رفتن به مطلب

کولر برای ryzen 1600

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان برای 1600 ای که اورکلاک بشه به 3.9 یا 4 که فکر کنم بعد از اورکلاک TDP اش حدود۹۵یا ۱۰۰ باشه

چه کولری رو پیشنهاد میکنید؟ 

خودم دقیق نمیدونم تو چه رنج قیمتی باید دنبال کولر مناسبش بگردم

الان از بین این چهار تا که به ترتیب قیمت هستن کودومشون مناسب این پردازندس و میتونم ازش انتظار دمای مناسب داشته باشم؟

ThermalRight Le GRAND Macho RT

...

Thermalright HR-02 Rev.A(BW) Macho 

...

ThermalRight True Spirit 120M BW Rev.A

...

GREEN Notus400-PWM

...

در ضمن کیس هم Z4 Astiak هست

لینک به دیدگاه

سلام

داداش شما ک قصد خرج کردن تا 200 تومن رو داذید یه واترکولر 120 گرین بخرید ک از لحاظ وزنی هم فشار کمتری به برد بیاد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

سلام

داداش شما ک قصد خرج کردن تا 200 تومن رو داذید یه واترکولر 120 گرین بخرید ک از لحاظ وزنی هم فشار کمتری به برد بیاد

راستش از عمرش و ایناش اطلاعی ندارم چون کافیه نشت بکنه تا سرویس بشم :)))

البته خودمم داشتم واتر کولر ها رو میدیدم و دنبال یه چیزیم عمرش زیاد باشه میخوام حالا حالا ها به فکر تعویضش نباشم xD

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

راستش از عمرش و ایناش اطلاعی ندارم چون کافیه نشت بکنه تا سرویس بشم :)))

البته خودمم داشتم واتر کولر ها رو میدیدم و دنبال یه چیزیم عمرش زیاد باشه میخوام حالا حالا ها به فکر تعویضش نباشم xD

داداش اون منظورشون از عمر کم اینکه 10 سال برات کار نمیکنه

3-4 سال 24 ساعت کار کنه مشکلی براش پیش نمیاد

و در مورد نشتی هم اونایی ک پیدا کردن یا خیلی بد شانس بودن

یا واتر کولر رو دندون گرفتن

اگر هم میخوای این حرفای الکی توجه کنید بهتره بدونید ایرکولر هم سی پی یو و برد رو کج میکنه و میسوزونه

هیج کدوم از این 2 مورد تا اشتباهی نکنید پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

داداش اون منظورشون از عمر کم اینکه 10 سال برات کار نمیکنه

3-4 سال 24 ساعت کار کنه مشکلی براش پیش نمیاد

و در مورد نشتی هم اونایی ک پیدا کردن یا خیلی بد شانس بودن

یا واتر کولر رو دندون گرفتن

اگر هم میخوای این حرفای الکی توجه کنید بهتره بدونید ایرکولر هم سی پی یو و برد رو کج میکنه و میسوزونه

هیج کدوم از این 2 مورد تا اشتباهی نکنید پیش نمیاد

بازم خیلی ممنون ار توجهت من بازم باید ببینم چی میشه چون سقف هزینه برا کولر 210 هست و اگه لازم نباشه شاید حتی همون nutos رو گرفتم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

بازم خیلی ممنون ار توجهت من بازم باید ببینم چی میشه چون سقف هزینه برا کولر 210 هست و اگه لازم نباشه شاید حتی همون nutos رو گرفتم

نتوس کاملا دما رو کنترل میکنه خیالتون راحت

ولی پایین نگهش نمیداره

اگر زیاد گرما براتون مهم نیست همون رو بگیرید دما رو هم در حدود 70-80 نگه خواهد داشت

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

نتوس کاملا دما رو کنترل میکنه خیالتون راحت

ولی پایین نگهش نمیداره

اگر زیاد گرما براتون مهم نیست همون رو بگیرید دما رو هم در حدود 70-80 نگه خواهد داشت

نه راستش انتظار دمای پایین تری رو دارم اگه ۶۰ نگه داره عالیه یا ۶۵ 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، CleverM گفته است :

نه راستش انتظار دمای پایین تری رو دارم اگه ۶۰ نگه داره عالیه یا ۶۵ 

برید سراغ واترکولر پس

لینک به دیدگاه

حالا که دارید خرج میکنید و لگراند ماچو رو در گزینه هاتون قرار دادید green glc 240 evo بگیرید

کولر خوبیه نشتی هم نمیده قیمتش هم مناسبه (سیستم های اسمبل لیون رو دنبال کنید میبینید که ازش زیاد استفاده میشه)

نشتی هم داد گارانتی گرین مثل شیر پشتیبانی میکنه (جدی میگم گارانتی خیلی خوبیه)

