رفتن به مطلب

چلوکباب های ۵۰۰۰ تومانی !!!


Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بریم همون نان و ماست و سبزی خودمون رو بخوریم 1000 برابر بهتر از این اشغال هایی که دارن میفروشن.

 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • ارسال 62
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

در ۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

الان  تمام کلیپ  ها و مدارک  شدن مزخرف بعد پست شما شده منبع دست اول؟من شدم دروغگو !

شما که از حرف های کوچه بازاری خوشت نمیاد پست های کوچه بازاری و حماسی نزار مگه کسی شما رو مجبور کرده نقل قول کنید ؟

کار ملت شده غر زدن ولی دیگه آدم نباید چشمش رو روی حقیقت ببنده  بعد بگه اینا همش دروغه !

 

اولا کسی حرف جنابعالی رو نقل قول نکرد که حالا قیافه حق به جانب گرفتی!پریدی وسط بحث و به بنده توهین کردی و تهمت دروغگویی زدی و حالا طلبکارم هستی

دوما نگفتم دروغگویی بلکه گفتم لابد خودت جز دروغ چیزی تحویل جماعت نمیدی که فکر میکنی هم هم مثل خودت هستن

بنده نه حرفی از شما رو نقل قول کردم و نه توهین و جسارتی به دیگران!جنابعالی به چه حقی اجازه دادی به خودت که توهین کنی به بنده!اصول اولیه آداب و معاشرت رو هم هنوز یاد نگرفتی؟!

در ضمن بنده میگم خیلی چیزها رو به چشم خودم دیدم و یا از زبان پدرم که در این زمینه سی سال خدمت کرده شنیدم بعد برگشتی میگی کوچه بازاری و حرف حماسی...

احترام خودتو نگهدار!قرار نیست هرچی از دهنت در میاد حواله دیگران کنی!بازم بخوای توهین کنی کامنت هات گزارش میشه

اون اقا برگشته میگه گوشت دام مریض تحویل داده میشه به واحد های تولید فراورده های گوشتی!بله گفتم شاید واحد های به اصطلاح زیرزمینی از این کارها و حتی بدترش رو هم بکنن ولی به شخصه مطمئن هستم مارک های معتبر به هیچ وجه نمیتونن از گوشت الوده استفاده کنن!محصولات اینها به صورت دوره ای و سرزده چک میشه و چند نمونه از انبار های مختلف جهت ازمایش ارسال میشه!اگر کوچکترین الودگی حتی اگر در یک نمونه برداشت شده باشه کل اون سری تولید توقیف خواهد شد!

برگشتن میگن ابلیمو ها فلان...

چهارتا شرکت تو این زمینه برخورد شد باهاشون!کدومشون معروف و نام اشنا بودن؟!لابد دادلی یا دست چین!!!واسه همینه که انقدر تاکید میشه از مارک های معتبر و شناخته شده خرید کنید

الان کدوم کلیپ ربطی به سیستم بهداشت داره؟!

طرف برنج گذاشته رو شعله دود میکنه میگه پلاستیکه!!اخه مگه ادم هر حرفی رو راحت باور میکنه؟!دوستان هر برنجی رو که قابل اعتماد هست برن بزارن رو شعله ملایم ببینن چه اتفاقی براش میوفته

در موردمرغ هم کاربر دیگری توضیح دادن!این مرغ ها هم نژادشون متفاوت هست هم غذاشون

یه کلیپ هم اینجا به اشتراک گذاشته شده که سنگدان فاسد به جای گوشت ریختن تو کباب!خب اینکه برخورد شده باهاش و اتفاقا داره نشون میده سیستم نظارتی به وظیفش عمل کرده!

