیم نقش بسیار خوبی رو در ارزهای رمزگذاری شده داشته باشیم و قسمتی از بازار رو بکشونیم سمت خودمون. ما ماین کنیم، ما سکه جمع کنیم و نگه داریم و قسمتی از بازار رو به دست بگیریم. کاری که چین انجام داده. کاریکه روسیه میخواد انجام بده.

امیدوارم به این مسئله توجه ویژه ای بشه.

=============================

صحبت در مورد خروج و ورود ارز واقعا جالبه. :) 

من یک سوال میپرسم:

شما الآن به جز زمین و خانه، چه وسیله ای میتونی بخری که ارز از کشور خارج نشه؟!

ماشین - موبایل  کامپیوتر و تمام لوازم دیجیتالی - خیلی از لباس ها - برخی از خوردنی ها و...

شما بلاخره با این خرید ها، ارز رو از کشور خارج میکنی.

تنها راهِ ساده ای که شما شاید بتونید با انجامش ارز به داخل کشور وارد کنید، ماینینگ هست.

شما 20 میلیون تومان توی بانک دارید.

قراره باهاش چه کاری انجام بدید؟!

1) در بانک بگذارید + یک مثال خوب (و بگذارید دولتمردان و دیگران برای شما تصمیم بگیرن که با این پول چیکار کنن)

2)  مغازه ای اجاره کنید، چنتا وسیله و لباس بیارید و بفروشید + یک مثال خوب (احساس نمیکنید همین لباس و وسایل اکثرا از چین و کشور های خارجه،وارد ایران میشن؟!)

3) یا خرجش کنید!؟! + یک مثال خوب دیگر

دوستان میگن "چرا همین سرمایه گذاری های روی ماینینگ رو، به کارآفرینان خودمون نرسونیم؟!"

و جواب بنده این هست که: شما اول فرهنگ سرمایه گذاری رو در ایران گسترش بدید، بعد انتظار داشته باشید مردم به کارآفرینان اعتماد کنن. یک نمونه مثال واضح از سابقه شیرین سرمایه گذاری در ایران " پدیده شاندیز " هست.

شاید ماینینگ و پولهایی که حتی نمیشه دید، خیلی ریسکی و شک بر انگیز باشه، که هست! به دید من هم هست! ولی تنها چیزیه که شما در هفته اول ماینینگت میتونی با تبدیل به پول، وارد حسابت کنی و اون موقع لمسش کنی.

اینکه سال بعد سقوط میکنه؟! من احتمال قوی میدم بله!

ولی اینکه از بین بره؟! من حتی احتمال نمیدم و یقیناً شکی ندارم که از بین رفتنی نیست.

من کلا پیشنهاد میدم بجای خرج اضافه، سرمایه گذاری کنیم. و شاید راحت ترین سرمایه گذاری همین ماینینگ باشه. شاید تصور کنید "سود شخصی" مد نظرم هست، ولی کلی ترش "سود کشوری" رو هم در قسمت بالای پست توضیح دادم.

این پست واقعا جای تامل داشت و نشون میده شما برای سود کشورتون ارزش قائل هستید; و مثل ادعاهای دیگه با قطعیت کامل هم نمیگید ، میگید ضرر و سود رو با هم داره.

ویرایش شده توسط be careful
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

درود جناب حسینی

اول می خوام از شما بخاطر فعالیت تخصصی در زمینه محصولات ماینینگ تشکر کنم .

در این مورد مسایل زیادی تاثیر گذار هست مثلا یکی از مهم ترین مسایل قیمت بسیار بالای تجهیزات ماینیگ در ایران نسبت به کشور های دیگه مثلا رایزر که به صورت عمده نهایتا از کشور مبدا 3.99 دلار خرید میشه

توسط افراد سودجو تا 120 هزار تومن هم فروخته میشد ( که خوشبختابه با افزایش تعداد فروشگاه های محصولات ماینیگ به سرعت به قیمت اصلی نزدیک شد) .

افرادی که میگن ماینیگ حتما به نفع کشور هست : نه این اشتباه ــه  . به دلیل مصرف زیاد برق در برخی الگوریتم ها حتی ماینیگ در اکوادور کاملا ممنوع شد که به برق یارانه ی دولتی زیادی تعلق میگره ( مثل کشور ما ) .