واترکولر هم بازده کلیش بیشتره هم فشار به مادربورد و سی پی یو نمیاره

برای اتصال ایرکولرهای غول پیکر ترمالرایت باید فیبر مادربورد رو تقویت کنید چون در درازمدت آسیب میزنه

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

حالا که دارید خرج میکنید و لگراند ماچو رو در گزینه هاتون قرار دادید green glc 240 evo بگیرید

کولر خوبیه نشتی هم نمیده قیمتش هم مناسبه (سیستم های اسمبل لیون رو دنبال کنید میبینید که ازش زیاد استفاده میشه)

واترکولر هم بازده کلیش بیشتره هم فشار به مادربورد و سی پی یو نمیاره

برای اتصال ایرکولرهای غول پیکر ترمالرایت باید فیبر مادربورد رو تقویت کنید چون در درازمدت آسیب میزنه

خیلی ممنون بعد یه سوال الان تفاوت بین 120و 240 چقدره؟ یعنی چند درجه تفاوت دارن؟

لینک به دیدگاه

اینقدری که 240 رادیاتور 240*120 داره ولی مدل 120 رادیاتور 120*120 داره

پس حجم مایعی که در سیستم جریان داره هم به طبع بیشتر میشه

ولی مطمئن باشید اینقدری فرقش هست که 50 تومن ارزش داشته باشه

استفاده نکردم که دقیق خدمتتون عرض کنم چند درجه فرقشونه ولی از هر عزیزی که بپرسید همینو خدمتتون میگه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

استفاده نکردم که دقیق خدمتتون عرض کنم چند درجه فرقشونه ولی از هر عزیزی که بپرسید همینو خدمتتون میگه

بله خیلی ممنون منتظر نظرات بقیه دوستان میمونم

در 11 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

واقعا شکی نیست که گرین گارانتی خیلی خوبیه ولی اگه نشتی بده و به سیستم آسیب برسه اون موقع خسارت اون سیپیو یا مادربرد چی میشه؟ اون رو که فکر نکنم قبول کنن

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ali_8114 گفته است :

تفاوت خیلی زیاده داره و حداقل 5 درجه دما کمتری توی لود بهتون میده

توی واتر کولر عامل مهم اول سطح رادیاتور هست

لینک به دیدگاه

سلام دادا

دادا نظر من رو green GLC evo 240 هستش (حتما سری evo بخری).خودم  ryzen 1700 رو تا 4مگاهرتز اورر کردم و دما از 60 نهایت 61 بالاتر نرفت با نرم افزار aida 64

درمورد نشتی من تاحالا موردی رو جز واتر کولر های دپ کول نشنیدم.

یا اگه به واتر شک دارید میتونید از این ایر کولر استفاده کنید

http://lioncomputer.ir/product/5011/ThermalRight+Silver+Arrow+IB-E+Extreme+Cooler/

ماچو هم خوبه ولی کل کیس رو میگیره ک خیلی ظاهر بدی داره

در آخر نظر من روی واتر کولر گرین هستش.اصلا نترسید بابت نشتی

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

تفاوت خیلی زیاده داره و حداقل 5 درجه دما کمتری توی لود بهتون میده

توی واتر کولر عامل مهم اول سطح رادیاتور هست

پس سعی میکنم اگه خواستم واتر بگیرم 240 بگیرم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

بله خیلی ممنون منتظر نظرات بقیه دوستان میمونم

واقعا شکی نیست که گرین گارانتی خیلی خوبیه ولی اگه نشتی بده و به سیستم آسیب برسه اون موقع خسارت اون سیپیو یا مادربرد چی میشه؟ اون رو که فکر نکنم قبول کنن

سابقه داشته که اگه محصولی که گارانتیش گرین بوده و به بقیه سیستم هم خسارت زده گرین اونارو هم پوشش داده

ولی خیالتون راحت احتمال نشتیش خیلی پایینه ارزششو نداره به خاطر احتمال نشتی از واتر بگذرید

لینک به دیدگاه

سلام داداش. شما میخوای اور کنی ماچو بگیر عالیه. ماچو  و لی گراند ماچو از نظر دمایی 3-2درجه بیشتر فرق ندارن ماچو بگیری خیلی بهتره. منم خودم اولش میخواستم واتر کولر 120 گرین بگیرم ولی چندجا از نشتی دادنش ویا صدای خیلی بالاش هنگام کار شنیدم که پشیمون شدم( تفوات 120 گرین با ماجو اونم در حد3-2 درجه بیشتر نیست) اون خراب کردن مادربردو فشار اوردن و.... اینه که طی 5 سال این کولر به مادربردتون فشار میاره یکم (وزنش 800 گرمه)  بعد مثلا 7-8 سال ممکنه ( نه صد در صد) به مادربردتون کمی اسیب بزنه که شمام میخواین چندسال دیگه سیستمتونو عوض کنید. اینم مقایسه کولر ها باهم که ماچو (تازه rev b  نه A ) فقط با واتر کولر 600 تومانی 1 درجه در اور کلاک فاصله داره!!!! چون عکس که میفرستم هیچی معلوم نیست خودم مشخص کردم ) corsair h100i اونه که بالاتره و پاینیه ماچو. اگر تلگرامی چیزی داشتین بگین تلگرام بفرستم اینجا کیفیتش میاد پایین.