اقای دیگه میگه گوشت خر میبردن میدادن دست رستوران!خب اونم      درست  ولی یه مثالی بزنم تا بفهمیم این وسط بیشتر چه کسی مقصر هست

زیاد بازش نمیکنم ولی یه بنده خدایی میگفت مامورمون رو فرستادیم یه واحد پزندگی تو بازار حومه های شهر مغازه رو پلمپ کردن بعد طرف گرفته مامور مارو زده و چند روز بعد هم دیدیم پزندگی دوباره مشغول فعالیت هست چون فلان جا اشنا داره!

یه نفر دیگه لینک گذاشته که فلان گارگاه تولید سوسی و کالباس رو پلمپ کردن!یه نگاه بندازید به عکس ها !مشخص هست که یک کارگاه کوچیک هست و مصداق همون تولیدی های زیرزمینی!سیستم نظارتی هرچقدر هم قوی باشه نمیتونه جلوی کار یک سری از اینها رو بگیره چون شناساییشون به این راحتی نیست!

متاسفانه در همه چیز ما این مشکل رو داریم!نمیدونم چرا ایرانی با دست خودش داره تیشه میزنه به ریشه اقتصاد کشورش!

رفتم مغازه رفیقم میگم بابا چرا ماکارونی ایتالیای اوردی که قیمتش حداقل پنج برابر تولید بهترین شرکت های داخلیه؟!تازه به صورت قاچاق هم وارد شده و معلوم نیست اصل هست یا تقلبی!میگه بابا جنس ایرانی اشغاله منم پول داشته باشم همه چیزمو از برند های معروف خارجی تهیه میکردم اینایی که از طریق قانونی میاد توش دست میبرن و خرابش میکنن همین قاچاق بهتره!!!

همین روغن پالم رو ببینید تو یه برند معروف مثل نوتلا یا نستله با چه درصد بالایی استفاده میشه ولی تو ایران به شدت تحت کنترل هست

چقدر مثال در موارد مشابه هست!

اینطوری که ما پیش میریم و به خودمون ضربه میزنیم تا یک دهه دیگه عملا چیزی به نام تولید داخلی نخواهیم داشت

 

لینک به دیدگاه
Share on other sites

از این موارد زیاد دیدم البته فکر کنم وضع فست فود ها بدتر باشه  پیتزا بزرگ 6 هزار تومن همرا با نوشابه رایگان !!!! تازه چند وقت پیش یه مغازه رو دیدیم بنر زده بود پیتزا فقط 4 هزار تومن !!!!! ما هم به دلیل کنجکاوی سری به داخل مغازه زدیم و در کمال تعجب مردم عزیز رو دیدیم که 6 تا 6تا  میبردن  یه بوی پلاستیک سوخته ای ( بویی شبیه سوزوندن لاستیک ) تو مغازش میومد که نگو

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، mohammad750 گفته است :

داش اونجا بزور دارو و ویتامین میارنشون بالا سر 3 ماه جوجه 10 روزه میشه مرغ 2 الی 3 کیلویی  ( سبزیجات هم فکر نکنم با فاضلاب باشه بیشتر علوفه دامی  پرورش میدن با اون اب ! تو ایران قنات و چاه زیاده میدونم این اب فاضلاب تصفیه  میشه و پا علوفه میره سبزیجات مصرفی انسانو نمیدونم والا اگ باشه واقعا بی رحمیه

عزیز ما خودمون مرغداری صنعتی داشتیم:$

10 روز نیست دوره هاش بیشتر هست و بعضا تا نزدیک دو ماه هم می رسه. همه چیز بسته به شرایط و میزان رشد در دوره ی خاص و کشش بازار داره که شما کی بخوای جوجه ها رو بار کنی.

یه سری دارو ها رو هم برای جلوگیری از بیماری میدن و برای رشد نیست.

گفتم نژاد جوجه ها اصلاح شده هست و از طرفی دان و خوراک غنی شده میخورن. نیازی به دارو و هورمون هم نیست. خیالتون راحت باشه بابت مصرف مرغ که از همه چیز سالم تره تو این مملکت. اگر هم مریضی بیافته همه رو یکجا معدوم می کنن. چون از کیسه دولت که نمیره.

