رفتن به مطلب

خرید سیستم رایزن یا سیستم X299 اینتل؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان لیونی

آقا من گیج شدم دیگه! بخدا خسته شدم تو این چند ماه! هی میخوام انتخاب کنم یه چیزی فکرمو دوباره عوض میکنه!! چند روز قبل یه تاپیکی زده بودم قرار شده بود همین سیستم رایزنو بخرم ولی بعدش دیدم 7800X اینتل تو گیمینگ حدود 16% از رایزن 1700 قویتره و تو رندرینگ هم 2% رایزن جلوتره..البته تو قیمتم حدود 500ت اینتل گرونه. در کل هم کل سیستم در اینتل میشه 9ت و رایزن 8ت

یکه بیاد درست حسابی راهنمایی کنه منم خیالم راحت شه :41_pensive:

2.png

3.png

EC.png

ویرایش شده توسط mohammadtabrizi
لینک به دیدگاه

اون 16 درصدی که میبینی تو بازی و نرخ فریم تقریبا هیچ تاثیری نداره!خودتو اذیت نکن

,ولی در کل اینتل یکم گرون فروش هست ولی امتحانشو پس داده

اگه مشکل هزینه نداری همون اینتل رو انتخاب کن

هرچند که الان همه قیمتا بالاس ولی اگه بازم اصرار داری بخریمن میگم اینتل!

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

اون 16 درصدی که میبینی تو بازی و نرخ فریم تقریبا هیچ تاثیری نداره!خودتو اذیت نکن

,ولی در کل اینتل یکم گرون فروش هست ولی امتحانشو پس داده

اگه مشکل هزینه نداری همون اینتل رو انتخاب کن

هرچند که الان همه قیمتا بالاس ولی اگه بازم اصرار داری بخریمن میگم اینتل!

1800x چطور؟ اگه بین 7800x و 1800 قرار باشه یکی رو انتخاب کنم؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mohammadtabrizi گفته است :

1800x چطور؟ اگه بین 7800x و 1800 قرار باشه یکی رو انتخاب کنم؟؟

فکر کنم ترجیح میدی سیستمت پلتفرم ای ام دی باشه!9_9

پس همون رایزن بگیر

ببین شما الان یه 6700kاینتل  داشته باشی واسه نسل بعد کارت گرافیک های انویدیا هم گلوگاه نمیشه!احتیاج به این همه هزینه نیست برای سی پی یو

اگه دلت با ای ام دیه همون بر پایه ای ام دی و 1700 بخر که اونم حالا حالاها گلوگاه نمیشه و اگه هزینش اصلا برات مهم نیست خب 1800x بگیر که شاید پس فردا کار دیگه ای هم با سیستم داشتی و سرعتش به کارت اومد

ای ام دی هم تازگیا خوب کار کرده و پردازنده هاش مشکل خاصی ایجاد نکردن!توان مصرفی پایینی هم داره این 1800x

لینک به دیدگاه

البته یه حسنی هم که رایزن و پلتفرم ای ام دی داره اینه که دم به ساعت مجبور نیستی بورد عوض کنی

اینتل نامرد هر روز داره سری جدید بیرون میده:4_joy:

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

البته یه حسنی هم که رایزن و پلتفرم ای ام دی داره اینه که دم به ساعت مجبور نیستی بورد عوض کنی

اینتل نامرد هر روز داره سری جدید بیرون میده:4_joy:

من میخوام حداقال 7 سال دووم داشته باشه! خوشم نیماد هی بورد یا گرافیک عوض کنم, با این وضع انتخاب کدوم صلاحتره؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mohammadtabrizi گفته است :

من میخوام حداقال 7 سال دووم داشته باشه! خوشم نیماد هی بورد یا گرافیک عوض کنم, با این وضع انتخاب کدوم صلاحتره؟

AMD 1700

,و اگه هزینش مطرح نیست 1800X

لینک به دیدگاه

اگه عجله داری واسه خرید  و نمیخوای چند ماه صبر کنی سریع تر اقدام کن که هر روزی که دیرتر بخری شاید بیشتر از صد یا دویست هزار تومن ضرر کنی

لینک به دیدگاه

دادا 1800 ارزش خرید پایینی داره به نظر من 1700 بخر و تا 4 اورکلاک کن.الکی هزینه نکن.میتونی باقی هزینشو رو گرافیک خرج کنی.من خودم 1700 دارم خیییلی ریویو تو یوتوبی دیدم و به این نتیجه رسیدم ک 1700 ارزش خرید خیییلی بالاتری داره.

اگرم ک بالای 60-70 فریم میخوای بازی کنی خب مسلما اینتل بهتره ولی اگه مث من به همین 60 فریم قانعی به نظر من ریزن بهتره

فقط من شنیدم ک ریزن رو به گرون شدنه.اگه قصد خرید داری زودتر خرید بزن فقط قبلش یه پخ بده بگم از کجا بخری ک به 50 تومن به صرفت باشه

ویرایش شده توسط ali.king
لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

AMD 1700

ممنونم داداش.

