رفتن به مطلب

قویترین و زیبا ترین فروشگاه

Mahyar Curious
 اشتراک گذاری

14 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به نظر شما : کدام عامل در طراحی فروشگاه مهمتر است ؟

• قالب و طراحی زیبا .
      4
    • امکان مقایسه مشخصات دقیق و کامل محصولات .
      10
    • جستجو قوی بین محصولات .
      5

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود :

دوستان داشتم CMS فروشگاهم رو تکمیل میکردم میخواستم قویترین فروشگاهی رو که تاحالا مشاهده کردید رو معرفی کنید تا بتونم ابزار های بدرد بخورش رو به CMS اضافه کنم .

زیبا ترین فروشگاه رو هم معرفی کنید.

با تشکر @};-

منتظر پیشنهاداتون هستم @};-

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

هسته فروشگاهتون چی هست الان؟ رو مازول پرداخت انلاین کار کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هسته فروشگاهتون چی هست الان؟ رو مازول پرداخت انلاین کار کنید

از این فروشگاه سازای آماده استفاده نکردم کلشو ساخت خودمه @};- فروشگاه ساز طوفان خوبه .

بله ماژول پرداخت هم در اولویت قرار داره .

لینک به دیدگاه

به نظرم اگه کار تخصصی مربوط به امر خاصی نباشه

اونقدر CMS آماده ی استفاده و فوق العاده هست که نوشتن یکی نو چندان فایده ای نداره

ولی بهترین فروشگاه آنلاین از دید من

Digikala.ir هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنظر من هم Digikala.ir

لینک به دیدگاه

سلام محمد جان.

به نظر من برای اینکه بتوانید ایده کامل تر و بهتری بگیری ، یک نگاهی هم به این cms بینداز. اسمش magento هست و خیلی قوی هستش. می تونی با توجه به feature هایی که در این cms می بینی، یک ایده بهتری برای فروشگاه آنلاینت پیدا کنی.

http://www.magentocommerce.com/

یکی از موارد خیلی مهمی هم که یاید روش کار کنی ، قابلیت بالای فروشگاهت برای index شدن هست. . خیلی از cms های آماده در این زمینه مشکل دارند. مثلا keyword , page title و این موارد رو می تونی به صورت دستس وارد کنی ولی در نتیجه میبینی که به درستس توسط گوگل ایندکس نمی شوند. مثلا در حالی که با dotnet کار میکنی اسم صفحات میشه " tabid56 " و به جای اسم ای دی صفحه نشون داده میشه که در نتیجه به خوبی در گوگل دیده نمی شه.. پس فارق از اینکه ظاهر چی هست و چقدر خوشگل و شکیل در می یاد، اصل انرژی رو بگذار بر روی این زمینه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون هومن جان .

فعلا هسته ی اصلی و ادمین تقریبا کامل شده و یک قالب که همونجوری که میدونی برای تست و ....

الان یه بخش Details برای کالا مثل newegg میخوام اضافه کنم :

ah5q8jsv7re5wijg9y6y.png

الان موندم که یه ادیتور بزارم تا خود ادمین ها توش جدول بسازن یا اینکه با jquery طوری طراحی بشه که یه فیلد name و یه فیلد value بتونن اضافه کنن و مقدار بدن مثلا :

name : Memory Size و value : 4GB

I%20Do%20not%20Know.gif به نظرت چیکار کنم ؟ :-j

لینک به دیدگاه

ایول حامد جان کارت درسته :-j

نظر من این هست که حتما ادیتور رو بگذاری. چون کار کردن با کد و یا jquery برای کسی ساده و قابل استفاده است که به خوبی با این موارد آشناست. ولی ارمین یک سایت ضرورتا وارد به این موارد نیست. اون فقط می خواد موارد اطلاعات را وارد کنه. حالا شما ممکنه در ابتدا بخواهید کخ خودت همه کار های سایت رو انجام بدی ولی انشا الله کارت که پیشرفت کرد و راه افتاد ، بعضی از کار ها رو که معمولا بهش کار "گل" میگن ، میدی به یک نفر که تنها نقش اپراتور را داره و اطلاعات را وارد می کنه. برای همین بهتره که از الان آینده نگری کنی . چون این احتمال هم زیاده که بعدا برای cms که نوشتی مشتری بیاد و بخوای نسخه ان را بفروشی پس از همین ابتدا روی ادیتور کار کن.

این هم یک ادیتور برای asp.net

http://www.telerik.com/

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

یک نکته دیگه.