اون مرغای سبز هم که چند وقتی سر زبون ها افتاد یه ترفندی برای گرانفروشی و تفاوتی بین اونها و مرغ معمولی نیست!!!

ما ایرانی ها بدیمون اینه به همه چیز دید فازی داریم. یا صفر یا یک ؛ در صورتی که منطقا بین این دو حالت هم وجود داره.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

اون اقا برگشته میگه گوشت دام مریض تحویل داده میشه به واحد های تولید فراورده های گوشتی!بله گفتم شاید واحد های به اصطلاح زیرزمینی از این کارها و حتی بدترش رو هم بکنن ولی به شخصه مطمئن هستم مارک های معتبر به هیچ وجه نمیتونن از گوشت الوده استفاده کنن!محصولات اینها به صورت دوره ای و سرزده چک میشه و چند نمونه از انبار های مختلف جهت ازمایش ارسال میشه!اگر کوچکترین الودگی حتی اگر در یک نمونه برداشت شده باشه کل اون سری تولید توقیف خواهد شد!

برگشتن میگن ابلیمو ها فلان...

چهارتا شرکت تو این زمینه برخورد شد باهاشون!کدومشون معروف و نام اشنا بودن؟!لابد دادلی یا دست چین!!!واسه همینه که انقدر تاکید میشه از مارک های معتبر و شناخته شده خرید کنید

در موردمرغ هم کاربر دیگری توضیح دادن!این مرغ ها هم نژادشون متفاوت هست هم غذاشون

یه کلیپ هم اینجا به اشتراک گذاشته شده که سنگدان فاسد به جای گوشت ریختن تو کباب!خب اینکه برخورد شده باهاش و اتفاقا داره نشون میده سیستم نظارتی به وظیفش عمل کرده!

متاسفانه در همه چیز ما این مشکل رو داریم!نمیدونم چرا ایرانی با دست خودش داره تیشه میزنه به ریشه اقتصاد کشورش!

رفتم مغازه رفیقم میگم بابا چرا ماکارونی ایتالیای اوردی که قیمتش حداقل پنج برابر تولید بهترین شرکت های داخلیه؟!تازه به صورت قاچاق هم وارد شده و معلوم نیست اصل هست یا تقلبی!میگه بابا جنس ایرانی اشغاله منم پول داشته باشم همه چیزمو از برند های معروف خارجی تهیه میکردم اینایی که از طریق قانونی میاد توش دست میبرن و خرابش میکنن همین قاچاق بهتره!!!

همین روغن پالم رو ببینید تو یه برند معروف مثل نوتلا یا نستله با چه درصد بالایی استفاده میشه ولی تو ایران به شدت تحت کنترل هست

چقدر مثال در موارد مشابه هست!

اینطوری که ما پیش میریم و به خودمون ضربه میزنیم تا یک دهه دیگه عملا چیزی به نام تولید داخلی نخواهیم داشت

 

در خیلی مواردی که اشاره کردید من با شما موافق هستم ولی به نظرتون اگر کسی گوشت آلوده یا با کیفیت پایین داشته باشه میذاره تو سردخونه اش تا بهداشت بیاد خفتشون رو بچسبه؟

در مورد آبلیمو هم من یادم میاد زمانی نصف آبلیموهای قفسه بزرگترین فروشگاههای شهرمون دستچین بود! مصرف کننده چه خبر داره که این محصول چه کیفیتی داره وقتی اینقدر فراگیر توزیع شده؟ وقتی میبینه انتخاب دیگه ای نداره مجبور میشه همین رو مصرف کنه.