لینک به دیدگاه

فکر کنم رزلوشنت برای گیم 4k هست

این دو تا cpu توی این وضوح تفاوت زیادی نباید داشته باشند در حد 2،3 فریم

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

فعلا مانیتورم 2k هستش ولی آره بعدا 4k میخرم

لینک به دیدگاه

داداش رزولوشن شما چنده اگه فول اچ دی باشه تفاوت اینتل  ای ام دی زیاده ولی نکته اینجاست که gtx 1080 ti انقدر زیاد فریم میده که اختلاف فریم این دو سی پی یو رو متوجه نخواهید شد اگه رزولیشن بالاتر باشه که اختلاف این دو سی پی یو تو گیم خیلی کمه پس بهتره amd بگیری اگه میتونی 1800x بگیر

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Game World گفته است :

داداش رزولوشن شما چنده اگه فول اچ دی باشه تفاوت اینتل  ای ام دی زیاده ولی نکته اینجاست که gtx 1080 ti انقدر زیاد فریم میده که اختلاف فریم این دو سی پی یو رو متوجه نخواهید شد اگه رزولیشن بالاتر باشه که اختلاف این دو سی پی یو تو گیم خیلی کمه پس بهتره amd بگیری اگه میتونی 1800x بگیر

در 12 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

در 38 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

دادا 1800 ارزش خرید پایینی داره به نظر من 1700 بخر و تا 4 اورکلاک کن.الکی هزینه نکن.میتونی باقی هزینشو رو گرافیک خرج کنی.من خودم 1700 دارم خیییلی ریویو تو یوتوبی دیدم و به این نتیجه رسیدم ک 1700 ارزش خرید خیییلی بالاتری داره.

اگرم ک بالای 60-70 فریم میخوای بازی کنی خب مسلما اینتل بهتره ولی اگه مث من به همین 60 فریم قانعی به نظر من ریزن بهتره

فقط من شنیدم ک ریزن رو به گرون شدنه.اگه قصد خرید داری زودتر خرید بزن فقط قبلش یه پخ بده بگم از کجا بخری ک به 50 تومن به صرفت باشه

در 53 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

AMD 1700

حالا 1700 یا 1800x ؟؟ :| خداییش در گیج کردن حرف ندارین شما دوستان :22_stuck_out_tongue_winking_eye::3_grin:

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، Game World گفته است :

در 15 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

در 41 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

در 55 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

AMD 1700

حالا 1700 یا 1800x ؟؟ :| خداییش در گیج کردن حرف ندارین شما دوستان :22_stuck_out_tongue_winking_eye::3_grin:

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mohammadtabrizi گفته است :

اگه کمبود بوجه نداری همون 1800xبخر حال کن.غوله این پردازنده.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، EVGA OC گفته است :

به نظر من صبر کن ۱۹۰۰بگیر دوماه دیگه

o.O

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

دوست عزیز پردازنده هرچی انتخاب کردید خوبه چون همه پردازنده های جدید خیلی خوب هستن (غیر از نسل 7 اینتل)

پردازنده های رایزن خیلی پردازنده های خوبی هستن شما یه 1700 بگیرید با یه کولر خوب و اوورکلاک خوب هم انجام بدید راحت اندازه 1800 میتونید ازش پرفورمنس بگیرید

ولی چون دارید پردازنده high-end انتخاب میکنید حتما یه کولر خوب هم بگیرید (پیشنهاد من green glc 240 evo) که بتونید اوورکلاک تپل هم انجام بدید

نظر من 1700 یا 1700x بقیه پولشم بزارید و یه کولر green glc 240 evo تهیه کنید که در اوورکلاک مشکل دمایی نداشته باشید

گرافیکتون هم که 1080ti و دیگه آخرشه از این بیشتر نداریم شرمنده D:

در مورد ذخیره سازی هم بهتون توصیه میکنم به فضای ssd اکتفا نکنید و حداقل 2 ترابایت hdd هم تهیه کنید چون واقعا کم میاد

امیدوارم سیستم خوبی ببندید :)

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mohammadtabrizi گفته است :

o.O

خوب از۱۸۰۰قویتره ولی فقط۲۰۰تومن گرونتره بهتر اور میشه لنزهای بیشتری داره چیپست فوق العاده آینده نگرانست رمه ۴کاناله مادربرد حرفه ای تر

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، mohammadtabrizi گفته است :

شما چرا انقدر خودتو اذیت میکنی؟!

اگه پولت کمه 1700 بگیر

اگه نه همون 1800x

پس فردا اومدی تو یه زمینه ای فعالیت داشتی که احتیاج به پردازنده قوی داشت!خب اون کارتم بهتر راه میندازه

1800xتوان مصرفیش کمه در نتیجه حرارت تولیدی هم زیاد نیست پس همین مدلی که اینجا تو لیست انتخاب کردی رو بخر چون بیشتر کارتم گیمه و از همه توان پردازنده استفاده نمیکنی

انقدر قدر هم عقب ننداز این روزا قیمت قطعات بدجور داره میره بالا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...