اگر جدول را از اول بسازی و بعدا بخوان پرش کنند. ممکنه یک سری فیلد خالی بمونه و یا اینکه در مواردی فیلد های بیشتری نیاز باشه. راه حل شما برای مواردی که تعداد فیلد ها تغییر نکنه خیلی سریعتر از اینه که با ادیتور کارکنی ولی با این حساب اگر به تغییری احتیاج باشه چه راه حلی در نظر گرفتی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایول حامد جان کارت درسته :-j

نظر من این هست که حتما ادیتور رو بگذاری. چون کار کردن با کد و یا jquery برای کسی ساده و قابل استفاده است که به خوبی با این موارد آشناست. ولی ارمین یک سایت ضرورتا وارد به این موارد نیست. اون فقط می خواد موارد اطلاعات را وارد کنه. حالا شما ممکنه در ابتدا بخواهید کخ خودت همه کار های سایت رو انجام بدی ولی انشا الله کارت که پیشرفت کرد و راه افتاد ، بعضی از کار ها رو که معمولا بهش کار "گل" میگن ، میدی به یک نفر که تنها نقش اپراتور را داره و اطلاعات را وارد می کنه. برای همین بهتره که از الان آینده نگری کنی . چون این احتمال هم زیاده که بعدا برای cms که نوشتی مشتری بیاد و بخوای نسخه ان را بفروشی پس از همین ابتدا روی ادیتور کار کن.

این هم یک ادیتور برای asp.net

http://www.telerik.com/

ممنون @};-

از ادیتور برای قسمت توضیحات کالا استفاده شده .

منظورم از استفاده از jquery این بود تا ادمین روی یه کلید کلیک کنه و یه فیلد name و یه فیلد value توی صفحه قسمت مشخصات اضافه بشه و باز اگه رو کلید کلیک بکنه یکی دیگه ظاهر بشه و.... تا بتونه مشخصات رو توی اونا مقدار دهی کنه .

بعدش توی قالب سایت بشه راهت پرینت کرد

مثلا :

64w8cy4kar52ge45hrs.png

چطوره ؟ چه مشکلاتی میتونه داشته باشه ؟

لینک به دیدگاه

ممنون :-j

از ادیتور برای قسمت توضیحات کالا استفاده شده .

منظورم از استفاده از jquery این بود تا ادمین روی یه کلید کلیک کنه و یه فیلد name و یه فیلد value توی صفحه قسمت مشخصات اضافه بشه و باز اگه رو کلید کلیک بکنه یکی دیگه ظاهر بشه و.... تا بتونه مشخصات رو توی اونا مقدار دهی کنه .

بعدش توی قالب سایت بشه راهت پرینت کرد

مثلا :

64w8cy4kar52ge45hrs.png

چطوره ؟ چه مشکلاتی میتونه داشته باشه ؟

حالا گرفتم منظورت چیه.@};-

به نظرم روش خیلی خوبیه . چون به این ترتیب فقط نیاز هست که کار تایپ یا copy past انجام بشه.

به ایتن ترتیب فکر می کنم که table مخصوص فیلد ها هم به راحتی ساخته میشه . چون خودت بهتر میدونی پر کردن table بصورت دستی و alignement و direction و اینجور چیزها، کلا خیلی وقت گیره.

:-SS

لینک به دیدگاه

آقا من یک مورد دیگری هم به زهنم رسید . اول باید سوال کنم که این سایت رو برای فروش قطعات کامپیوتر می خواهی دیگه؟

اگر به اینصورته . به نظرم با توجه به اینکه یک سری قطهعات هست مثل cpu, motherboard vga hdd که فکر کنم 80 درصد کل قطعات را شامل بشه. خوب حالا این سری از قطعات همه گی دارای یک سری ویژگی عمومی هستند. حالا شما بیا برای هر کدام از کالا ها یک template درست کن با همون روشی که گفتی ( یعنی jquery) . مثلا برای hdd یک سری اطلاعات مشخص مثل ظرفیت، کش، ساتا 2 یا 3، سرعت چرخش ، برای هر برندی و مارکی وجود داره. حالا وقتی می خواهی یک هارد رو به فروشگاه اضافه کنی ، به جای اینکه تک تک فیلد اضافه کنی ، template اون را لود کن و عنوان فیلد ها هم که داخلش هست و فقط اطلاعات دستگاه رو توش میزنی.

اینجوری وقتی حجم اطلاعاتت در سایت بره بالا، سرعت کار خیلی بالا میره و از اون مهمتر شکل و شمایل سایت ، خیلی یکدست و مرتب میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنظر من گزینه اول و سوم مهم هستند چون کسی که خریدار باشه اول مشخصات رو در میاره بعد میاد توی سایتا میچرخه مثلا اگه یه چیزی یادتون رفت بنویسید میدونه که این رو داره!cool.gif

لینک به دیدگاه

بنظر من گزینه اول و سوم مهم هستند چون کسی که خریدار باشه اول مشخصات رو در میاره بعد میاد توی سایتا میچرخه مثلا اگه یه چیزی یادتون رفت بنویسید میدونه که این رو داره!cool.gif

دقیقا با نظرتون موافقم

خیلی جای بحث داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...