در مورد شرکت های معروف؛ چند درصد از همین شرکت های معروف الان محصولاتشون رو خودشون پر می کنن؟ از یک و یک بالاتر داریم؟ هر محصولش رو یه شرکت توی یه در و دهات شمال پر می کرد اینقدر کیفیت اومد پایین که واقعا محصولاتش قابل مصرف نبود دیگه اونم با قیمتی بالاتر نسبت به سایر محصولات بازار. من دو نمونه محصولش رو امتحان کردم بسیار ضعیف بودن. آبلیمو و کنسرو لوبیا با قارچ؛ گرچه کنسروش رو الان به شرکت بهتری میده پر کنه و کیفیتش نزدیک به قبل شده ولی آبلیمو رو خیلی سال هست که فقط دستگیر مصرف می کنیم.

من هم با شما هم عقیده هستم خیلی جاها خودمون مقصریم. خودمون باید حواسمون باشه هرچیزی نخریم و هر جایی هرچیزی نخوریم.

در مورد همین کباب کوبیده هم یه مطلب جالب خاطرم اومد تا اینکه هیچ وقت دیگه جای نا مطمئن کوبیده  کسی نخوره.
در دوران دانشجویی( حدود 7-8 سال پیش) یه دوستی داشتم که تو یکی از رستوران های هم جوار مسجد مقدس جمکران کوبیده میزد. میگفت روزهای شلوغ(در تعطیلات و سه شنبه ها) که سرمون خیلی شلوغ میشه تعداد زیادی کباب سیخ می کنیم آماده باشه. تو پیک کاری زمان شام یا ناهار اصلا به تعداد سفارش نمیزنم و چند نفر کباب پز هستیم که هرچی تو یخچالامون هست رو  تند تند میپزیم و در اکثر مواقع حتی کم میاریم ولی روزهایی هم هست که یدفعه کلی کباب اضافه رو دستمون میمونه! گفتم خب اضافی ها رو چیکار می کنید؟ گفت چرخ می کنیم دوباره میزنیم تنگ مَجازمون(مایه کباب کوبیده) میذاریم سردخونه بعدا دوباره باهاش کوبیده میزنیم.

در مورد مواد غذایی خارجی هم واقعا مردم به خودشون و تولید کننده داخلی ظلم می کنن. طرف میره سس هاینز میخره 17 تومان، یه بسته ویفر لواکر ایتالیایی میخره 19 هزارتومان، آدامس تریدنت و ویویدنت میخره 8 تومان بد از بالا رفتن قیمت ارز میناله.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه
Share on other sites

به نظر من این بدبختا باج سالانشون رو به بهداشت ندادن و بهداشتم ریخته اینارو جمع کرده!الان تو همین منطقه ما یه رستورانی بخاطر اینکه تو چلوکباب هاش گوشت خر میزده 2 بار مغازشو ریختن و پلمپ کردن!اونم چلوکباب پرسی 5500 تومن میداد!!جالب اینجاس ک 2 بار مغازش پلمپ شد و هربار بعد 3 ماه مغازش باز شد الانم بازه و داره با پرسی 6000 تومن چلوکباب میده! هر دوست مشهدی دوس داشت بیاد من ببرمش نشونش بدم و از مغازه های اطرافش بپرسین ک این مغازه چند بار و به چه علتی پلمپ شده.

حرف آخرم جدا از این چلوکباب ها کلییییی جنس دیگه هست ک ازاینا بدتره! مث همین کمپوت ها!تن ماهی ها! به نظرم تا میتونین از غذاهای حاضری دوری کنین و سعی کنین غذای خونگی بیشتر مصرف کنین