7436_31_enermax-ets-t40fit-cpu-coolers-review.thumb.png.53fa1a4a00fc0d3f5a22866037565ffe.png

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

سلام داداش. شما میخوای اور کنی ماچو بگیر عالیه. ماچو  و لی گراند ماچو از نظر دمایی 3-2درجه بیشتر فرق ندارن ماچو بگیری خیلی بهتره. منم خودم اولش میخواستم واتر کولر 120 گرین بگیرم ولی چندجا از نشتی دادنش ویا صدای خیلی بالاش هنگام کار شنیدم که پشیمون شدم( تفوات 120 گرین با ماجو اونم در حد3-2 درجه بیشتر نیست) اون خراب کردن مادربردو فشار اوردن و.... اینه که طی 5 سال این کولر به مادربردتون فشار میاره یکم (وزنش 800 گرمه)  بعد مثلا 7-8 سال ممکنه ( نه صد در صد) به مادربردتون کمی اسیب بزنه که شمام میخواین چندسال دیگه سیستمتونو عوض کنید. اینم مقایسه کولر ها باهم که ماچو (تازه rev b  نه A ) فقط با واتر کولر 600 تومانی 1 درجه در اور کلاک فاصله داره!!!! چون عکس که میفرستم هیچی معلوم نیست خودم مشخص کردم ) corsair h100i اونه که بالاتره و پاینیه ماچو. اگر تلگرامی چیزی داشتین بگین تلگرام بفرستم اینجا کیفیتش میاد پایین.

7436_31_enermax-ets-t40fit-cpu-coolers-review.thumb.png.53fa1a4a00fc0d3f5a22866037565ffe.png

پس خیلی خفنه

لینک به دیدگاه

واتر 120 نخر براش من گرفتم هیچ تفاوتی نداشت با ایر کورایه ارزونتر کولر واتر 240 یا  هایپر 212  من دارم cpu رو کولر استوکشم کافیه بعد بعیذ میدونم بتونی تا 4 اورش کنی پرش 1600 تا 3.9 بره

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، pooriya_shift گفته است :

واتر 120 نخر براش من گرفتم هیچ تفاوتی نداشت با ایر کورایه ارزونتر کولر واتر 240 یا  هایپر 212  من دارم cpu رو کولر استوکشم کافیه بعد بعیذ میدونم بتونی تا 4 اورش کنی پرش 1600 تا 3.9 بره

منم خودم خیلی نظرم روی استوک خودش بود ولی متاسفانه ۱۶۰۰ ای که به دستم میرسه کولر نداره

کولر هم احتمالا همون http://lioncomputer.ir/product/5628/Thermalright+HR-02+Rev.A(BW)+Macho+CPU+Cooler/

رو بگیرم چون وزنشم یکم از مدل قوی ترش سبک تره و جمع و جور تره

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، CleverM گفته است :

منم خودم خیلی نظرم روی استوک خودش بود ولی متاسفانه ۱۶۰۰ ای که به دستم میرسه کولر نداره

کولر هم احتمالا همون http://lioncomputer.ir/product/5628/Thermalright+HR-02+Rev.A(BW)+Macho+CPU+Cooler/

رو بگیرم چون وزنشم یکم از مدل قوی ترش سبک تره و جمع و جور تره

کولر استوکش رو 40 میفروشم اگر خواستین پورش 1 هفته روش بوده بعدش  واتر گرفتم بعدش ریت مکس خریدم

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، pooriya_shift گفته است :

کولر استوکش رو 40 میفروشم اگر خواستین پورش 1 هفته روش بوده بعدش  واتر گرفتم بعدش ریت مکس خریدم

کولر شما

مربعی هست آیا ؟

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، farhadii گفته است :

مربعی هست آیا ؟

نه مربعیش رو هم دارم اگر بخواین 150 تقدیمتون میشه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، pooriya_shift گفته است :

!!   150

نمیصرفه اخوی  واتر 120 گرین را  بیشتر  می صرفه  

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، pooriya_shift گفته است :

منظورتون دقیقا کدوم مدل هست دوست عزیز؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...