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

با سلام

دیدم موضع جالبی درنتیجه خواستم براتون روشن تر کنم موضوع رو:

نه ارز خارج میشه نه وارد.

پول در واقع یک سند هست که هم ارزش خود کشور هستش خروج کاغذ از کشور به سود کشور هست چون دیگران وابسته میشن تا این کاغذ رو یه ارزشی روش بگذارن.

شما با دلار (خروج ارز غیر ارز رسمی ) قطعات رو بدست می آوری.یعنی اسیب به کشور.(چون داری به کاغذ دیگر کشور ها ارزش می دی)

با استفاده از برق تولید داخل ماین می کنی(کمک به اقتصاد کشوری-نه مردم)

سکه مجازی بدست می آوری.نه خروج نه ورود ارز .کاری بی ارزش. تا اینجا.

حالا شما سکه مجازی داری چطوری به واقعیت تبدیل می کنی؟

اینجاست که اصل موضوع شروع میشه موضعی که تمام دولت ها رو به چالش کشیده.

در عوض با سکه بی ارزش مجازی چطوری کالا بفروشیم یا به این سکه ارزش بدیم؟

خوب اینجاست که اصل کار شروع میشه تنها راه استفاده از ارز مجازی استفاده اون بر روی مسئل مجازی است .خرید برنامه ، تکنلوژی جدید ،روش کار، نقشه یا تبدیل مستقیم اون به ارز رسمی کشور و... نه کالای فیزیکی چون ورود هر گونه کالای فیزیکی یعنی اسیب به اقتصاد داخلی و مردم جامعه.

شما فکر کن در تمام حالت ها اگه شما ارزی رو برای کالای وارداتی خرج کنی یعنی آسیب به اقتصاد داخلی مهم نیست اون کالا تو کشور تولید بشه یا نه .در کشور ما تمام کالا های اولیه در داخل به طور مازاد قابل تهیه است  غذا لباس مسکن .اینها نیاز های واقعی هست .می مونه نیاز های دروغین که به جامعه تحمیل شده مثل تلویزیون -اینترنت-موبایل-در کل بسیازی از چیز ها در زندگی  نیاز واقعی نیست  و فقط برای راحتی زندگی هست.

تنها روش مناسب استفاده از ارز مجازی  سرمایه گزاری برای کشور هست  یعنی بری جدیدترین روش تولید رو بخری یا سرمایه گزاری کنی یه شرکت پیشرفته در داخل ایران شروع به فعالیت تولیدی  (غیر خدماتی) کنه  مثل خط تولید تمام داخلی لامبورگینی .

اما روشی که باعث خروج ارز میشه اینه که شما ارز تو بفروشی و با ریال داخلی معامله کنی   کاری  بسیار خوبه .اما خریدار ارز شما یه شخصیت ایرانیه یا خارجی؟اگه ایرانی یعنی بازم مسئال بالا مهمه ولی اگه هدف اون فرد فروش ارز به یه خارجی باشه ؟یعنی وارد کردن کالا بجای ارز به داخل کشور

نتیجه گیری این سکه ها دشمن اقتصاد کشور های عقب افتاده مثل  ما هست که باعث میشه ما وابسته به کالا های دیگر کشور ها بشیم   اما در مقیاس  تاجران وارد کننده به ایران این ارز ها بهترین ابزار جهت دور زدن بی دردسر تحریم ها است کاری که کره شمالی می کنه و تمام تحیرم های بانکی رو داره دور می زنه.تنها کشور هایی از این ارز سود می کنن که عابر بانک برای این ارز ها قرار بدن اونها با تبدیل سکه مجازی به پول کاغذی  و خرج شدن کاغذ در کشورشون در عوض خدمات و کالا های داخلی سود می کنن.یعنی از شر پول کاغذی بی ارزش خلاص میشن.

خوب شاید هنوز متوجه منظور من نشده باشید ولی کشور و اقتصاد اصلا چیزی که شما  فکر می کنید نیست برای همین درک مسئل بالا ممکنه سخت باشه .

کشوری برنده است که زحمت کشی مردمش رو بفروشه نه دارای های کشورش رو.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...