لینک به دیدگاه
Share on other sites

دیگه داریم همه مون در ایران زندگی می کنیم. در کره مریخ نیستیم که. قوانین بهداشتی یه طرف قضیه هست، اجرای اون اون قوانین مسئله اصلیه . وقتی قوانین به درستی اجرا نمیشه حالا شما بهترین قوانین جهان رو داشته باش. مهم اینه قوانین اجرا بشه و ترتیب اثر داده بشه. وسط خیابون تو دود هوا دارن جیگر کباب می کنن میدن دست مردم کسی هم کاریشون نداره. اکثر اغذیه ای ها هم موارد بهداشتی رو رعایت نمی کنن و میری داخلش آدم اصلا احساس تمیز بودن نمی کنه. روغن رو هم برای سرخ کردن بیش از حد مجازش استفاده می کنن و سرطان زا هست. اکثر کبابی ها هم به اندازه کافی تمیز نیستن و خیلی موارد دیگه که به چشم دیدم. حالا وقتی خودم اینا رو دیدم هی بگن قوانین ما فلانه و بهمانه بابا وقتی ضمانت اجرایی نداره و با زیر میزی حل میشه به چه دردی می خوره قوانین مترقی. به جز معدود رستوران های که خوب گرون هستن بقیه اونا خیلی از موارد بهداشتی رو رعایت نمی کنن کسیم به اون صورت باشون کار نداره.

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در 1 ساعت قبل، HeX گفته است :

در خیلی مواردی که اشاره کردید من با شما موافق هستم ولی به نظرتون اگر کسی گوشت آلوده یا با کیفیت پایین داشته باشه میذاره تو سردخونه اش تا بهداشت بیاد خفتشون رو بچسبه؟

در مورد شرکت های معروف؛ چند درصد از همین شرکت های معروف الان محصولاتشون رو خودشون پر می کنن؟ از یک و یک بالاتر داریم؟ هر محصولش رو یه شرکت توی یه در و دهات شمال پر می کرد اینقدر کیفیت اومد پایین که واقعا محصولاتش قابل مصرف نبود دیگه اونم با قیمتی بالاتر نسبت به سایر محصولات بازار. من دو نمونه محصولش رو امتحان کردم بسیار ضعیف بودن. آبلیمو و کنسرو لوبیا با قارچ؛ گرچه کنسروش رو الان به شرکت بهتری میده پر کنه و کیفیتش نزدیک به قبل شده ولی آبلیمو رو خیلی سال هست که فقط دستگیر مصرف می کنیم.

در مورد مواد غذایی خارجی هم واقعا مردم به خودشون و تولید کننده داخلی ظلم می کنن. طرف میره سس هاینز میخره 17 تومان، یه بسته ویفر لواکر ایتالیایی میخره 19 هزارتومان، آدامس تریدنت و ویویدنت میخره 8 تومان بد از بالا رفتن قیمت ارز میناله.

البته من منظورم محصول نهایی مانند کالباس و سوسیس بود که گفتم چک میشه و بازدید ها هم سر زده هست

اگه گوشت فاسد باشه با هیچ نوعی از پخت و دما اثراتش از بین نمیره و در ازمایشات مشخص میشه

اینکه میگید شرکتی مثل یک و یک محصولاتشون رو خودشون پر نمیکنن من در جریان نیستم  ولی در مورد سیستم زنجیره ایه مارک هایی مثل فامیلا شنیده بودم  به هر حال اینها یک سری انبارهای مرکزی باید داشته باشن که چک میشه

اینجا دوستان لطف کردن بیست سی امتیاز منفی دادن به من:4_joy:

و این نشون میده اکثرا دل خوشی ندارن از محصولات داخلی و همچنین سیستم نظارتی و حالا این مطلب چقدرش مربوط به جو روانی حاکم بر جامعه هست و چقدرش واقعیت معلوم نیست

ولی واقعا داره بی انصافی میشه در خیلی موارد!همین مرغی که شما هم بهش اشاره کردید در کل دنیا هم همینه!مستندی میدیدم که در مورد پرورش مرغ و بوقلمون در امریکا بود که اونجا هم دو نوع و دو نژاد مختلف پرورش داده میشد!یکی همین ها که اصلاح نژادی شدن و رشد سریعی دارن و دیگری هم همین مرغ های خانگی که رشدشون کند تر بود و البته قیمت بالاتری هم داشتن

متاسفانه در مبحث تغذیه این جو روانی هم  خودش تاثیر گذار هست رو سلامت فرد

در مورد غذاهای رستوران ها و فست فود ها هم کاملا حق با شماست چون خیلی وقتا سیستم بهداشت نمیتونه نظارت داشته باشه به دلایلی که یکیش رو گفتم و البته کمکاری و یک سری مسائل دیگم هست ولی در مقیاس های بزرگ و صنعتی کنترل خیلی بیشتر و دقیق تر هست

بنده که به شخصه هیچوقت استفاده نمیکنم از غذاهای رستوران هایی که حتی شناخته شده و معروف هستن

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
لینک به دیدگاه
Share on other sites

حالا اينا خوبه قديما وقتى كليد اسرار ميديديم يادمه يكى از قسمتاش به اين مربوط بود كه يه زن از گشنگى مجبور شد بره يه گربه رو بگيره بپزه تا اينكه شكم بچهاشو سير كنه كه از قرار يه يارو رسيد از تو كوچشون بوى بد ميومد رفت سر زد به خونشون و كمكشون كرد (باورش برامون سخت ميبود) و ادامه داستان ...

خلاصه اينا به كنار الان يه منطقه تو شهرمون هست اگه وارد بشى باورت نميشه مردم دارن چجورى اونجا زندگى ميكنن و شايعه شده دارن از گشنگى همون كار رو ميكنن كه تازه اينجا به عمق فاجعه بايد پى برد...

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه
در 17 ساعت قبل، mohammad750 گفته است :

ب 12 برای جلوگیری از بیماریه ؟ xD عموم منم مرغداری داره ! میپرسم دونه دونه برات لیست میکنم

خوشبحال اونایی که اون مرغ رو میخورن

اونوقت کیلویی چند مرغش؟?

لینک به دیدگاه
Share on other sites

در در 1396/06/16, 23:59:08، TeraFloppy64 گفته است :

حالا اینا خوبن،یبار تو شهر ما یه کبابی بود گوشت خر میدادن به مردم  :D

تو کرمانم ازینا بود 

---------------------

حالا خوبه، اینجا پیتزا مخصوص میدن 5000 تومن، با نوشابه رایگان میشه 6500 :4_joy:

لینک به دیدگاه
Share on other sites

آغا من خودم تو عسلویه توی ی رستوران کار میکردم ، کارشون خوب و بهداشتی بود و مدیر با انصافی هم داره ، چند تا از شرکتهای هواپیمایی هم باهاش قرارداد دارن ، خلاصه کارشون بیسته بجز توی پلو با مرغ . آغا ما هر کاری کردیم این پلو با مرغ رو بهتر کنن آغا نمیکنن . کلا توی ۳ ماه تابستون توی رستوران بودم فقط یبار پلو با مرغ خوردم ، اینقده بده ک نگو ، مرغ رو جعبه ای از تو سرد خونه درمیارن مستقیم میذارن توی قابلمه واسه سرخ کردن[emoji52].نه شستنی نه طمع دادنی همینجور با یخ میندازن تو قابلمه .
سیب زمینی تفت نمیدن ، ی ادویه میزنن ک همون اینقده بدمزش میکنه ک نگو . چندبار خودم خواستم درست کنم آشپز نذاشت ، با صاحبش هم صحبت کردم گفتش ک سرآشپز خودش کاربلده ، چندبار از عمد چلو مرغ واسه نهار بردم تا مدیر ببینه فقط چند قاشق ازشون میخورد (خدا می دونه چندتا فحش بهم داده[emoji14])
ولی از حق نگذریم بقیه غذاهاش با کیفیت و خوشمزه درست میشه .
بعد از اون چند ماه دیگه هیچوقت توی رستورانا و بیرونبرا چلو مرغ سفارش نمیدم‌.




Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری


×
  • اضافه کردن...